AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
114Cevap
fark yapmaz :)
akıllı kız
senin ismin k... ile mi başlıyor. bilgisayarcı?
Kisa kizi ne yapayim 1.75 lik kizi sar vrr
166 kısa değil ideal
Yav he he ideal tamam sizde varya iyice bokunu cikardiniz 1.66 in neresi ideal git bir aynaya bak bakalim. uzun musun yoksa kisami bana gore kisadir arkadaş her şeyi kendinize göre yorumlamayin
Dünya ortalamasının üstünde ayrıca hiç de kısa durmuyorum fiziğim sağolsun
1.66 lik erkege kisa dersiniz 1.66 kiza ideal dersiniz bu nasil bir mantiktir :D valla ben uzunum bana gore kisasin dünya standartlari beni ilgilendirmez bir kiz kisa ise ona kisa derim eger uzunsa ona uzun derim uzun kizlar candir :D
Ya tamam uzumu beğenenleri ama 166 ya kısa diyemezsin çünkü dünya ortalaması diye bişey var sen uzun ve çirkn kızlarla takıl :)))
Uzun kizlar cirkin degildir aksine uzn bacakli kizlar çok çekici olurlar bir erkege uzun boy ne kadar yakişiyorsaa bir kizada uzun boy o kadar yakişir bunu bence sende cok iyi biliyosun :D ben 1.84 üm baba göre kisasin ama 1.73 luk erkeklere göre boyun idealdir bence
Sevgilim 188 eski sevgilim 193 dü senin boyun bana göre kısa
Megan fox mu çağla şikel mi deseydim eminim megan fox dersin bizim arkadaşlarım durumumuz da böyle işte
Tamam :D:D ben kisaysam sende yer cücesisin çünkü aramizda 18 cm var agfsgshahsfavac
benim sevgililerinden kısasın dedim anlama kıtlığöı vat B'ni genelde çok uzun boylu erkekler terch ediyo
Varya siz her şeyin dost dogrusunu bildiğinizi zannediyosunuz ama erkekler hakkinds bildiklerinizin cogu yanliş bizim hakkimizda yorum yapma. Ben uzun boylu kizlardan hoslaniyorum kiz dedigin uzun bacakli olur o yürüdukce gözlerini ondan alamazsin kizlar bile onlara imrenerek bakarlar ve biz erkekler onlari gorduklerimizde vayy be at gibi kiz deriz ama seni gorsem fizik guzel ama boydan kurtarmiyor derim
Kizik sen malmisin ne yazdigini bile bilmiyosun bana gore senin boyun kisa yazmişsin git yazdigini bir oku
Fiziğim değilki sadece yüzüm de çok güzel neyse sen uzun diyorsun terch meselesi
benim sevgili adaylarım uzun olduğu için genelde kısasın yani
Yav tamam :D küçücûk boyun var türlü türlü huyun var :D bide boyunuza bakmadan uzun boylu erkek diye tutturmazmisiniz tam saçmalik yani :D
Dünya ortalamasının üstünde bu bir küçücük değil ikincisi her türlü çok güzel olduğum için uzun boylu yakışıklı erkekler peşimi bırakmıyo napabilirim
Hala dünya ortalamasi diyerek kendini avutuyosun :D kisasin arkadaş kisa kabullrn artik 1.66 lik bir erkek nasil kisaysa sen oylr kisasin 2 tane ayni boyuttaki kalemi al birine uzun birine kisa mi diceksin? Ayrica eğlenmek isteyen erkekler karşisinda ki kizin boyuna bakmazlar ama iš evlilige gelince seçici olurlar benim gibi :D senin boyunda bir kizla asla evlenmem bir ömür boyu kisacik bacakli bir kiza bakamam :D ayrica cocuklariminda uzun olmasini isterim o yuzden uzun boylu kizzzz
Dünya erkek ortalamasına göre 166 erkek kısasın çünkü yaratılış olarak kafın daha kısa yaratılmıştır ama 166 boyunda bir kadın ideal boydadır bunu doktorlar bile söylüyor dünya ortalamasını geçtim sen neyi diretiyorsun ki tamam uzunu terch ediyorum de ama 166 ya kısa demen komik
Kısalık bacak mı 1 metre 5 vm bacak boyum ahhaa 175 boyunda kızsa bile yok
Hala dünya ortalamasi diyor :D arkadaş senle aramda nerdeyse 20 cm var ben sana nasil idealsin derim? Benim boyuma göre 1.66 lik erkekte kisadir 1.66 kizda kisadir ben gördüğüm boyu yorumlarim doktorlarin ne dedigi beni ilgilendirmez bana görr kisasin 1.70 kiz bana gore ortadir 1.78 üstü bana gere uzundur
1 m 5 cm bacak boyu? agdgaggafsfsdTa tamam :D :D sgzgafacadtafagaga
