- Moda & Stil konusunda 635 cevap paylaştı.
+1 yıldış görünüşü değilde içi iyi olan daha iyi. tamam çok güzel olabilirsin ama bu kadar da kendini övmen gerekmez böyle yapınca güzelliğinin anlamı kalmamış ki :/ tamam tanımıyorsunuz beni öyle düşünüyorsunuz filan diyorsun ama ilk izlenim önemli. sen kendini yabancılara hep böyle kendini beğenmiş olarak mı tanıtıyorsun yani? ayrıca sürekli kendini övüp arkadaşımın havasını söndürmek için yazdım vs dedin. bak eğer güzel olduğuna inanıyorsan kimsenin ne düşündüğüne ihtiyacın yok ki... böyle kendini övüp durma dışardan inan hiç hoş durmuyo. her zaman güzel ve mütevazi insanlar sevilir. kendini beğenmiş olunca istersen dünya güzeli ol en çirkin insan dahi yanında senden çok daha çekici durur çünkü insanlar konustukça insana hoş güzel gelir. insan sana bakar der aaa fıstık gibi kız maşallah ama sen bir başlarsın konusmaya ben zaten böyleyim yok şöyleyim. inan güzelliğin bir anda silinir gider. güzelliği Allah veriyor bununla övünmeyi kesip şükret bence. ben sadece senin iyiliğin için diyorum yanlış anlama :) eğer iyi insan olursan mütavazi bir kalp taşırsan inan seni geçebilen insan yoktur arkadaşım :) ayrıca 1.66 boy en ideali kızlaar için ben 1.60 ım mesela isterdim hep 1.65 olmayı.. çünkü topuklu ayakkabı vs hep bu boya yakışır.1.75 boyluk kızlar deve gibi duruyo ancak bacak var ve çoğu da şişe bacak.. onlar topuklu giyince hoş durmuyo... senin boyun en ideali boya takma. diyelim ki 1.50 boyun var ne olacak ki topuklu diye avantajımız var biz kızların ;) kısa olan erkekler düşünsün :D
28 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim yapıcı yorumn için evet başta yanlış anlaşılmış olabilirim sma dışarda gerçkten böyle değilim arkadaşımın özellikle belirtelim dediği için belirttim yoksa gerçkten dışarda böyle bir durum söz konusu olamaz benim açımdan
- +1 yıl
ama işte öyle durmuş biraz :) haliyle sert tepkiler aldın ama yani bir insanın üstüne çok gelmenin de anlamı yok yanlış yapsan dahi kibarca uyarılabilir insanlar , sert tepkilere gerek yok diye düşünüyorum. neyse işte sen ya da o farketmez , ikiniz iyi arkadaşsanız bu önemli :)
Soran+1 yılEvet küfre varan tepkiler Nyse boş bisıruydu aslında çünkü iddaya girilecek bir konu değil arkadasa uyduk :))
- +1 yıl
@Nova-_- 1.75 boyundaki bir kadın 10 cm yopuk giyiynce zaten 1.85 oluyo Allah aşkına günümüz erkekleri genel olarak zaten 1.70 - 1.75 civarındalar o kız topuklu giyince onun yanında dev gibi kalıyor ayrıca garip duruyor yakınlarımda var öyle ve hiçbiri memnun değil maxiumum 1.70 olmalı bir kız.. ve kısa boylu kızlara gayette vücut oranı iyiyse topuklu yakışıyor.. ama eğer şişman filansa garip durur o ayrı ama hem erkeklerin gizli toğuk giyse bile en fazla 5 cm filandır giysin bakalım 10-20 cm :D hem 1.60 boyunca 1.90 boyunda sevgili olan arkadaşlarım var valla kurtasrsın kurtarmasın topukluyla bence hoş duruyorlar. erkek dediğin kızdan uzun olmalı aynı boyda veya kısa ne öyle yaa. tamam önemli olan sevgi saygı ama erkeklerde boy önemli kızlarda değil. tabii olsa bu bir ayrıcalık Allahın vermiş olduğu. ama vermediyse Allah yapılacak bişey yok, topukluyla gayet hoş duruyor demek ki sen veya senin etrafındakiler hoş durmamış ondan böyle konusuyorsun :)
- +1 yıl
@Nova-_- ayrıca bu konunun uzatılması ve kızın üstüne kızlar tarafından hücum edilmesi de saçma.. onun yaptığı kötü de sizin yaptığınız iyi mi ki.. bir insanı azarlayarak , kötü davranarak hakaret etmek asıl insanlığa sığmayan bişey.. kız kendini övebilir size ne gücünüze gidiyorsa cevap vermeyin kardeşim.. tabi ki övmesi iyi değil iyi demiyorum ama art niyetli olmadığını da diyor kız.
- +1 yıl
bu arada seni kız sandım @Nova-_- :D :D sana topuklu yakışmaz dedim pardon :D :D mavi olduğuna hiç bakmamışım. ama erkeklerde 1.60 boyundakiler gizli topukla hadi bakalım 1.80 dursun bakalım :D baston yutmus gibi :D merak ettim bak şimdi :D
- +1 yıl
etiketlediğim gözükmüyor mu yaa @Nova-_-
En İyi Cevaplar
Sankı kızlarda turkıyede hep 170 neyin kafasndasınız 166 kızlarda ıdeal boy zaten kısa değil ki
12 Yorumla
Soran+1 yılDünya ortalaması 160 zaten vik vik ötüyolar
166 boyundaki kız. Benim boyum 187 ama 175 lik kız topuklu giydimi benim kadar olacak. Hayatta olmaz. Topuklu giyse bile benden kısa durması lazım :)
Not: Ayıptır söylemesi bugün benim boyumda kız gördümde hemde topuklu giymemiş hemen uzaklaştım ordan :)15 Yorumla
Soran+1 yılbenim sevglm de 188 çok da uyumluyuz bn 10 cm den fazla topuklu giyiyorum :))
Soran+1 yılBn 166 kıl çok güzel olan kızım :)))
Soran+1 yılEvet dünyadaki kadın boy ortalaması 160
166 olan tabi ki. Çirkinse boyun ne önemi var? Ülkemizde uzun insanlar zaten genelde çirkin oluyor.
