Kişiye göre değişir vücuduna güvendiği için giyen de var sadece dikkat çekme amaçlı giyen de, tabi herkese göre bakış açısı değişir. Ben dekolteli elbiseler giyen kadınların genel olarak bedenlerine güvendiğini düşünüyorum. Güvenmeyen yok mudur vardır ama gözlemlediğim kadarıyla kendileriyle barışık olanlar daha yoğun olarak dekolteli kıyafet tercih ediyor.
dekolte özellikle yapmaktan ziyade beğenilen kıyafet hoş duran giysilerden kaynaklıdır örneğin bi bluz var çok çirkin her yeri kapalı giymem çok çirkin olup önü açık olsa da giymem ama eğer dekolteli bir parçayı sevdiysem ve bana yakışırsa onu giyerim aynı şekilde dekoltesiz vücut hatlarını belli etmeyen (ki bayılırım oversize giymeye) bir tişörtse ve beğendiysem memnuniyetle giyerim mesela beyinsizin biri beyinlerini kullanmayanlara tercihi demiş diğeri erkek düşürmek için demiş o kadar cahilsiniz ki kıyafet sadece kıyafettir.
Dekolte ile neyi kamufle edecek? Kamufle etmek gizlemek demek, dekolte ise bunun aksine açmak demek. Kamufle etmek istese dekolte yerine daha kapalı şeyler tercih ederdi.
Açık saçık giyenleri sağlam bir kliniğe yatırıp beyinlerini inceleseler keşke. Cidden sadece histrionik kişilik bozukluğunun ötesinde bir şeyler olması gerekiyor
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Alakası bile yok dekolte kendine iyi güvenen yani vücudun hangi yerinde dekolte varsa ona güveniyordur yüksek ozguvenli insanlar giyer