Pek kendi rızamla olmasa da kapanalı yaklaşık 2.5 yıl oldu, dışarıda açık saçık kızları görünce çok kötü hissediyorum ister istemez, güzel bı kızım tarz da giyiniyorum ama bilmiyorum bir an açıl falan diyorum içimden
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılKendi rızanızla kapanmadığınız için ister istemez böyle bir hevesiniz oluşmuş, tekrar açılmak sizin elinizde. İster kapalı bir kadın olun ister açık olun yeter ki kendi iradenizle olun başkasının baskısı altında kalmayın bu hayata bir kere geliyoruz. Açılmak isterseniz açılın başkasına göre yaşamayı bırakın.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Evinde baban ya da -varsa- erkek kardeşin/abin yokken de giyebilirsin. İslam kati kurallar yok 'açık giyinmek her türlü yasak' gibi. Evlendiğin zaman eşinin yanında istediğini giyebilirsin. Ya da evde yalnızken, hemcinslerin varken çok abartmadan istediklerini giyebilirsin.
Dışarıda giyenleri görünce özenebilirsin. Ama bu asla özenme boyutunu geçmemeli. Geçerse nefsine yenik düşebilirsin çünkü. İçine bunları sokan da şeytan ve vesveseleri aslında. Bunu azaltmak içinde kişiliğe göre yeni elbiseler, feraceler alabilirsin. Mesela daha renkli, canlı şeyler ☾03 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkür ederim bana daha çok yakışan daha güzel kıyafetler alacağım
Soran+1 yıltabi ki😇💙
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenzer durumda olan arkadaşlarım vardı. Bu konu ciddi bir konu aile baskılayıcı olabiliyor. Buna devam etmek seni mutsuz hissettiriyorsa açılabilirsin. Çünkü bu dini şeyler biraz niyet meselesi içinden gelmiyorsa severek yapmıyorsan o şeyin ne kadar sevabı günahı olur bilmiyorum sana kalmış bir şey
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
26
Cevap
46Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılsakin oylr birseu yapma bu islwr cocuk oyuncagi degil onlar kendilerini teshir ederek cehennemde yanacaklar ama sen kendinden sorumlusun muhafaza ediyorsun kendini açıldığını dusun millet arkandan ne der yani.. ve kapanmak o kadar guzel ki kendini erkeklere sergilemiyorsun ileride esin helalin seni her turlu görecek baska erkeklere malzeme cikartma abin hakli sana gunah yazılıyor erkekler vucut hatlarina bakinca yine her istedigini yao ama evde veya evlenince boylesi daha iyi avrupaya ozenti hepsi biz musluman ulkeyiz ama sana kalmis bende kapaliyim halimden memnunum ve her zaman derler ki kapalı kiz degerlidir diye oyle de bence mutevazi muhafazakar nezih ol boş ver dikkat çekme pahasina rahatlik pahasina açılma derim ama karar senin
32 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılve devir o kadar kotu ki kendini bu pis cagdan sakınmalısın yani bu cinayetlerin de bircogu kendini teshir eden serbest dolasan kızlar yuzunden cikiyor erkeklerimiz zaten abaza yani biliyosun kapalı olmak en iyisi
- +1 yıl
Ya seninle arkadaş olmak istiyorum.
+1 yılzorla kapatılan çok gördüm çevremde hatta bazıları gizliden bi yerlerde açılıp eve giderken geri kapanıyorlardı yani senin kararın istemiyorsan senin hayatın kimseye söz hakkı verme içinden geldiği gibi nasıl mutlu oluyorsan öyle yap bidaha dünyaya gelemicez maalesef ki ona göre
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence niyetini bozma bende bazı kapalı kadınlara çok özenıyorum ama müthiş bakımlılar kombinleri çok hoş gelıyor birkaç kez kapansam mı dıye düşündüm ama daha pahalı kuyafetler özellıkle güzel kombinler için baya para harcamam gerekir sıfırdan. Bence kapanmışsın hiç kimseye özenme. Gayet hoş olduguna emınım
22 Yorumlacrop giyinlere özeniyorsan bence boşuna kapanmışsin. Sacini acmani anlarım ama crop dediğin şey aslında sütyenin dışarda giyinen versiyonu. Secim senin tabiki kimse sana karisamaz, herkes istediğini giyebilir.