34 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
112Cevap
Bnce 166 balik etli beyaz ve guzel yuzlu oooofff off icim gtti bak nerdeee ole hatun
19 Yorumla
Soran+1 yılTam balık etli değilim kumral ve beyaz tenliym yeşil gözlüyüm
Soran+1 yılHayr ama Rum asıllıyım
Soran+1 yılRum asıllı oluşum mübadeleden kalma tabiki Türk vatandaşıyım
Soran+1 yılBabam
Soran+1 yılVe annem de
Gizli Üye(30-35)+1 yılKızım güya çevrendeki seni kanlı canlı gören herkes seni harika güzel mükemmelin ötesinde buluyor, burada seni göremeyen bilmeyen insanlara neden soru soruyorsun sonra da kısasın diye uzun iyidir diyen üyelere inatla kendini övüyorsun bak şuram iyi manken gibiyim herkes beni beğenir diyorsun? Sende feci bir psikolojik sorun var benden demesi. Yazık olmuş
30 YorumlaArkadaşını o kadar kıskanmışsn ki gelmiş burada kendini tatmin etmeye çalışıyorsun kezban.
Millet 1.75 diyo sen diyosun ama ben adriana lima gibiyim o yüzden mi gizli sordun kendini bu kadar begensen karşılaştırmaya gerek duymazsn çirkinsin işte kabul et. Allah n kezbanı!!!47 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşımı kıskanmadım o B'ni iddaya zorladı düzgün konuş kimn Kezban olduğu ortada kaldı ki çevremde B'ni eğimi zaten çok tatmn ediyolar arkadaşımın buna ihtiyacı vardı ama idda tutmadı onun açısından
Soran+1 yılSıradan Türk kızı ortalaması vardr bunu belirtmek istedim peki sen neden hemn çemkiriyrdun yaran mı vat
- +1 yıl
Yurru be kim tutar seni super kapak yaptin kezbana. Hayirli isler :D
+1 yılbana görede ikincisi ama bu victoria's secret mankeni olabilirsin uzun olsan diyenler :D şimdi nonları gerçekten merak ettim. nasıl insanlar acaba nasıl seçiyorlar kaç tane seçmişler. :))
07 Yorumla
Soran+1 yılAdriana lima vs tipim çok benzediği için belli kalıpları var zaten vs mankenlerinin renkli göz oval yüz kalın dudak v. O uüzden demişlerdr bir de vücudum dan dolayı
- +1 yıl
anladım. Allah sahibine bağışlasın. nazar değmesin diye gizli sordun o zaman heralde.:)
sen mankenlere özenme yinede güzel kızların hepsi manken olacak değil. daha iyi yerlere layıklar.
hem mankenlerde güzel değil. tahta gibi nedir o kırılacak gibiler.
Soran+1 yılSağol benim gizli sormamdaki amaç güzelmiyim vs diye sormuyorum zaten böyle saçma mi soruyu sormk istemezdim biraz arkadaşıma kandım diyelim
Soran+1 yılbenim öyle bir öznyim yok sıradan olmak daha güzel
- +1 yıl
anladım soru sorma amacın arkadaşınla hangimiz toplum tarafından daha çok taleb ediliriz tartışmasının doğru cevabını bulmaktı. ikinciside manken olmamak sıradan olmak anlamına gelmiyor.
çok daha özel olabilir insan. mankenlik gözümde köleliktir gerçekten.
Soran+1 yılEvet bir tek sen anlamışsın ya:)) sağol bn sıradan yaşamayı kastettim :)) yorumn için sağol
- +1 yıl
benmi anlamşım bir tek sanmıyorum çoğunluk anlamıştır.
