olabilir her halde giyimim şunlardan oluşuyo genelde CEKETLER 7-8 tane deri ceket (farklı modeller, ya kemerin üstüne kalacak hizada ya da pardesü misali kalçanın altına düşecek şekilde kruvaze) kaşe kabanlar (3 siyah farklı model 1 de koyu gri) dar kesim kot ceket (yine bel üstü) takım ceketleri (siyah, lacivert, koyu gri) ÜST (siyah, lacivert, gri, beyaz nadiren de kırmızı) balıkçı yakalar henley yakalar v yaka düz form fitting tişörtler düz uzun kollu gömlekler form fitting sporcu atletleri dar paça yrtık olmayan kotlar (siyah ve lacivert) AYAKKABILAR deri motorcu çizmeleri klasik ayakkabılar
Olmaz çok düz giyiniyorum öyle olanlar da bana yapmacık , egolu , kibirli insanlar gibi geliyor nedense. Ha yakışıyor mu yakışıyor ilgi çekiyor mu çekiyor ama bu dünyaya çırılçıplak geldin be kardeşim bu havan kime yani diye düşündürüyor beni
Gayet düz sade giyiniyorum. Uğraşamam zaman para harcayamam altı üstü giyim yani. O na vereceğim parayı zamanı,,, benim dilin daha değerli şeylere harcarım örneğin gezmek görmek.. illa bir şehir değil bir mekan olur yemek olur bi kitap olur.. çocuğumun boyu tezgaha yetmiyor diye güvenli oturak olur beraber onunla kurabiye yaparım.. bence kıyafete çok para harcamak kombin peşinde koşmak özgüvensizlerin işi..