Arkadaşlar tesettürlü bir bayanım bi elbise beğendim 10 kg verdim oruçtan dolayı 2 beden küçük aldım yine de biraz büyük geldi daraltma yapacağım 390 TL verdim , normalde bi kıyafete bu kadar para vermem biraz içime oturdu ama ben çok beğendim. Sizce güzel mi , iade etmeli miyim? kumaşı Medine ipeği , boyum 1.72 kilom 70 , aynı görseldeki gibi kombin yaptım?
Bu ekonomik şartlarla çok normal fiyatı. Benim de halam tesettürlü . Onun için elbise bakarken 400 den aşağı elbise bulamadık. İçine sindiyse ve beğendiysen boş ver. Hem kendini de ödüllendirmiş oluyorsun. 10 kg vermek kolay değil. Güle güle kullan.
Gorseldeki senmisin bilmiyorum ama, üzerine bol olmuş her kimse bu. Bariz ortada, emanet gibi duruyor, elbise de öyle aman aman bir elbise değil, ancak herşeyin ateş pahası olduğunu düşünürsek ortalama fiyatı
Fiyatlar artık yüksek baktığın zaman 390 TL çok değil günümüz şartlarında ama parayı hak eden bir elbise mi dersen değil siz beğendiyseniz alın alın mutlu edin kendinizi hayat kısa
Bu elbise en fazla 180 ₺ ya da 279 ₺ kumaşı neymiş değmez 390 verip bide terzi parası tutar fazla puplin , koton , pamuk kumaşlar makinede çeker. Trendyol biraz pahalı kendi sitesine bak alın.
Ben elbise mi 165 aldım herkes çok beğendi özellikle ben annem kalitesiz kumaş olsaydı almazdım dedim ben başka bir mağza da internette gördüğüm elbiseyi denedim mağazada 400 dendi ama internette 300 280 di
Iyi guzel, sizde begendiyseniz ne sorunu olacak da.. Abla siz harbiden ramazanlikta bu kadar kilo veriyormusunuz yaa. Onceden 80 kiloymussunuz bide, yani o zaman iyi olmus gibi sanki bilmiyorum tabi de gene de 10 kilo kadinlar icin.. vay be...
0
22 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bende şaşkınım ama verdim ☺️😂 yiyerek aldığım bir kilo değildi zaten çok takmıyodum bu yüzden ilaçlardan almıştım ramazanla oda gitti
Cevap sahibi
+1 yıl
Helal olsun o zaman dayi ogli kdfjgdfgk yaa bu hap olayi gercekten dogru mu yaa, bende babaya cektigim icin zayifim ve kilo alamiyorum ama babamda boyle 40 yasindan sonra falan baya hap falan kullanmaya basladi bi kilo aldi simdi de durduramiyoz, zamaninda benden de zayif olan babam oldu nerdeyse yuz kilo kgfdhjfk bu kadar fark ediyor mu bu haplar😅ama nasil haplar oyle rasgele her hap degildir belli haplar olmasi lazim dimi, bende mi istesem doktordan acaba kdfjgdkfj "DOKTOR BANA HAP YAZ"🤣🤣🤣
Soran
+1 yıl
Kortizon tedavisi gördüm baya kilo aldırıyor 😂 destek alabilirsin kilo almak için
Cevap sahibi
+1 yıl
Ne oldugunu bilmiyorum ama bi arastiracam simdi merak ettim - turkce katiliyiz biz abla bizde ancabu kadar😂KILOOO BENI BEKLE kfdjgd yeter yaa hayatim boyunca zayif kaldim sisman kilolu olmak nasil bir sey nasil bi duygu bilmiyorum😂😂
Soran
+1 yıl
Güzel bi duygu bence 😄 ben 40 kg olsam yok olmaktan korkarım 🥴
Cevap sahibi
+1 yıl
jkdfgj kizlar da oyle seyler seviyor ama abla niye oyle diyorsunuz yok belim ince yok buram ince olacak falan😅bencede guzeldir yaa giydigin elbise falan bile bi ayri guzel durur oturur ustune obur turlu sanki elbise seni giymis gibi oluyor
Soran
+1 yıl
Benim hiç o takıntım yok giydiğim yakışsın göze batmasın kilom sağlığımı etkilemesin yeterli. 0 beden olmak hiç çekici değil bence
Cevap sahibi
+1 yıl
Tabi canim en onemlisi zaten sen yakistirdiktan sonra gerisini bosverecen de, iste ben yakistirmiyorum bazen guzelim giysiyi sirf kilom yuzunden. Mesela mankende cok guzel durur ben giyerim boyle olu gibi elbise olur bol, icinde yuzuyom gibi.. 0 beden ne oluyor ki...
Soran
+1 yıl
Xs gibi düşün. Alırsın inşallah kilo önemli
Cevap sahibi
+1 yıl
Aynen iste ondan diyorum bende zaten giydigin giysi bile guzel durmuyor insanin uzerinde. Şu an xs gibi beden kullanmiyorum ama degisiyor S ile M arasinda giysiden giysiye. Zamanla alirsin diyorlar da iste zaman gectikce sonra zaten alsam ne fayda ben simdi istiyom ama hayirlisi bakalim, babam gibi 40 yasindan sonra alirsak da yandik...
Soran
+1 yıl
Allah yardımcın olsun benim eşimde 81 kilodan 55 e düştü verem oldu şimdi kilo almaya çalışıyor onunda psikolojisi alt üst durumda , hiç bir şeyin yakışmadığını düşünüyor çok yakıştı harika diyorum ama farkında oda.
Cevap sahibi
+1 yıl
Farkinda olmaz mi insan. Bende olan bi giysi baska kilolu iyi fit insanda daha bi yakisiyor guzel duruyor bende ise dandik sanki elbise guzel degil halbuki ayni elbise ama diger kiside daha cok yakisiyor neden? sirf bu kilo dedigimiz olayin yuzunden. Valla sizin esiniz de baya dustu o niye boyle bir sey yapti, onun ki de ramazanliktan degildir inshallah. Aliyor mu bari nasil almayi dusunuyor o varsa bi plan kurgu bende denerim yaa..
Soran
+1 yıl
Verem oldu ondan kilo verdi ,
Cevap sahibi
+1 yıl
Oo oyle mi cok gecmis olsun. Hastalik mi verdirdi yoksa hastalik nedeniyle vermek zorunda falan mi kaldi...
Soran
+1 yıl
Hastalıktan dolayı verdi
Cevap sahibi
+1 yıl
Hadi ya kotu olmus😕gecti mi artik ne durumda ki.. Bide bulasici degil mi size nasil bulasmadi...
Soran
+1 yıl
Yok değil çok şükür ilaç kullanıyor
Cevap sahibi
+1 yıl
ama ben simdi okudum oyle diyordu baska insandan insana geciyormus, ben mi yanlis anladim acaba.. inshallah tez vakitte iyilesir sagligina kavusur, sizde destek cikin abla ihtiyaci olur adamcagizin yazik
Soran
+1 yıl
Allah razı olsun, ilaç kullanınca 1 haftada bulasiligi gidiyor
Cevap sahibi
+1 yıl
Hee iyi bari. Durumu nasil ki, grip gibi halsiz falan mi oluyor insan nasil bir sey bu...
Soran
+1 yıl
Kusma kilo kaybı kuru öksürük ve kan tükürme
Cevap sahibi
+1 yıl
hadi yaa cok kotuymus gercekten. Ne zamandir var ve gecmesi ne kadar suruyor ki