Böyle tipteki kız dediğin kızda sıfır ego var anlayışlı saygılı destekçi merhametli vicdanlı herşeyden önemlisi karakter sahibi tamam kendine fazla bakım yapıyor bazı şeyleri abartıyor o beni eksiklerine seve biliyorsa ben onu neden fazla lalarıyla sevmiyeyim
Oyleyse gercekten masallah biliyosun alisilmis kaliplar var genel olarak sadece hemcinslerim icin degil erkekler icin gecerli ama belki istisnadir kendisi tabi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
beğendiyse boş ver kime ne mutlu olduysa senden mutlusu yoktur.. :)
Evet haklısın
taşlı yüzük işte nesi var bunun nesini yorumlıcaz? dümdüz tek taş
Nasıl diye soruyorum benimki çok beğendi ama emin ola madım
ben beğenmedim
😂😂
Boyle tipteki kizlardanmi hoslaniyonuz wpwpp
Böyle tipteki kız dediğin kızda sıfır ego var anlayışlı saygılı destekçi merhametli vicdanlı herşeyden önemlisi karakter sahibi tamam kendine fazla bakım yapıyor bazı şeyleri abartıyor o beni eksiklerine seve biliyorsa ben onu neden fazla lalarıyla sevmiyeyim
Oyleyse gercekten masallah biliyosun alisilmis kaliplar var genel olarak sadece hemcinslerim icin degil erkekler icin gecerli ama belki istisnadir kendisi tabi
Tam olarak istisna ve tam olarak karakter sahibi birisi
Allah tamamina erdirsin kusura bakma kaba yorum yaptiysam eger
Sorun yok
Güzel değil baget veya markiz kesim🤌❤️🔥
Tmm👍
Pek benlik değil çok büyük
Bumu büyük 😂😂😂
Göremedim daha yakından çek bulanık
Gözlük tak mk 😂😂
Gözlüğüm var yine göremiyom
Gözleri çizdir tekrar bak 😂😂😂
Yok belli ki anlaşılmayacak parlayacağı icin
😂😂
Güzelmiş, bundan bir kıza almayı çok isterdim :(
Gayet hoş
Bence güzel
Evleniyor musun
Seneye diyoruz 😂
Abi ben ne zaman evlenicem ya benim için dua et bari adam çıksın karşıma😂
Niye ben evlenemez miyim bunumu demek istiyorsun işte onda bu yok bu yüzden o bu yüzden başkası değil
Yani senin karşına adam felan çıkmaz zor iş o
Ne alaka ya ben kendime dua ettim 😂😃
Adam akıllı biri yok zaten yaa
Sen kendini bir bok sanmaya devam ettiğin sürece senin karşına adam felan çıkmaz ne kadar dua edersen et
Tövbe yarabbi beni tanımıyorsun bile 😂😯
Tanımama gerek yok konuşma tarzın nasıl bir karaktere sahip olduğunu belli ediyor zaten tanımış kadar olduk
İyi günler abi mutluluklar sana 😂
Eyvallah
Güzel
Güzel.