10 Yorumla
+1 yılEğer gerçekten mutlu değilsen açıl 5 yıl kapalı olup açılan arkadaşım bile var çevremde çoğu arkadaşım açıldı ve kendilerini açık daha özgür hissettiklerini söylemişlerdi nasıl mutlu olacaksan öyle yap aksi takdirde işkence gibi gelicek.
09 Yorumla- +1 yıl
Özgürlük bununla ne alaka? Ne için kapandı onlar?
- +1 yıl
Cehennemde de özgür özgür yanarlar artık
- +1 yıl
Kendini öyle mutlu hissetmiyor ve zorla kapanmışsa ne anlamı var.
- +1 yıl
Rahat hissetmeyecek ne var peki? Zindan falan mı bu?
- +1 yıl
İyi ben mutlu hissetmiyorum diye adam öldüreyim o zaman? Mutlu hissetmiyorum diyip orucumu bozayım. Sen kuş beyinli misin ya Allah’ın emri bu senin keyfine bakmıyor.
- +1 yıl
Off asıl sanane milletin günahından o açılınca günahı sana yazılmayacak bu bi takım oyunu değil.
- +1 yıl
Ona zindan çünkü zorla kapanmış
- +1 yıl
Sanane diyebileceğin bi durum değil çünkü kız fikir istiyor. Kuş beyinlisin işte hem kendin başkasının hayatına yorum yapmışsın hem de bunu yazıyosun hshshs
- +1 yıl
Sende günah falan yazmışsın günah olduğunu biliyor elbet dimi sanane malsın yeminle açılsa ağlarsın galiba 😅
+1 yıl(Ben ateistim) Bu da senin sınanma şeklin. İnançlı biri olarak katlanman, hatta kafandan çıkarman gerek. Eşin varsa ona istediğin gibi giyinebilirsin. Belki içindeki hevesi sönümler.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCrop benim de içimde kalıyor. Şort vs ucuz bulurum ama 😊Yine de kanka şöyle düşün Allah’a inanıyorsan Müslümansan o cropla seni tek kişinin bile görmesi günah. Değmez ya. Bir tek kocan görebilir.
33 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılŞort ucuz ya herkes senin bacağını gördükten sonra ne kaldı
+1 yılTesettür ve tarz giyinmek nasıl olabiliyor? Tesettür dikkat çekmemek için sen tarz giyiniyorum diyorsun bu nasıl olabiliyor?
10 Yorumla
+1 yılçok takma kapalısın diye zoruna gitmesin.. farz işliyorsun sonucta.
20 YorumlaBaşkasının zoruyla kapandığın için olabilir bu durum. Hayat senin, nasıl istiyorsan öyle yap ama emin ol hepsi geçici birer heves sadece.
00 Yorumla
+1 yılşeytan vesvese veriyordur sen duyma onları güzellik acılmakla olmuyor sen kendi yolundan sapma
03 Yorumla
Soran+1 yılama erkekler kapalı kızlardan nefret ediyor ya
- +1 yıl
yok öyle bişey sen zannediyonki açılınca Hollywood yıldızı olacam öyle bi dünya yok
- +1 yıl
epey geç kalmışım yorum için ama hakkaten yok öyle bir şey. ben açığım ama dozunda crop, mini falan işim olmaz. evet dışarda benden daha açık saçıkları da görünce sinirim bozuluyor ama bir yandan da ohh sergileyin sergileyin diyorum xD bir de şu var ki, sevgilimle 5 senedir beraberiz, abisi kapalı bir kız buldu 1 sene içinde evlendi. biz onun üstüne 3 sene daha geçirdik ama tık yok :/ O yüzden sakın diğerlerine imrenme.
Kendi rızanla veya çok isteyerek kapanmadığın için hevesleniyor olabilirsin, açılıp açılmamak da sana kalmış tabi.
00 Yorumla
+1 yılEvde giyin sen de. Sonuçta bir inanç uğruna kapandın. Kendini hayattan soyutlamanı gerektirecek bir durum görmüyorum ben.