Mal kısalık uzunluk neye göre hesaplanır dünya ortalamasına göre aklın sşmıyor mu senin boyundaki biryle Dr bn çıkmam 185 üstü sevgililerim oldu demk ki neymiş çok uzun boylu erkekler ideal kadın boyunu tercih ediyormuş sen uzunu terch edebilirsin diyorum bak ama 166 ya kısa diyemezsin kısa demek sözlüğe aykırı kanuna aykırı gibi bişey
Inanma geriEkalı allahım ne salak erkekler var ya
Ulam suana kadar hic bir doktorun 1.66 kiza ideal dedigini görmedim ayrica yuh yani dünya ortalamasini diyosunda iskandinav ûlkelerinde ki kizlarin geneli uzun boylu litvanya izlanda estonya rusya burada ki kizlarin hepsi uzun bunlarin yaninda cüce gibi kalirsin sen eee hani nerede dünya ortalamasi? Ayrica uzun boylu erkeklerle cikiyosun diye uzun boylumu oluyorsun? Ben seni yolda görsem dikkatimi bile cekmezsin kisa kiz sevmem uzun boyluyum bana gore kisasin ama çok kisa degilsin sen anca 1.70 lik erkeklere göre uzunsun kendini kandirmayi birak artik
Ben yolda yürürken arabalar duruyo ahhaa adriana gibi yüzüm var fiziğim taş sen vaksan nolur bakmadan nolur gizli :)))
Bana gizlo diyene bak :D adrina gibi yüzün olsa ne olur o at gibi kadin :D sen ise yer cücesisin
Yer cücesi mi ahhaaprki neden megan fox çok beğeniliyor ona da yer cücesi derlerdi 173 boyunda B'nden kısa erkekler me garip varlıklar adriana 266 olsaydı tine adriana lima olurdu
163 *
Cücelik teriminin anlamı 140 I'n altı na cüce denir 166 dünyada ideal boydur en uzun kadınlatın olduğu Hollanda'da bile ortalama 168 Dr bunu o küçük beynine sok
Megan foxu begendigimizi nerden cikartiyosun kizim azmanler boya küpü götünü başini açan dekolte giyen kizlari begenirler ama bana gore bir kiz uzun degilse zaten çekici degildir. Megan foxta senin gibi kisa
Özürlûye bak cüce derken ciddi anlamda söylemedim biliyoruz neyin ne oldugunu ayrica goruyorum ki boyundan buyuk egon var hiç biseyi kabullenmiyosun kisasin arkadasim kisa neden zorluyosun git aynaya bir bak 1.66 kizlar bile kendine ideak demeye basladi ya söyledigimiz zamanda hemen yok türkiye standartlari yok dünya standartlari ya birakin artik palavrayi kisa bir kiz nerde olursa olsun kisadir
Megan ın yüzü çok güzel dünya bepeniyo Türk erkeği de kimmiş bn kısa değilim idealim her türlü de bu kanıtlanmıştı ayrıca o kadar güzelim ki bütün uzun boylu erkekler benim peşinde
Kizim sen ne karaktersizsin ya :D uzun boylu erkekler bile aşagida sana kisa demiş ama sen hala idealim diye diretiyosun uzun boylulara göre kısasın * ayrica 1.66 in ideal boy oldugu kanitlanmis bisey degil gotunden uydurma * kisasin karşimdqn gelsen yüzü idare eder ama boyu kisa derim uzun erkeklere gore kisasin senle cikan uzun boylu erkeklerde seni yemek icin cikiyodur yoksa senle ne isleri olcak *
orta halli kız seçerim
Çünkü ÇİRKİNSİN
Oha bu nasil bir kiskancliktir ahahah
Evet kız arkadaşım B'ni kıskanıyo :)))
Tescillli kezsun asdfg
Kezo*
İnsan olsun da yeter
foto
foto
fotooo
Nefes Alıyolarmı :D
Bakmam lazım
kölen olabilirmiyim
Yalaka yapma sunu bu kiza deymez
seni ilgilendiren bir konu olduğunu düşnmüyorum
Az once senin kolen olayim diyordun ama
yanılmışım
nefes alsın yeter
175 olab
1.75 olani getirin
90*60*90 :)
Esmer kimse o :)
Ikisi de kumral
166 boyundaki Ozmn :)
hangisi esmerse o :)
İkisi de kumral
yıktın beni :( 175 olan olsun bari :)
175 orta halli 166 çok güzel
çok güzel olan bana fazla güzel gelir ama ondan :)
Helal sana beyaz sapka tuttum seni
sağolasın :)
@mirasahra
Ne demek efendim :)
Hım kaldıramazsın yani evet kız adrğsns lima gbi :))
evet beni aşarsın güzel kız :)
Boylu tabiki
Şöyle sorayım megan fox mu çağla şikel mi
Jennifer lopez :)
O zsmsn boylu demeyeceksin Kenti'den kopez de 166
Jennifer
Kendinle çelişme
Peki dediğin olsun seni mi kırcam :)