Erkek arkadaşım bu elbiseye açık giyemezsin diyo. Fazla sıktığını düşünüyorum abartıyorsun diyo. Fikrinize ihtiyacim var... lütfen yorum yapın...

Açık demek istediği şey seksi aslında. Seni arkadan gören bir erkek tek şey düşünür seni domaltıp fermuarını indirip s*kmeyi. Erkek arkadaşın da bunu diyemediği için kibarca fazla açık demiş. Tabi ki karışma gibi bir hakkı yok senin kendi tercihin.
Bedava verseler giymem. Battaniye dolanmış gibi ve olduğundan 15 kilo fazla gösterir. Bence erkek arkadaşın korkmasın, bu elbisenin içinde kim çekici olabilir ki?
Cevap
19Cevap
bu elbisenin neresi açık ya 🤦🏻♀️
arkada fermuarı görünce benimde böyle bi elbisem var tam şöyle 😀
https://www.butikvanilya.com/urun/sirt-fermuar-detay-uzun-kol-kalem-elbise-siyah-00589
Aa evet buda güzelmiş, işte dengede olmalıymış. Hem sıfır kol hem sırt dekolte hem bacakta yırtmaç fazlaymış
hm her yandan dekolte rahatsız etti onu demek ki
Gerçekten her yandan dekolte var mı sence? Yani bakış açısına göre değişmez mi? Doğru mu tespit mi bu?
bana göre yok açık bile değil erkek beyni işte
Belki elbise çok kötü olduğu için söylemiştir çünkü cidden elbise kötü
Karıştırma kızım sanane de sevgilin diye karışamaz herşeye
Herşeye karışmıyor ki, sadece giyime
Manken popişini çıkarmış seksi durmuş sende de kıyafet öyle duracak sanıyor.. açık olması bahane
Mantıklı
arkasını dönene kadar kapalıydı sdjkfhksdjfhklsdjfhsdf çok dikkat çekici diyedir
Çok mu açık ya? :(
Sırt dekoltesi var diye demistir bence arka tarafini atmasaydin keşke 😂
O yüzden zaten. Ilk güzel beğendim dedi arka görünce beyin eror verdi galiba salağın. Gıcık etti beni
Kısıtlanmayi sevmiyorsan birlikte kalmak istedigine emin misin?
Pardon kim sever ki? Yani tek derdimiz bu
Yine kadinlar sever. Kıskanmasa bu sefer beni kıskanmiyor acaba sevmiyor mu diye soru paylaşırsın. Siz kadınlara ne yapsak yaranilmaz ve tatmin olmazsiniz maalesef
Konu kısıtlamak sanıyordum. Yani kiskanmak ile kısıtlamak farklı şeyler. Sevgi göstergesi adı altında kısıtlamalar bana göre yanlış bir davranış
Bu da açıksa zaten sen çarşafa bürün. Açık elbiselere göre bu çok kapalı ve normal
Valla sapığın birine denk gelirsin arkadaki fermuari zort diye bir indirir rezil olursun millete.
Haksız mıyım 😄
O sizin güzel bakış açınız.
sırt dekoltesı fazla.. şal ya da ustune bır ceketle uyum saglayın. Bende ızın vermem buna
Sadece sırt dekoltesi var, bu elbiseye "fazla açık" denmez, abartmış.
Açık bir elbise değil ki. Sadece sırt dekoltesi var
Ona noluyor ya allah aşkına senin özgür hür iraden yok mu o mu geçindiriyor seni beğenmiyorsa kapalı birisini bulsaymış
Bizim verdiğimiz fikir ne gibi bir şey degistirecek
Tam olarak neresi açık bunun?
Sırt dekoltesi çok açıkmış, komple sırtım görünürmüş. Hem kolsuz, hem sırt dekolte fazlaymış:(
Kolsuz olmasınada laf yapıyorsa ciddi bi sorun var 😂
Napicam ben :(
Nesi fazla pardon? Şaka yapıyor olmalı
Zevkin midemi bulandırdı
Bu ne laaaa
Giyme o zaman ya da ayrıl
Kıskanıyor seni adam 😂
Sırt dekoltesinden dolayı istememiştir
E açık zaten
Neresi pardon yaa? Tesettürlü değilim yanlız
Tesettürlüsün demedim zaten sırtı açık
Sırtı açık