00 Yorumlarızanla kapanmadınsa bunu kabullenemezsin tam olarak kaç yasındasın
06 Yorumla
Soran+1 yıl18 yaşındayım, 15 falandım kapandığımda
Soran+1 yılyaptı
Soran+1 yılabim, kapanmazsan liseye kayıt yaptırmayacağız demişti hatta
Soran+1 yılbenim de zaafım okuldu, bunu biliyorlardı
Moda & Stil konusunda 328 cevap paylaştı. sacmalama !
evlwndiginde evde istedigin gibi giyinirsin..10 Yorumla
+1 yılyaşamadığın bir şehre git. tanınmayan bir ile. mesela gel Ankara'ya. bu dediğin şeyleri git. sonra hevesini al. karar verirsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendi rızamla kapandım hakimden memnunum açık giyinmek değilde tatilde bikini giymek bend çok istiyorum bronzlaşmak güneş tenime burdun kemiklerim ısınsın mis gibi vs vs eşime teklif ettim kabul etmedi ama bu gün dışarı çıktık hadi bikini alalım çıkmışken (ayın 30 unda tatile diyoruz çünkü) beni gizli bi koya götürecekmiş insanların olmadığı orada giyebileceğimi söyledi bu sayrde bende mutlu oldum oda.. sende o şekilde yapabilirsin
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEvet var ama karı koca ayrı yüzücz ayrı güneşlenicez herşeyi ayrı yapıcaksak beraber tatile gitmek çokda hoş gelmedi
Bize muhafazakar otel yoksa dolu gerçi 3 günü 50 binden başlıyor oda sıkıntı değil € ile gidiyoruz ama ayrı olmak hoş değil
+1 yılÖyle bir anlattın ki yani, merak ettim seni fizigini yüzünü vs :)
00 Yorumla
+1 yılEvdeyken vs crop veya daha açık şeyler giyip geziyor musun
00 YorumlaHic kapanmasaydin madem , gorunen o ki pek kendi icin sen gelerek isteginle kapanmista degil gibisin
00 YorumlaTunik şal kot...
Çok tatlış giyiniyorsun poncik de
Yaşın kaç acep
Bunu merak ettim00 YorumlaKapalı kızlar hoşuma gidiyor sana yakışıyor mu yakışmıyorsa açıl
00 YorumlaKendi sorumluluklarını üstlenebildğin vakit hala istersen açılırsın
00 YorumlaModa & Stil konusunda 404 cevap paylaştı. Ya ben böyle şeylere üzülüyorum ya, içinde kalıyo resmen ve bu sürekli bi burukluk yaratacak.
00 Yorumla
+1 yılBu senin sinavın bence Allah senin nefsini sınıyor öyle düşün
00 Yorumla
+1 yılİstersen biraz deneyip hevesini alabilirsin sonrası sana kalmış
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKendi rızanla değilse neden kapanıyorsun? Sene 2022. 90larda değiliz. Hayat çok kısa istediğini giy, ye, iç, gez.. Eğlen.
06 Yorumla- +1 yıl
2022de değil 2072de de yaşasan en sonunda mezara gidecek o açtığın beden. Ve sen bundan sorguya çekileceksin sonsuz hayatında.
Cevap sahibi+1 yılBen çıplak gezmiyorum ki. Mustafa kemal Atatürk kadınlara özgürlük tanımış ben kapanmak zorunda değilim ne çok kapalıyım ne çok açık, tam dozunda giyiniyorum. Herkesin inancı kendine işte kız bastırılmış özgür giyinenlere özeniyor. Allahʼa inancım sonsuz ama "Ahlak" kelimesini kıyafetten ibaret Saymanız çok acı. Kapalı kızları görüyoruz heryeri boyalı ama sadece saçı kapalı herkes hürdür. Özgürdür. Buna kimse karışamaz sonuna kadar MUSTAFA KEMAL ATATÜRK❤️
Cevap sahibi+1 yılO zaman erkeklerde kafasını kapatsın ne kadar saçma sapan inançlarınız var. Saçımı örtünce "namusluyum" örtmeyince "namussuz" dünyayı kapalılar kurtarıcak desenize 😂
- +1 yıl
Mustafa Kemal Atatürk yazdığın yerden sonrasını okumadım. O kadar at gözlüğüyle bakıyorsun demek. Adamın annesi, kız kardeşi, karısı kapalıydı. Ben din diyorum sen gidip devlet adamına çekiyosun konuyu ya bu zekanla seninle muhattap olmaya gerek yok gerçekten hadi by.
Cevap sahibi+1 yılAhhaahahahhahaha saçımı kapatamıyorum diye ALLAH BENİ CEHENNEME YOLLAYACAK OLDU CANIM BAY
- +1 yıl
Tm.