sıradan yaşamayı sevemedim hiç
yorumsuz bir hayatı seçiyorum. sende sağol ):
yoru
+1 yıl1.70 altı kızlar ne olursa cücedir net! 1.70 üstü kız çok mu var lan ülkede sanki? Siz gormemissiniz uzunu. Yer cuceleri yok 90 60 90 kız canım gelmiş burda kafasından sallıyor ve ayrıca çirkin bir şey olursun şu keko dudak modası yapıp soytari gibi gezen kizlardansn belli iğrenç bir seysin Allah kimseyi seni nasip etmesin bu ne kötü çirkeflik. Arkadaşını secerim sen dünyadaki en çirkin kategoriler icindesin benim için.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEic sectigin cevaba bak allasen. Uzun boylular cirkin olurmus. O yuzden uzun boylu uzun bacakli kiz gorunce dipleri dusuyor. Uzun kisa degil guzel olsun yeter. Guzellik boyda da degildir ne insanlarsiniz ya :S
15 Yorumla
Soran+1 yılBnce de uzun boyda da güzel vardır ama bn iddayı sordum
Cevap sahibi+1 yılKi sen kisa degilsin ayrica
Soran+1 yılDeğilim normalim canım ama burada 2 kişi filan Bodur yazmış bnce sırf B'ni sinir etmk için filan tamam uzun terch edebilirler de 166 boya Bodur demek komk değil mi ya
Cevap sahibi+1 yılValla canim ben 1.75 im. Cevremdeki kizlar hep 1.60-1.62 arasi. Turkiye ort. Gore uzun bile sayilirsin
Soran+1 yılEvet hatta dünya ortalamasına göre bile uzunum
O kadar güzelsen at fotoğrafini da millet görsün:Ddd:d:D Benim düşüncem uzun boylu kiz, erkek her zaman öndedir😄
35 Yorumla
Soran+1 yılUzun boy kavakta da var
Soran+1 yılBn değil de o B'ni kıskanıyo işte o uüzden bu soruyu sorduttu
Soran+1 yılKısksnmak için bir sebep yok B'nde olanlar onda yok bir tek benim boyum uzun değil ideal
+1 yılYa Türkiye genellemesine baksan 1.66 kısa bir boy değil. Ama nacizane önerim narsist olma sakin bana biraz öyle geldin
06 Yorumla
Soran+1 yılYok canım boyum iyi sadece kız arkadaşımın burnu havada biraz da boyundan dolayı B'ni görenler yüzümü ve fiziğimi çok beğenir
- +1 yıl
Bence sorannnn arkadas
Seninnnn burnun havada gibi - +1 yıl
Çok güzelim demek bir iddia oluyor evet ama hiç bir kadın kendini çirkin girmez. Ben güzelim denince burun hemen havaya kalkmaz
Soran+1 yılBn hiç bir zamn çok güzelim kelimesini kullanmam sadece idda amaçlı sordum zaten arkadaşım da bunu özellikle belirtmemi söyledi
- +1 yıl
Asagidaki yorumda Megan Fox tan da çok daha güzelim dedin yanlız
Soran+1 yılburada kullanmam gerektiğini düşündüm ama neyse B'ni gerçek hayatta tanımıyorsunuz size de hak veriyorm
Evet uzun boylu kadınlar genelde antipatik görünür gözüme. Zaten ülkemizin boy ortalaması çok yüksek değil. Kadınlarin da kısası ayrı oluyor ;)
10 Yorumla
+1 yıl175 fazla be bacim topukluyla 185 olacak masallah ^.^
20 Yorumla
+1 yılgüzelliğin yüzde ya da boyda olduğu nerede görülmüş. önemli olan içi
01 Yorumla
Soran+1 yılBak burada o tartışılmıyor tasniki önmli o da
Gizli Üye(30-35)+1 yılkısa olanı tercih ederim o kadar kusursuz fiziği olmasına gerek yok, yağsız ve sıkı olsa yeter fakat yüzüm çok güzel falan çok çirkin laflar bunlar haberin olsun :)
08 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılayrıca sakin ol. megan fox'tan güzelim falan aşırı telaşlı ve şüpheli birisin yani güzelsen de değilsen de kafaya takma her şey güzellik değil :)
Soran+1 yılYok canım mesele güzellik değil arkadaşım B'ni iddaya zorladı bn pek takmam
Cevap sahibi+1 yılbelli takmadığın. her cevabın altında kendini tanıtmışsın şöyle güzelim böyle güzelim diye. tamam güzelsin kabul ediyoruz ama yapma bunu :)
Soran+1 yılBn biraz da dalga amaçlı yazdm dışarda böyle değilim merak etme :))
Cevap sahibi+1 yılo zaman problem yok güzel kız :)
Soran+1 yılBoşvrt güzel kız deme şimdi kızlar üşüşür yalakalık yaptığını zannederler ama yine de güzel yorumun için sağol
Cevap sahibi+1 yılOyle dusunenlerin cani cehenneme ya guzele guzel demek yavsamak mi oluyo? Seni sitenin en guzel kizi ilan ederim hicbiri de agzini acamaz. Sana satasan kizlara da alinma bosver onlar hep yapiyo bunu. Rica ederim ayrica
Cevap sahibi+1 yılPardon yalakalik diyecektim
Bak kızım Adam gibi kız olacak Güzellik her bireye tanımlanmış bir hediyedir sadece Kime hediye ve mucize olucaksın onu bul Erkek ve Kadın beyendiliktir yeri geldimi aynı masada Kadeh dostundur bile Bırakın güzelmiyim bilmem ne ay 90-60 Olsan ne olcak söylediklerimin Dışı İş-Ticaret- Son kelimeyide demicem :) sen bir paketi açılmamış hediye ol verilenede Mucize ol
02 Yorumla
Soran+1 yılAlakaya maydonoz
+1 yılMadem kendine guveniyorsun gir arkadasinin instagramina facevook una biuerine gir resimlerinden bir kacini al sende kendi resimleeini koy voydan ve yuzden. Bakalim kim daha iyi. Gizliden sorup yok ben suna benziyorum buna benziyorm deme kezban. Kesin cok cirkinsindir gotume kaş goz ciziyim mi anca bunla karsilastirirsin sen ukala ergen
23 Yorumla
Soran+1 yılGüldüm resmen tamam sen öyle san
- +1 yıl
Oyle zaten. Gulmus mus. Resim koy diycm simdi inatlastik ya baskasinin resmini koyarsin ergen seniii. Yat uyu sabah sabah ne ariyon
Soran+1 yılTamam :))) den çok biliyorsun
Ben yuzu guzel kizlara asik oldum hep boy falan sonraki isler ;)
10 Yorumla166 lık kızı istiyorum ben bana yollayın onu bişi sorucam
22 Yorumla
Soran+1 yılO benim hahha ama sevgilm var
Tabi kısa olan:D sorulacak soru mu bu ;)
11 Yorumla
Soran+1 yılBnce de keşke sormasaydım
ne kadar küçük o kadar iyi.
