Üzerimdeki kıyafeti giydim diye sabahtan beri tartışmalıyız evet inadına buraya da atıyorum. Nesi var bu kıyafetin sizce? Sanki mini etek giymişim gibi olay oldu.

Üzerimdeki kıyafeti giydim diye sabahtan beri tartışmalıyız evet inadına buraya da atıyorum. Nesi var bu kıyafetin sizce? Sanki mini etek giymişim gibi olay oldu.

Çok normal geldi bana. Aşırı kıskançlık insanların normal düşünebilme yetisini zayıflatıyor sanırım, bir süre sonra kıskançlık denilen hastalık yüzünden her şeyi anormal görmeye başlıyorlar
Nesi var ki, insanlar boş duyar kasmış, kendini nasıl mutlu hissediyorsan onu yap giyim kıyafet insanın beğenisidir tarzıdır kımsenin karışmaya hakkı yok.. isteyen isteğini giyer.. çok yakışmış gerisini boşverin...
Bunu giyen kadın, kendini bilir ve egosu yerindedir. Taş gibi olmuşsun tartışma yaratmaz. En fazla çok güzel olduğun için kıskanç gözlerle bakılır bununla da gurur duyulur.
Cevap
73Cevap
Sen acarsan hherkes bakar bunu kabullenip bile bile bakitmayi seviyorsan da diyecek sözüm yok hoslaniyorsun demek ki goguslerini
Bu senin hayatın senin giyimin sen sormadıkça olumlu ya da olumsuz yorum yapmam bile söz konusu olamazdı. Sen kendine yakıştırmışın ben yakıştırmasam nolur.
Senle ciddi düşünen adamı üzersin
Sonra sana laf söylemeyen eğlenen adama
Niye böyle davranıyor yaaa diye, boncuk dökersin. Devam et
Emin ol sadece mini etek ve sütyen giysen bu denli Seksi ve dikkat çekici gorunmezdin mesele bu
Mini etekte giyebilirsin, üstündeki kıyafet tartışmaya kimsenin hakkı haddi yok. Bence gayet yakışmış.
Yolda boşalırcasına giderim seni görsem
Tramvay da dün bosaldimisim seni duvara dayayacakson indir kaldır batır oh sesleri
Kiz değilsin
asagilik kompleksi yanindaki kadini tasiyamayan bir erkek vakasi daha, ne buluyorsnuz bu ergen gerisi sefil heriflerde. :)
Benim takıldığım ve aklımı yitirdiğim tek konu bu havada nasıl böyle üşümüyorsunuz. Ceketle çıktım kaban almadığıma pişman oldum.
çok güzel olmuşsunuz 💗 erkekler söylenir ya siz net tavrınızı belli edin o da kabullenir. abartılacak bi şey yok
kıyafette
Soruyu çook yanlış yerde sordun.. Kıyafete gelirsek her yerde giyilmez.
Siz de onu tutuyorsunuz ama
Ben terbiyesizlik yapmıyorum görüşümü paylaşıyorum ki size de müdahale etmiyorum.
Birşeyi yok, sadece iç çamaşırın üstüne shirt giymeyi unutmuşsun.
Ama giydiği şey iç çamaşır değil
@saçmabirkişilik sana kurbanım
Ben çok beğendim fiziğinede güzel olmuş , evdekiler açık bulmuştur belki
Türkiye şartlarında yaşadığın bölgeye de bağlı olarak riskli.
Güzel mi? Güzel
Yakışmış mı? Evet
Ama ben olsam ben de olay çıkarırdım.
Çok güzel taşımissin bence bir sorun yok gayet yakışmıs
Olay olma durumu nedir ayrıntılı anlatırsanız tartışırız nasıl bir ortamda ne dediler
Bence çok normal ya da İzmir de yaşıyorum diye normal geliyordur :)
Normal kıyafet, ben abeslik görmedim. Mini etekte giyebilirsin kimsenin buna karışmaya hakkı yok.
Doğru şu an tartışıyoruz Demek ki tartışma etkisi yaratıyor
Kifayetin çok şık. begendim
Kıyafetin her zaman gönül rahatlığıyla giyilebilir
Banada çok normal geldi. Bazı geri kafalılar yüzünden böyle giyinince o*ospu bile oluyosun onların gözünü oycaksın ya da bian önce tahtalı köyü bulsunlar. canım yüzünden ve bazı abazalr yüzünden istediğimizi giyemiyoruz ya nefret ediyorum.
O geri kafalılar çok var. Bazen ben de benzer sıkıntılar yaşıyorum onlarla giyim tarzımdan dolayı
Ablacım altın iyi de üstünde bir şey yok… bez parçası var. Haliyle kıskanması normal, g*vat değil demek ki.
Güzel hatlar belli değil gayet toplu ve düzgün neyin tartışması çok ilginç
Sevgilin aşırı kıskanç biri belli ki hiçbir şeyi yok gayet normal
Çok abartılı ve açık hemen değiştiriyorsun koş
Kıyafet fena değil de dudaklarını çok beğendim ya 🥰
Hiç şeyi yok Şahsen sevgilin özgüven eksikliği var galiba.
Absürt hiçbir durum yok kıyafetinde ve de çok çok güzel olmuşsun, çok yakışmış kombinin.
boynunuza bır sal atarsınız guzel bır kombın olur...
nerde giydiğine bağlı işe ve ya okula böyle gidersen tabiki tartışma yaratırsın.
Aa olur mu şey. Ayıp etmis. Çok güzel yakışmış daha nolsun 😊
guzel. istedigini giy.. sen begendikten sonra..
Evet tartışma çıkaracak seviyede
Yok artık
Gayet ciddiyim
Gerek var mı bu kadar kendini teşhir etmeye
yoo normal bır kıyafet
Askısi yok düser diye kizmistir.
göğüslerin büyük olsa idi güzel olur idi
si ke meze olmussundur bu elbiseyle
Üstüne de blazer ceket olsa 10 numara 5 yıldız.
Hayır çok normal bir kıyafet abartılacak bişey yok
Seksi 🙊 diyen çok oldu mu
Gayet güzel yakıyorsun gönülleri
Yoo gayet de ortalama işte
Lisanı halinle ben bedenden ibaretim diyorsun ☺️
Yok canım çok net bir mesaj veren kıyafet
Çok hoş görünüyor... Neden tartışma yaratsın?
Gencsin guzelsin ve yakismis kimene
Yakışmış senı gören gozlerı yuregı gönlü açılır kı. Güzelliğin kamaştırıyor insanın gozlerini :))
Ben olsam bende laf ederdim çok açık ve dikkat çekici
aynen bana bi çikolata
Yüzüm görünmesin yeter diyosun 😀
O tartışmaya ytk odasında son verebiliriz
Kıskanmışlardır knka muhtemelen
Tutup indirmemek için herkes kendini zor tutuyor
Ne diyorsun ya?
Fiziginde uygun bence yakışmış ve güzel seçim
Göğüslerin minicik
Gayet iyi, bu arada ojeler efsane
Kim olay yapan ailen mi
Üzerindeki zıbın sanmıştım kiyafetmiydi o