Moda & Stil konusunda 512 cevap paylaştı. Çok kolay içinde kalmasın evli misin eğer evliysen eşinle yabancı yerde tatile gittiğinde öyle giyinirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvde istedgn kadar giy dışarda giymek insanların bakmasindan hosnutmu olacaksın açılmak istiyrsn
00 YorumlaZorla güzellik olmaz sen nasıl istiyorsan öyle giyin
00 Yorumla
+1 yılŞeytan vesvese veriyor uyma sen ona seni o halinde beğenen de olur sıkma canını
00 Yorumla
+1 yılSen zaten bunu aklında düşünüyosan zaten kapalı olmayı istemıyosun demektir
00 Yorumla
+1 yılOnlar günah işliyor günahı zevkli bulma şeytana uyma
00 Yorumla
+1 yılyetişkinsen ekonomik özgürlüğünü elde et ve kurtul
10 YorumlaEn kötü al bir crop ev içerisinde giy.
10 Yorumla
+1 yılAçıl gitsin kendini kapalı da iyi hissetmiyorsan
10 Yorumla
+1 yılboş ver giyince nolcak
10 Yorumla
+1 yılSeni mutlu edecek neyse öyle yaşa
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 343 cevap paylaştı.
+1 yılZorla kapalı olunca öyle olur
00 Yorumla
+1 yılİçinden geleni yap kanka özgürsün karar senin
00 Yorumla
+1 yılYardımcı oluyum mu sana cidden bak
00 Yorumla
+1 yılÖyle düşünme kapalı olman daha güzel ☺️
00 Yorumla
+1 yılHayat senin istediğin gibi özgürce yaşa 😊👍
00 YorumlaKapalı değilsin, İslam düşmanı bir ateistsin.
01 Yorumla- +1 yıl
Bu nereden belli?
Giymek istiyoraan acil ve istedigini yao
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılsende evde artık giyecek :D
00 Yorumla
+1 yılKendi rızanla kapanmadın mı
00 YorumlaBize de malzeme cikartirsin ☺️
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİleriye dönük düşünürsün açılmayı
06 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani
Soran+1 yılmesleğimi elime alınca mı mesela
Cevap sahibi+1 yılÜniversitede veya evet mesleğin olunca
Soran+1 yılo zmn hevesim kalır mı ki
Soran+1 yıl23 olunca falan yani
Cevap sahibi+1 yılKalır kalır 19-20de üniversiteye başla o zaman istediğini giyersin başka şehirde
Moda & Stil konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yakında açılırsın bence
00 Yorumla
+1 yılVesveseye kapılma
12 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın ama bilmiyorum kurulmak istiyorum bu açılma fikrinden ya
- +1 yıl
Bende kapali giyinirim genelde pek açık olmam crop giyen kızları hiç sevmem
+1 yılSende evde evlenince kocana giyersin
00 YorumlaModa & Stil konusunda 1,9b cevap paylaştı. hayat senin, sen bilirsin
00 YorumlaSen doğru olanı yapıyorsun ki ama
02 Yorumla
Soran+1 yıldeğil mi
+1 yılNe tarz kapalisin?
04 Yorumla
Soran+1 yıltunik şal kot tarzı
- +1 yıl
Çevremde kapanıp da açılan insanlar da oldu, içinde ukte kaldıysa açıl
Soran+1 yılo kdr karışık ki kafam anlatamam
Soran+1 yılbir yandan boş ver diyorum yani kaç yıldır böylesin takma diyorum ama öte yandan saçlarımı açmak boyatmak şekil vermek istiyorum..
Gizli Üye(30-35)+1 yılIste bu nefis şeytandan
03 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın
Cevap sahibi+1 yılO yüzden bos ver emin ol Allahtan istemesini bil dünyalık seyler seni meşgul etmesin
Soran+1 yıldüşünmek istemiyorum ya artık açılmayı ama napim bazen diyorum keşke açılsam niye kapandım falan
Moda & Stil konusunda 2,3b cevap paylaştı. giy sen de
00 YorumlaEvde sende giyin dene tadini cikar
00 Yorumla
+1 yılSende evde giy
00 Yorumla
+1 yılKaç yaşındasın
00 Yorumla- Devamını Gör (12)
Devamını Gör(57)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Moda & Stil > Sorular > Kapalıyım, dışarda crop vs. giyenleri görünce ister istemez içimde kalıyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler