Alışveriş & Hediyeler Sizce bu elbise 500 TL vermeye değer mi? ShoppingColic Takip Et FenomenBilge Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Çok beğendim aslında ama hala bir elbiseye 500 TL vermek içime oturuyor... Sizce değer mi? Sizce bu elbise 500 TL vermeye değer mi? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Evet bence güzel görünüyor 0 0 Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 540 cevap paylaştı. Bence gayet normal bir fiyat. Ayakkabı bile şu an 3-4 katı. Fiyatların hepsi abartı. İhtiyaç olduğu sürece verilen bu paralar bu ülkede normal. 0 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 808 cevap paylaştı. Onu taşıyacak fizik varsa deger bi tişört olmuş 400-500 tl 0 1 Yorumla ShoppingColic +1 yıl evet ya çok kötü Yorumla
_kirazçiçeği_ Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Günümüz şartlarında normal, herseyin fiyatı uçuk zaten 0 1 Yorumla ShoppingColic +1 yıl aynen öyle Yorumla
Guzin-abla Takip Et Xper 7 Yaş: 68 , eic 98% +1 yıl Kesinlikle deymez, hem kesimi, hem dikimi güzel deyil, avuç içi kadar kumaşa o para verilmez 0 0 Yorumla
BimboCansu Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 88% +1 yıl Beğenmişsen değer al giy. Ben çok beğenmedim ama senin zevkin sonuçta 0 0 Yorumla
deeepbreath Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Nerede giyebilicem, yakışacak mı vs vs. Uzun is kasamazdım 0 0 Yorumla
gizlikullanıcı2021 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Güzel ama açık havada rüzgar varsa göğüsün gözuke bilir ama guzel elbise 0 0 Yorumla
cheekystaff Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl 500 tl çokta para değğil. helede kaliteli bir ürünse. önemli olna sana yakışması. 0 0 Yorumla
_sencenasıl_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 61% +1 yıl o kadar hoşlanmışsan değer. 0 2 Yorumla ShoppingColic +1 yıl sevdim valla Yorumla _sencenasıl_ +1 yıl Ben alacagim seyleri dusunurken soyle bir mantik yurutuyorum. Ben buna kac gun mutlu olurum. Yorumla
Loyall Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl yüz eder etmez 0 1 Yorumla ShoppingColic +1 yıl 100e ne bulunuyo ki Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 529 cevap paylaştı. Bence kötü 1 2 Yorumla ShoppingColic +1 yıl aa beğenmedin mi Yorumla FısFısOdaSpreyi +1 yıl Daha güzel elbiseler görmüştüm :D Yorumla
Irresistibleart Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Saten mi kumaşı 0 2 Yorumla ShoppingColic +1 yıl aynen saten Yorumla Irresistibleart +1 yıl Kırışır rengi modeli oky Yorumla
Efendi_Bey Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Hani elbise? 0 1 Yorumla ShoppingColic +1 yıl nasıl yani :D Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,2b cevap paylaştı. Değmez 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,4b cevap paylaştı. Değer 0 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 535 cevap paylaştı. Değmez 0 0 Yorumla
hasinnnerkek Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Deger 0 1 Yorumla ShoppingColic +1 yıl dimi ya alıyim bence de Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Evet bence güzel görünüyor
Bence gayet normal bir fiyat. Ayakkabı bile şu an 3-4 katı. Fiyatların hepsi abartı. İhtiyaç olduğu sürece verilen bu paralar bu ülkede normal.
Onu taşıyacak fizik varsa deger bi tişört olmuş 400-500 tl
evet ya çok kötü
Günümüz şartlarında normal, herseyin fiyatı uçuk zaten
aynen öyle
Kesinlikle deymez, hem kesimi, hem dikimi güzel deyil, avuç içi kadar kumaşa o para verilmez
Beğenmişsen değer al giy. Ben çok beğenmedim ama senin zevkin sonuçta
Nerede giyebilicem, yakışacak mı vs vs. Uzun is kasamazdım
Güzel ama açık havada rüzgar varsa göğüsün gözuke bilir ama guzel elbise
500 tl çokta para değğil. helede kaliteli bir ürünse. önemli olna sana yakışması.
o kadar hoşlanmışsan değer.
sevdim valla
Ben alacagim seyleri dusunurken soyle bir mantik yurutuyorum. Ben buna kac gun mutlu olurum.
Elbisenin yarisi yok
Pahalı
Hoşuna gittiyse deger.
Başka rengi için evet değer.
Meme yoksa çok çirkin durur
Bana göre değmez
Hangi marka ona göre söylerim
yüz eder etmez
100e ne bulunuyo ki
Bence kötü
aa beğenmedin mi
Daha güzel elbiseler görmüştüm :D