Üni başladım çevremdeki insanlara biraz özeniyorum ve bi arkadaşım gençsin için de kalmasın giymek istiyorsan giy kötü bir şey yapmıyorsun sonuçta dedi ve arkadaşlarla bana crop bakıp aldık çok açık değiller ailem muhafazakar aşırı değil ama böyle şeylere karşılar babam öğrense çok kızar korkuyorum vicdan azabıda çekiyorum biraz ama hoşuma da gidiyor sizce napmalıyım ailemi kandırıyor gibi hissediyorum
Vicdan azabı çekiyorsan giyme bence yok kim takar babayı ben burada bunu dümenine yazdım ziklemiyorum diyosan giy yani ben pekte zikleyeceğini sanmıyorum ama yinede söyleyeyim baban görünce utanacaksa giyme ama giydiğini bir kere öğrenmişse istediğin kadar giy çünkü babana göre bir kere herkes o göbeği görmüştür artık hal durum vaziyet değişsede bir şey farketmez
Bence itici duruyor açıkçası.. vicdan en büyük mahkemedir.. onun eline düşmeyin.. ailenize örf ve adetlerimize uygun giyinmeye çalışın bu size kaybettirmez aksine kazandırır.. hem bu dünyada hem öteki dünyada..
Benim ağz yüz bel ön içine arka içine belki belime falan ama ayaklarıma kesinlikle rahatlıklayan akıtan bir sevgilim var tüm bunlar dan sonra değişiklik amaçlı göbeğime de yapti yapıyor o yüzden bir kere ben giymiyorum bildiğim için o da istemez yani göbek açık olsun. Sen istediğini yap abartma dan