maliyeti az olur :) az yakar çok kaçar12 Yorumla
+1 yılakli basinda bir kiz:)
175 Yorumla- +1 yıl
Aynen tipsiz sen yaz begenmezler ben yazsamda begenmez bu ipneler :D
+1 yılAma 175 vücudu ve yüzü güzel olsaydı açık ara o alırdı
02 Yorumla
Soran+1 yılDeğil işte yüzü ve vücudu güzel değil boy bnce ikinci planda zaten166 ideal boy
- +1 yıl
Tamam vücudu güzel değilse 166. Ama o kızın da hem vücudu hem yüzü güzel olsaydı o alırdı
aklı başında , ayakları yere basan , ayakları üzerinde duran kız
011 Yorumla
Soran+1 yılO zamn 166 boyu terch ediyorsun
Soran+1 yılOkuyorum çalışıyorum dans ediyorum falan filan baba parası yemiyorum
Soran+1 yılLatin dansları profosyonel
Soran+1 yılHe canım tamam
Tabi ki 166 boyunda 90 60 90 çok güzel yüzlü kız :)
10 Yorumla
+1 yıl166 olanı. 175 boy kötü.
17 Yorumla- +1 yıl
Kötü çünkü ben kısayım. ben kısa kız isterim.
- +1 yıl
@mirasahra
Soran+1 yıl166 kız çok güzel yüzü o yüzden sarışın olmakla ne alakası var her sarışın güzel mi
- +1 yıl
Ya kardeşim ben kendime göre cevapladım neden herkes atarlanıyor? Boyum kısa benim 166 kız bile fazla ben 1.50 kızla bile sevgili olurum.
+1 yılBayansı erkegim lezbiyenim :D
163 boy 90 kiloyum isterseniz talibim olan bayanları beklerim11 Yorumla- +1 yıl
Taksim delisi Cenk'e selamlar :))
90 60 90 nerde erkek milleti orda mayk :) ölçüler pörfecto sokakta bakacakların hepsi finito :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılonların hem 175 boyunda hem 90 60 90 ölçüsünde hemde tüysüz olanlarından yokmuydu bacım
02 Yorumla
Soran+1 yılIkimizde de tüy yok ayrıca güzellik senin için önmli değil demk ki
Cevap sahibi+1 yılespri yaptım arkadaşım, tabiki güzellik önemli ve benim tercihim kesinlikle 166 boyunda olan bayan olur.
Ayrıca 166 boy bir bayan için kısa değildir bence
Gizli Üye(36-45)+1 yılBoşuna kendini kandırma bence uzun boylu kız çok alımlı olur hep dikkat çeker 166 boyla topuklu bile giysen ramazanda ayağına sopa takıp yürüyen tipler gibi olursun.
35 Yorumla
Soran+1 yılBn kendimi kandırıyorum sonuç ortada erkekler boya bakmıyo megan fox 163 öyle mi duruyo bn ondan uzunum ve ondan çok daha güzelim iddaa olduğu için sordum arkadaşımın havasını döndürmek için çünkü çevremdeki herkes beni beğenirsen o gereksiz bir havaya kapılmış tı
Soran+1 yılAyrıca dünya kadın ortalamasının üzerindeyim ortalama kadın boyu 160
Soran+1 yılKısa mı ahhaa neye göre kime göre
Cevap sahibi+1 yılBence kendini bu kadar beğenmen hoş değil inan güzellik göreceli bir kavram sakin ol.
+1 yıl90 60 90 ölçü 1.66 da ferrari motoru takılmış doğan gibi durur :D içi ne olursa olsun doğan yani dışı:):) 90 60 90 ı gösteren ideal boy 1.75 minimum
152 Yorumla
Soran+1 yılÇok alakasız oldu ama Nyse
- +1 yıl
bence çok alakalı yanlış anlama lütfen 90 60 90 vucut ölçüsü 1. 66lık kızda durmaz yani 90 lık göğüs ne demek bilirsin üstüne 90 lık kalça hadi bel 60 neyse ama göğüs kalça orantısını 1.66 kaldırmaz en az 1.70 benim kız arkadasım 90 62 93 1.76 boy var onun 1.66 olduğunu düşündüğümde yani gitmez o ölçü o boya
Soran+1 yılBnce sen 90 60 90 nın ne olduğunu bilmiyorsun bn sana örnek vereyim
https://i.hizliresim.com/Wr1QA4.jpg
Bu kadın gbi yim aynı- +1 yıl
bak beni yanlış anlıyorsun bu kadın tam ölçüsü üzerinde boyuda var. Yani 1.75 boyunda ki kadınla 1.66 boyunda ki kadın ikiside 90 60 90 vucut ölçüsünü taşıyamaz. Okalçayı taşımak için bacak lazım bacak 1.66 boyundak i kadının bacağı ne kadar ki o kalcayı tasısın moda fotoğrafcısıyım nasıl bilmem ölcüyü ilahi sende :)
Soran+1 yılbenim bacak boyum 1 metre 5 cm bu kadının boyu bnle aynı :₺))
- +1 yıl
gövden atmış santimmi gerçekten bir fotoğrafçı olarak konuşmam gerekirse orantısız baya 90 60 90 ı taşımaz 1.75 boyunda ki bir kadınla yarışamazsın cünkü iri göğüs büyükkalca ince bel bişey gibi durursun
Soran+1 yılBak bn sana diyorum ki bu kadın gibi dutuyorum sen aksini idda ediyorsun B'nden iyi mi bileceksin nasıl durduğumu Allah Allah ne garip insanlar var ya
Soran+1 yılGövdem öok orantılı duruyo bacak boyum yzun evet ve bu bir kadında olması gereken bişey
- +1 yıl
kendince tabi soruyu bile sormana gerek yok cevabı vermişsin :D o kadın gibiysen böyle bir soruya ne gerek var 1.66 boyda 90 60 90 ölcüsünün ışığı sönük kalır kendince iyi duruyorsundur tabi ama önemli olan dısarısı ne düşünüyor
Soran+1 yılLink attığım kadınla her yetimiz aynı nrdeyse yüz hariç bacak boyu gövde boyu kalça bel bunun gbi duruyorım ve hiç de Abes durmuyo
Soran+1 yılMerak etme çrvremdekiket tabiki B'ni bepeniyo arkadaşımın egosu tatmn olmak istedi bn de sorayım dedim sen bana gelmiş imkansız gbi bişey söylüyorsun bn de hayr bn böyle dutuyorum B'nden iyi bilemezsin değil mi nasıl durduğumu
- +1 yıl
o senin yorumun etrafında herkes seni begeniyor gibi duruyor ama 90 60 90 vucut ölçüsünü yani o iri kalçayı o boyla pazar cantası gibi taşıyorsun onu söylemek istiyorum. Ayrıca arkadasın kumral yeşil gözlü 1.75 boylu poslu bir kız 90 olmasa bile 85 göğüs o daha cazip :) gerçek bu orantısız fotoğraf olmaz şahsen model olarak onu daha uygun bulurum gösteriş meselesi bir yerde kişisel alınma kendi çapında sende güzelsindir herkes kendi çapında güzel ama olay çapını aşmak bir kere kendini beğeniyorsun ama kaçırdığın nokta öncelikle sen kendini beğeniyorsun bırak öncelikle insanlar seni beğensin
Soran+1 yılKim kumral yeşil gözlü dedin? Kumral yeşil gözlü olan benim kalçalarım da bu kadının kalçası gibi dik ve yıvarlak sen B'ni B'nden iyi mi tanıyacsksn pazar çantası gibiymiş gördün mü Yoo bn sana örneklemi kafınınkinden gibiyim aynı dedikçe saçmalıyorsn
- +1 yıl
ya allah aşkına çok övdün kendini yok mu bir resmin falan
Soran+1 yılArkadaşımın vücut hatlarını yazmadım bile sen nereyi okudum da böyle bir kanıta vardın çevrem de beğenildipim için arkadaşım kendi egosunu burdan tatmn etmk istedi ama çoğu kişi yine B'ni seçti anladın mı şimdi
- +1 yıl
yok musenin bir fotoğrafın falan fake olmasın yani çok övdün merak ettim harcanıyorsun ama boyun yok kusura bakma 1.66 yani ortalamnın altında insanlar seni görcekte dikkat çekcen kaşına gözüne bakcaklar yani ooo ölçülere gelene kadar:):)
Soran+1 yılBak mesele bn değilim sadece senşn saçma yorumların 175 i terch ederim dersin olur biter yok taşıyamaz falan saçma bn bu linkyeki kadının kopyasıuım görünüş bakımından sadece gözlerim yeşil bn güzelmiyim vs demiyorum tercih hangisi diye sordum sen 275 i terch edebilirsn ama benim taşımadığımı ölçülerini idda edemezsn çünkü her insanın vücudu farklıdır ve bn de bu linkyeki kadın gbi taşıyorum Allah'a şükür
Soran+1 yılFake değilim bu nir dünya kadın boy ortalaması yaz Google a 160 B'ni şu an güldüm bn yolda yürüyemiyorum bile topuksux giydiğimde kaldıki 10 cm topklu giydiğimde başıma bela alıyorum evine kadar takip ediyolar
- +1 yıl
bak o kadın gibi olman imkansız :D kendince o kadına benzetebilirsin kendini ama o kadın gibi olan birisi gelip burada ben şöyleyim böyleyim herkes beğeniyor güzel yüzlüyümyok yeşil gözlüyüm diye ezberden okumaz güzel kavramını ben söylerim yani toplum sen istediğin kadar de fotoğraf yok birşey yok güzelim diyorsun mutlu olcaksan hadi sırf senin için güzelsin diyim ama 1.66 yok be güzelim o kalca yerle gider çok var 1.66 1.65 çevrede :) platform bile kurtarmaz 105 cm bacak diyorsun e yok artık yani 105 santim bacaksa sen sadece bacaktan oluşuyorsun yani. :):) resim yok birşey yok atsanda fake resim biliyorum
Soran+1 yılBoyum 166 Türkiye'deki kadınların ortalaması 170 bile değişken bana boyun yok demem komik ;)))
Soran+1 yıl160
- +1 yıl
kabalığım için özür dilerim ama yerden bitme diyoruz erkekler arası kişisel alınma ortalama o istatistik olarak 300 kişiye soruyorlar boylarını alıp toplayıp kişi sayısına bölüyorlar boy ortaya çıkıyor o ortalama çok göreceli :) googldan araştırıyorsun ama heryerde farklı çıkar o :) egede kadınlar ortalama boylu ama karadenizde 300 500 kişi toplarsak boy 1.70 cıkar :):) resmin yok birşeyin yok güzelliğinden bile şüpheliyim ya neyse :)
Soran+1 yılSen kendini böyle kandr neye inanmak istersen B'ni bilen biliyo lanet olsun ki böyle bir soru sordum aptal bir kıza uyduk işte o kadınla aynı değilsem de Allah benim belamı versn o kadar da doğru söylüyorum Hadi iyi sabahlar
- +1 yıl
Allah bahtını güzel yapsın iyi sabahlar :)
Soran+1 yıl166 boy yerden bitme mi ahhaa dünyanın en uzun kadınlarının olduğu Hollanda'da bile 168 boy ortalaması çok komiksin yemin ediyorum ordan buradan 300 kişi değil bu ülkelerin genelinin boy ortalaması illlaki izin veya daha kısalar var 166 boy en ideal kadın boyu dur
- +1 yıl
30 milyon kadını toplayıp boyunu sorup ortalamasını mı aldılar yani googldenyazıp aratıp okuyup geliyorsun 1..66 nedir ya bir bucuk metre işte 1.75 kısamı ya arkadaşlar diye bir soru okudum demin sen 1.60 küsürden bahsediyoırsun fotoğraf yok birşey yok olsada fake koycan anlatıyorsun şöyle güzelim böyle güzelim :)
- +1 yıl
birde 1.66 ya işdeal kadın boyu dedin ya sabah sabah sesli güldüm :D hani 165 ya da 167 değil 166 :D 166lık kızlar duymasın ortada kıyamet kopar valla kutlamalrdan :D:D
Soran+1 yılBak dünyada bütün kadınlatın boy ortalaması 160 bunu sağlık verileri söylüyor benim boyum ideal kadın boyu olarak geçiyo zaten Türkiye'de erkeklerin boy ortalaması 172gelip bana masal anlatma
Soran+1 yılAyrocs 150 ayrı 166 ayrı komik şey
- +1 yıl
hangi sağlık verileri nerenin istatistiği who world healt organisationstan mı nerden birde bilim adamı cıkatın başımıza fotoğraf konuşsun sen günlerce burdan desende değilsin yere yakınsın fotoğraf olmadan inanmam da boşada cümle yakıyorsun 1.75 hala ideal bizim için :):)
- +1 yıl
yok bir elli bildiğin cüce o kadar da demem sana yani :) kısasın sen 1.50 cüce :):)
Soran+1 yılTamam sen 175 diyorsun bn ona bişey demiyorum ama genel sağlık verileni yakanlaysmazsın kaldıki Türkiye'deki insanlar kısa benim boyum çevremdeki 10 kızdan 7 sinden uzun ve benim güzel olup olmadığımı sormadım güzelliğime güveniyorum sen 175 i terch ediyorum diyebilesin benim güzelliğimi veya fiziğimi yargılayamazsın fotoğrafa da gerek ypk çünkü ego tatmini yapmıyorum
- +1 yıl
bak soruyu şöyle sor cevapları oku 1.75 boyunda bir kız mı 1.66 boyunda ki bir kızda mı 90 60 90 vücut ölcüsü daha gösterişli olur de? :):)
- +1 yıl
egon zaten tavan yapmış bende diyorum ki herşeyin tamam ama boyun kısa 90 60 90 sende gösterişli durmaz :):) fotoğraf yok anladım :D haklısın o zaman sağlık verisi uydurrum sana bende derim kidünya sağlık örgütünün istatistiklerine göre ideal kadın boyu 1.70 yalanlayamazsn derim ama öyle bir belge yok :) fotoğraf yok anlaşıldı tamam haklısın ne diyorsan o olmayan birşey için sen ne cevap istiyorsan o olsun :):)
Soran+1 yılKim kardashian 156 boyunda kıçı o kadar büyükmem dünyada milyonlarca erkek bepeniyo megan fox 163 B'nden kısa kıçı yere yakın duruyor mu Yooo? Komk olma
www.people.com/.../0,,20212833,00.html- +1 yıl
kendini onlarla bir tutma birisi megan birisi kim komiksin :D:D dünyanın 8. ci harikası sen kendi halinde bir türk kızısın işte ne megansın nede kim yani :D abartma istiyorsan kim'in boyu 1.20de olsa o kim kardashian :):) senin daha bir foton yok hala kendini kim kardashianla megan foxla bir tutuyorsun :):)
Soran+1 yılYemin ediyorum sende gram akıl yok boyuma fiziğin synı linkyeki kafın gbi duruyo nasıl hoş durmaz diyorum anlamıyorsun bn kafamdan uydurmuyorum bunlar dünya sağlık örgütünün verileri sen kısa bulabilirsin ama dünya gerçekleri böyle
Soran+1 yılSalak 150 değilim cüce değilim sevgilim 188 boyunda benim bütün sevgililerim 185 üstü
- +1 yıl
tabi tabi aynısısn hatta kim ve megan bile yanında sıfır :D:D kendini kimlerle bir tuttun ya haha :D ayrıca kendini onlarla bir tutan sende mi yoksa ya onlar gibi olamazsın diyen bende mi akıl yok bunuda sorabilirsin yazsana ben kim kardshian ve megan fox gibiyim diye bak nasıl millet yarılıyor :d ayrıca dünya sağlık örgütünün öyle bir istatistiksel versi yok ben onu sadece örnek olsun diye verdim birleşmiş milletler dünya sağlık örgütü boykilodan cok küresel hastalıklar tedaviler ve dünyasağlığının korunmasıyla ilgilenir :D foto konussun sen istedigin kadar anlat külahıma külahım bir ara bana aktarır tabi o da inanıorsa :d
Soran+1 yıll*n gerizekalısın olarak örnek verdim kısa diyorsun ya öküz bn onlardan daha güzelim asıl onlat kim be siktr Gt 175 iyi terch öde sus ne benim boyuma laf atıp da kim in bokunu yiyorsun götrrm bacak olan o bna gelip burada salak saçna konuşma tipsz çirkn
- +1 yıl
aa ama bak köşeye sıkışanlar neden hakarete başvurur salak falan ayp senin gibi megana kime besmele cektiren güzellikte bir kıza hic yakısmıyor öyle kelimeler :D yazık cocuklarda boyun ve bel sıkıntısı baş gösteriyormu 1.85 1.66 arasında asagı yukarı 23 cm civarı birfark varda :D
- +1 yıl
:D:D çirkin mi brad pit falan yanmda soldasıfır tatlım :D:D hele orlando bloom falan oo nal toplatırım ayıpsın şimdi :D:D megandan kimden güzel bir kız için hiç hoş cümleler değil yani :D bende işte brad orlando cristiano ronaldo falan yarısırız yani :D
- +1 yıl
Seni çoık pohpohlamışlar kızım güzel falan değilsin gerçeği gör sana onu söyleyenler arkadaşların falan çirkin diycek halleri yok ya :D ya da yalaka erkek tayfası :D
Soran+1 yılResimdeki sensen brad Pitt'i m tırnağı olamazsın ya burada geliş de senin gbi aptallarda tartışmıycam Allah'a şükür her yerde çok beğeniliyorum B'nde suç ki aptal direde böle ni soru sorup kendi karakterimden ödün verdim artık yazma hadi iyi sabahlar
Soran+1 yılPohpohlamsk mı niye pohpohlacnlsr kız arkadaşlarım bile hayran bana
- +1 yıl
ergensin ergen kezban :D kimden megandan güzel oldugun bir dunyada bende bradd pitten yakısıklı olurum tabi öyle bir iddam yok sadece en az bu cevabı verdiğim kadar salak görünyorsun işte dısardan nasıl kibrad pitten yakısıklıyım dedim salak göçrdün aynen öyle görünyorsun hadi bakalım işin tipsiz fotoğrafn yok birşeyin yok güelim de güzlim diye ortada ötüp duruyorsun :D:D büyüde gel güzel kızım hadi bakalım :D
- +1 yıl
hahaha hadi bakalım güzelmiş herkes güzel herkes kendine güzel görünyor amma attın geceden beri biraz topla artık sıktında sıktın yani :D ffotoğraf diyoruz yok yok kız arkadasları bile beğeniyormusta yok megandan güzelmişte :D hahahah
Soran+1 yılMegan dan kimsen güzel olma ihtimalim yok mu bn doğal güzelim estetkdz bn senin fotoğrafına göre yorum yaptım foton olmasaydı olabilir derdim kaldıki mesele benim güzelliğim değil sen boyun kısa deyip megan fox ve kimin boyuna normal demen mesele anladın mı gerizekalı
Soran+1 yılAllah'a bin şükür onlardan çok daha güzelim
- +1 yıl
onlar megan la kim olamazsın :D:D sabaha kadar anlat dur ben yakışıklıyım demedim senin gibi cümle kurdum ne kadar salak oldugunu uygulamada gör diye dedim :D mal kızım o beyninde ki saman almaz ki hala daha güzelim diyor estetik yok diyor haha :d hala daha burdamısın sen güzelmiş peh benm en azından çişrkinde olsa bir fotomvar yalan dolan cok sallama düşersin haha :D
Soran+1 yılHahha benim güzelliğim değil mesele işte aptal şey boşver sen anlamazsn keko
- +1 yıl
ilkokullu salak :D cocukmussun sen ya boşa gtti zaman :D:D az büyü görceksin neler var sen kimsin onların yanında :D:D
+1 yılAkilsizsin güzel kiz.
Güzelsin ama zerre akil yok
Güzellik yine makyajla filan olurda akli nabcaz? Nasil akilli etcez seni. düse kalka mi ogretcrk hayat sana? Silkelensen...31 Yorumla
Soran+1 yılAlaka?
+1 yılUzun boylu kızlarda güzeldir dostum size güzeli denk gelmemiş.
10 Yorumla
+1 yılEgoların cok güzelmiş kardeşim güle güle kullan 👏
42 Yorumla
Soran+1 yılEgomu değilim idda için sordum ama hataydı kabul ediyorum
- +1 yıl
var boyle kezbanlar canim katiliyorum sana.
Her şey boy değil işte, 166 maçı önde götürür.
30 YorumlaBoy kilo güzelik önemli değil bir yaştan sonra guzelik kalmiyo öncelikle insan olsun;)
00 Yorumla
+1 yılOraya kişilikli ahlaklı dürüst seçeneklerini eklemeni tercih ederdim
10 Yorumlauzun boylu 1.80 boyunda orta halli erkek mi? yoksa 1.70 boyundaki yapılı yakışıklı erkek mi?
05 Yorumla- +1 yıl
1.80 boyundaki :D
Soran+1 yılBnce erkek için saçma olur ama tom cruise u baz alarak 170
Soran+1 yılMaalesef işte çevremde kimse arkadaşıma bakmıyo bile burada egosunu tatmin etmk için sordu işe yaramadı. Çok Güzel ve seksi kız het zamn öndedir
- Moda & Stil konusunda 604 cevap paylaştı.
+1 yıl185 assagisini kabul etmiyom!
Victoria's secret mankenide olsan 185 olcak boyu benim icin
Aşşagaaı kurtarmiyor!
Bana gelişi bile o fiyat degil!
Mumkun degil olmaz o fiyata04 Yorumla
Soran+1 yılAhhaa istrsen 3 metre alalım sana
- +1 yıl
İpek olsun, satene alerjim var
Soran+1 yılBulunmaz Hint kumaşından 3 metre verelim abime
- +1 yıl
Yok bulunmazindan istemiyom,
Ben imkansiZ asklar icin yaratilmisimmm
+1 yıl1.75 boyundaki kiz itici olur be ne oylee :D
10 YorumlaKızlarda boy çok önemli değil. Güzel yüz derim.
10 Yorumlatabiki 166 boyunda 90 60 90 çok güzel yüzlü kız
10 Yorumla175 değilde 180 olsun ama 55 KG olsun iste o zaman tadından yenmez!
01 Yorumla
Soran+1 yılSans 180 çağla şikel gibi kuru bir kadın lazım yani
Moda & Stil konusunda 627 cevap paylaştı. ikisi de değil..
1.50 boyunda, yüzü ve vücudu orta halli kız.. :)03 Yorumla
SoranOha sen de
Soran+1 yılYok be terch edebilirsn 166 boya Bodur diyen 2 şahıs var da onlar senin tercihin görse ne der acaba
1.75 çünkü boyum 1.90 1.66 çok kısa ne o parkta çocuk gezdirir gibi
01 Yorumla
Soran+1 yılNe alakası var boyla çocuk gbi olmanın
1.65 boyu küçük degil ki bende 1.65 boyundayim
10 YorumlaAklı başında zeki bir kız olsun yeter. guzellik goreceli. sevdikce sevdiğinde gözünde guzelleşir
00 Yorumlaİkinci seçeneğin peşinden koşan sürüye katılmak yerine, birinci seçeneği seçip tek kişi olmayı tercih ediyorum.
02 Yorumla
Soran+1 yılSana kalsın diye mi ahhaa :)))
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenimle aynı boyda olması çok hoşuma giderdi (176cm)
00 YorumlaModa & Stil konusunda 407 cevap paylaştı. Fizik daha önemli seçeneklerden
10 Yorumla
+1 yıl1.75 olan kizin cirkin olma ihtimali yok gocmendir o bide
25 Yorumla
Soran+1 yılAllah Allah ne alaka göçmemlikle çirkn olanlar da car ama arkadaşım çirkn değil ama çevrede herkes bnim çok daha güzel olduğumu söyler o halde kendini çok bepeniyo iddaya grdik bütün erkekler nrdeysr B'ni söyledi
Soran+1 yılArkadaşım ankaralı benim babam Rum asıllı bn de merkezli var o tam Türk
Soran+1 yılMelezlik
- +1 yıl
Ben bilemem cok guzelsen gosterseydin bizde hakkini verirdik
Soran+1 yılGüzelliğimi sormadım ki arkadaşımın iddasını sırdum böyle bileye benim ihtiyacım yok şükür
+1 yıl1,75'in ne kadar orta halli olduğuna bağlı..
05 Yorumla
Soran+1 yıl166 adriana gbi 175 olan sıradan Türk kızı gbi kahverengi göz filan
- +1 yıl
ahaha "türk kızı gibi" sesli güldüm..
1.66 olandan alayım lütfen..
Soran+1 yılSiz neden kıskançlık yaptınız acaba bn idda meselesi için sordum güzelmiyim vs demedim
- +1 yıl
@pinkshhh asdşakmdlsşgfh
Hay baslıcam boy takntnza 166 kısa değil nokta.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltamam sen mükemmelsin
11 Yorumla
Soran+1 yılŞükür olsun
+1 yılBenim Boyum 1.78 :) ama 1.71 olmasını isterdim
00 Yorumla
+1 yıl175 boyunda 90 60 90 güzel bir kız.
01 Yorumla
Soran+1 yılSeçeneklerde o yok :)))
- Moda & Stil konusunda 568 cevap paylaştı.
+1 yıliyi artık arkadşlığınızda bitmiştir heralde
11 Yorumla
Soran+1 yılvalla ama kız istedi bunu B'nde suç yok pek
Moda & Stil konusunda 332 cevap paylaştı. Orta halli kızlar idealdir.. O yüzünün güzelliği bir faça değmesiyle biter çok güvenme
04 Yorumla
Soran+1 yılOrta halli kızların ki bitmez mi güvenmek ayrı mesele sorum o değil
- +1 yıl
Sorun kendinle alakalı.. Güzelliği göreceli olarak düşünürsek orta halli bir kız kendini öyle kabul etmiştir güzeldir ya da çirkindir ama aşırıya kaçmaz o yüzden olabilecek değişiklikler onun güzellik anlayışını değiştirmez ama senin öyle bir, durumda yaşayacağın travma büyük olur. Bende duruma böyle bakan kızları severim :) eksiyide basmışsın sabah sabah
Soran+1 yılBak bütün insanların başına bişey gelebilir o yönden bakarsak oooo
- Moda & Stil konusunda 393 cevap paylaştı.
+1 yıl166 boyunda güzel bir kiz
10 Yorumla
+1 yılabsolutely the second one
10 YorumlaKısa manken derdim ve hatta dedim :)
00 Yorumla
+1 yıl180 boyunda çirkin kız
10 YorumlaMinyon esmer kahve goz siyah sac :)
04 Yorumla
Soran+1 yılEsmer yok ikimiz de kumral ve kahverengi göz diğeri yeşil göz
Soran+1 yılHım renge göre mi ;)) gözler yalan söyleyemez
- Devamını Gör (77)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım