1-Gamze bir kusur değil yüz bozukluğudur
2-Herhangi bir zararı yoktur hatta çoğuna çokta güzel yakışıyor
3-Anne babada olmaması çocukta olmayacağı anlamına gelmiyor ( kendimden biliyorum çünkü süralemdeki tek gamzeli ve tek renkli gözlüyüm)
4-lahana sarması yapabilen kız erkek herkes candan öte candır20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeremde olduğunu söylemek istemiyorum :D
2716 Yorumla- +1 yıl
Ama ben yorumundan eic bekliyordum 😅😅
Cevap sahibi+1 yılEic zaten :D
- +1 yıl
Hayır kendi yorumum 😄
- +1 yıl
gizemler istisnadır gamzenin mekanına :D
kim bu gamze:D - +1 yıl
ahahah erkeklerden 31 eksı vardı kurtarıyım su cenabetı dedım 32 oldu :D
- +1 yıl
adamı eksi manyahgı yapmışınız : )
- +1 yıl
Adam - almaktan 0 exper oldu :D
Cevap sahibi+1 yılherhalde hepsinin kıçında gamze var ondan muzdaripler ahahah :D isterseler bin tane versinler :D Yok l*n umrumda değil xper mxper :D
Soran+1 yıliyi ki eic verdim bu eksilerden sonra geri almayı düşünmedim değil:P
- +1 yıl
Birde en iyi cevap seçmiş manyak yha :)
Soran+1 yılsen çok mu akıllısın @LiebeAlles
- +1 yıl
Evet zeka fışkırıyor benden :)
Soran+1 yılbelli belli de boşa harcama o zekanı ilerde lazım olur
Cevap sahibi+1 yılKusura bakmayın ama hiçbirinizde zerre kadar espri anlayışı yok yemin ediyorum :)
- Moda & Stil konusunda 443 cevap paylaştı.
+1 yılEvet gamze doku eksikliğinden kaynaklanan bir kusursuz. Ama sehlalik, ayva göbek, çıkık elmacık kemikleri gibi güzellik yaratan kusurları olarak kabul edilir.
Bende 6 gamze var. Ikisi belimde. Dördü yüzümde. 2 sağ yanak 1 sol yanak 1 çene.00 Yorumla
+1 yılSağ dudağımın bitiminde var gülünce çok belirginleşiyor. Bir kez kıronun birinden beni ölünce o gamzenin içine gömsünler şeklinde bir iltifat da almışlığım var.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
436Cevap
Konuyu okuduktan sonra aynaya gidip bel gamzesine bakanlar bir toplanalım :)
37 Yorumla
Soran+1 yılçoğu kişi bilmiyormuş :P
Soran+1 yılbak sayemde öğrendin :)
Soran+1 yıleyvallah bro:)
- +1 yıl
@spinner06 +güzel cevap
Gamzesi olan arkadaşlar, yağmurlu havada gülebiliyor musunuz acaba? İçine yağmur suyu giriyor mu? Merak işte =/
22 Yorumla
Soran+1 yılyok girmiyor merak etme:)
Normal mi bilmiyorum sol yanağımda var sağda yok :(
17 Yorumla
Soran+1 yılo da bir ayrıcalık:P
Soran+1 yılkardeşiminde senin gibi sadece solunda var gamzesi:P
Soran+1 yılolsun bence sıradan olan iki yanakta olması.. iyi bir şey bence:D
Soran+1 yılrica ederim:)
+1 yılsize 1997 de gamze olayının önemini anlatan bir şarkı buyrun :D
https://www.youtube.com/watch?v=53xw3E-hYCc10 Yorumla
+1 yılsol yanagımın kenarında azcık var
ama ben yuzde gamze sevmıyorum
keke belımde ıkı tane bel gamzesı olsaydı
cok ısterdım20 Yorumla
+1 yılGamzem 😣😣😣 yok ama Ayşem var özlemim var halimem var gökçemim var Zeynep'imizde var 😃😃😃 pardon ya önceki iğrenç espiri sorusuyla Cevapları karıştırdım..😄😃😃
20 Yorumlayanak gamzesi süperdir yaa.
bende gamze yok ama yeşil ben var :O122 Yorumla
Soran+1 yılo nasıl bir şey:S
- +1 yıl
böyle birşey, 9 yıldır benimle
https://i.hizliresim.com/Y5J96k.jpg
Soran+1 yılilginç bir ben..
Soran+1 yılne bileyim hayatımda ilk defa gördüm duydum..
Soran+1 yılzararı olmayacak bir şeyse iyi diğer benlerden farklı en azından :P
Soran+1 yılözel yapıyor da işe yarar mı bilmem:P
Soran+1 yılbunu bende denersen o odaya geçmeden yolda gözünde morarır bu da güzel faklılık olur:)
Soran+1 yılyarayacaklar da vardır panpa üzülme sen :) edison elektiriği tek seferde bulmadı sonuçta:P sende tek deneyden sonra cayma yani:D:D
Soran+1 yılolsun yahu azimle... duvarı delermiş :P sende bulursun yeşil ben hastası birini:D:D
Soran+1 yılsu yeşili oje ver promosyon :) takım bozulmasın:D
Soran+1 yılooo fena pazarlarım :P
Soran+1 yıleyvallah :)
Eski sevgilimi aklıma soktun şimdi gamzeli kızlar 20-0 önden başlıyor ne hikmet çözemedim genelde hepside güzel oluyor :) bel gamzesi nasıl oluyor
111 Yorumla
Soran+1 yılgoogle amcaya danış anında görüntü:P
Soran+1 yılhaha :D iki yanağımda da var kocaman iki çukur şeklinde :P hiç mi gülmeyeyim :D:D
Soran+1 yılişte buna çok gülerim:D:D:D
Soran+1 yıl:D:D:D
Soran+1 yılövnmek gibi olmasın az buçuk:D:D
Soran+1 yılsabah sabah edilecek beddua mı bu yahu öl geber de daha iyiydi:S
evet bu bilgi doğru ve yaşlandıkça kaybolabiliyormuş. benmde iki yanağımda gamze var ama annmde babmda yok.
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 450 cevap paylaştı.
+1 yılAnnemde de babamda da gamze yok bende var hatta ailede kimsede yok bende var bence uydurulmuş bir bilgi yanaklarımda ve belimde var
12 Yorumla- +1 yıl
Acaba leylerklermi getirdi seni? :O baksane bilim adamlari yanilmaz :P hahaaaaa :)) ulan bu bilim adamlari birde boyle emin konusmuyorlarmi sinir oluyorum minaaaaa koyim.
- +1 yıl
Bende kızlarla böyle küfürlü konuşanlara sinir oluyorum
Moda & Stil konusunda 837 cevap paylaştı. Gamzem yok... ama gamzenin hoş durduğunu düşünüyorum.
60 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYilin 3. Dolunayinda, ay isigi ve yildizlarin isiginin birlesmesiyle gorulebilen bisey var... pardon ya o baska bisey :P yok bende yok :D
13 Yorumla
Soran+1 yılgünaydın balım :)
Cevap sahibi+1 yılKafa guzel benim :D
Soran+1 yılanladım kuzum sorun değil:D
Beldeki gamze olsun, ölünce beni oraya gömsünler. Ne tatlı gamzedir be o
15 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle..
Soran+1 yılevet renkli göz de kusurmuş ama onunda kolayı çıktı bilim adamları normal kahverengi göz pigmentlerini kazıyıp altından mavi ve tonlarında göz rengi çıkarıyormuş..
Soran+1 yılaynen katılıyorum buna..
gamze kusur değildir. gamzesi olmayanların propagandası bu :/ kıskançlar..
12 Yorumla
Soran+1 yılbence de değil ama işte insanların yüzüne vay pis kıskanç denmez:P
+1 yılEvet, biliyordum kusur olduğunu.. Ama o kusur keşke bende de olsaymış. Çok isterdim belirgin gamzem olmasını. Çünkü çok az yanağımda ve belimde var. Çok araştırdım, estetikle gamze bile düşünüyorum. :D
10 Yorumla
+1 yılBenm iki yanağımda var baya belirgin bir şeklde ve çok hoşuma gidiyorlar. Evet bir cilt kusuru ama güzel olan şeyler kusur renkli göz ve Gamze gibi. Ama ikisi de göze hoş geliyor :))
10 Yorumla
+1 yılbelimde var kanka.
https://hizliresim.com/mq7oB4
resimde çok belli olmamış ama var yani :D10 Yorumla- 30 Yorumla
+1 yılBen bel gamzesi hayranı olan biriyim benimde yanaklarim da var
11 Yorumla
Soran+1 yılaynen bende:)
+1 yılCevap sayısına baktım da sitenin bütün cevaplarını sömürmüş bu soru
10 Yorumla
+1 yılKusur da olsa bir özellik. Kaynağı kusur olan bir özellik. :)
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 317 cevap paylaştı.
+1 yılyok bende ama bence her kusur bu kadar güzel olsa :D
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMilletinde her yeri gamzeymiş haberimiz yok. Azicik degisik bir sey gormus gamze diyorlar benimde sag baldirda bir cukur var gulmeye gerek yok adim atinca o cikiyor
10 Yorumlavayyy bee? gamzenin "kusur" olduğunu bilmiyodum? ilginç? ama yüzde, yanakta hoş oluyor yaa :)
10 Yorumla
+1 yılyanağımda gülünce ortaya çıkan bir tane varr ayrıca belimdede var daa bu son zaamanlarda ortaya çıkan bel gamzesi nedeniyle korkmaya başlıyorum :D
147 Yorumla
Soran+1 yılniye ki?
- +1 yıl
ne bileyim kızlar aşırı seviyor bu bel gamzelerini... yem olmaktan korkuyorum :D
Soran+1 yılben de valla bayılıyorum ama korkma bir şey olmaz sadece görmek hoş ileri boyutlara taşınmaz yani:P
- +1 yıl
görünce kurtulacaksam olur o zaman :P :D
Soran+1 yılgörünce üstüne atlamayız merak etme:P
- +1 yıl
tamam anlaştık o zaman içim rahatladı biraz :D
Soran+1 yıliyi sabah sabah seni korku krizinden kurtardım :P
- +1 yıl
öyle oldu birazda içimde biraz ürperti var :D:D:D kendimi korunmaya muhtaç yawru ceylan gibi hissetmeye başladım :D
Soran+1 yılavlamazsın bu kadar ürkek olma yavru ceylan :P
- +1 yıl
valla sende bir avcı havası sezdim benn :D anneeeeeeeeeee :D
Soran+1 yılkorkma yavrucum ben alıcı değil bakıcıyım sadece:P
- +1 yıl
gizlisin ama daha da korkmaya başladım :D:D:D gizlilikten bir çık bakayım :D
Soran+1 yılolmaz gizliden çıkarsam ne anlamı kalır:P
- +1 yıl
böyle de insan huzursuz oluyor ama :S
Soran+1 yılolma olma raad ol sen :)
- +1 yıl
rahatım zaten :D o kadar cesaretin olsaydı şu ana kadar anlardım zaten merak etme :D:D:D senden bana zarar gelmez bayan gizli :D
Soran+1 yıloha bir anda özgüven depoladın hayırdır nedir bunun kaynağı gamzeli ceylan :P
- +1 yıl
senden kaynaklanıyor sevgili avcımmm :D
Soran+1 yıliyiymiş:)
- +1 yıl
elbette iyidirrrrr :D iyi bak kendineee korkak avcı :D
Soran+1 yılsende gamzeli ceylan :)
- +1 yıl
wuuuuuu sabah sabah iyi geldin bana :D:D:D
Soran+1 yılbende çok güldüm sayende korkak avcı demek :D
- +1 yıl
gizlendiğine göre korkaksın :D özgüvenin eksikkkk :D gel sana biraz özgüven aşılayımm avcıysan kendine güveneceksin arkadaş :D:D ama tabii bu özgüveni bende kullanmaaa :D:D:D hemm gül kii gamzelerinde gülsün :P
Soran+1 yılkorkak dğilim merak etme sen ne kadar bana öyle desende :P hep gülerim zaten gamzelerimde gülüyor :D:D
- +1 yıl
korkaksın işteeeeee :D saklanma o zaman kimsin bileyimm... bana bak yoksa terslediğim kişilerden biri misin? :D
Soran+1 yılyok be seni ilk defa duydum gördüm ben :P korkak değilim ceylan bak beni canavara çevirme sabah sabah :P
- +1 yıl
ilk defa gördüysen iyi o zaman hemmmm canavar olsan ne yazar? :D bulamazsın ki beniii :D saklanırım ki hemen :D:D
Soran+1 yılhadi be bak mesaj attırtma kendine :P
- +1 yıl
atabileceğini mi sanıyorsun ki? :D özgüvenin bayaa çoğalmış anlaşılan :D
Soran+1 yılatarım da ben gaza gelmem yavru ceylan :D
- +1 yıl
atamayacağını bildiğim için sorun yok korkak avcııı :D gazla alakası yok istesende atamazsın :D:D:D
Soran+1 yılatarım da ne gerek var şimdi:P
- +1 yıl
de mi? başkalarına atmak varkenn... sende haklısın ne diyimmm
Soran+1 yılben mesaj atmam kimseye be yavru ceylan..
- +1 yıl
yaw he he :D tamam görürsem söylerim :D
Soran+1 yılinanmıyor yahu sana yalan borcum mu var?
- +1 yıl
tamam inandımm inandımm hee ondan işteeee
Soran+1 yılistersen..
- +1 yıl
istemiyorum
Soran+1 yılisteme
- +1 yıl
istemiyorum zaten allaallaaa :D
Soran+1 yılbir şey mi dedik yahu:D:D
- +1 yıl
neyse sıkıldım benn.. hadi hoşçakalll sana bol mesajlar arkadaşlarınla :D
Soran+1 yılbende sıkıldım valla yeter hadi güle güle.:P
- +1 yıl
sağol...
- +1 yıl
özledin beni sanırım :D
+1 yılYanagımda ve belimde gamzem var :)
gamzenin gamzesi olmasıı gerekkk :)10 YorumlaGülünce yanağımda oluşuyor ve karşımdaki söyleyince çok kötü oluyorum.
10 Yorumlabelimde var ama yanaklarımda hafıf olsun isterdım :)
13 Yorumla
Soran+1 yılbende de iki yanakta kocaman iki çukur :P belimde olaydı keşke:)
Soran+1 yılaynen valla :)
+1 yılGeçen arkadaş evdeydi bizim, tişötümü değiştiriyordum aa dedi belinde gamze var dedi çok hoş filan dedi ee ne olmuş dedim kızlar bayılıyor filan dedi. Gençler var mı gerçekten böyle bir şey?
00 Yorumla
+1 yılAaa ben gamzeyi hep nadir güzellik olarak biliyordum. Benim de gamzem var yüzümün sol tarafinda, ama bir tuhaftir sadece konusunca orda beliriyor, gülünce hiiic bisey yok
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİki yanagimdaki kusurlarimi seviyorum. Sevmeyene de rastlamadim :)
11 Yorumla
Soran+1 yılgamze sevilmez mi yahu :)
Belimde var 2 tane. :P
"Sana sevgilim demek harika bir duygu olmalı..
Sevişirken belindeki gamzeyi öpmeyi unutursam öldür beni!"
Gibi hoş bir söz hatırlıyorum. :)00 Yorumla
+1 yılhayır sadece anne ve babada olmasıyla ilgili değil benim annem babamdada gamze yok ama benim sağ yanağımda gamze var çünkü insanlar geçmiş yedi kökeninin genetiğine çekermiş
00 YorumlaGamzem yokta bir çift domates yanak olur mu :D Yanaklarım sürekli olarak kırmızı onun da bir nedeni var :)
20 Yorumlayanımda gamzem var bel gamzesi ne bilmiyorum belki ondanda vardır. Doğduğumda hemşirenin kucağındayken gülmüşüm orda görmüşlere dünyaya geldigimde bir kahkahalar komiklikler fln.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOhoo Tıbbi olarak bakarsaniz renkli göz de kusurdur:) çünkü bozulmamis göz rengi kahverengidir diğerlerinde pigment azlığı var
10 YorumlaGamzeler kas eksikliginden kaynaklanir. Evet gamzem var :)
12 Yorumla
Soran+1 yılve bu bir kusur ama güzel bir kusur:))
Gözümün alt çaprazında, ve yanaklarımın iki tarafında olmak üzere üç tane var. Annemde ve babamda yok. Acaba evlatlık mıyım?
10 YorumlaGamzem yok ama gamzeli bir sevdigim var :) gamzelerini yidiiiiiiim :D
10 Yorumla
+1 yılvar dötümde :D D:D: saka mak yok la :D D: gamze ne arasın bende merve
vaaarrr : D: D:d :
hulaaaa
#gibigibi :d D:D:D:20 Yorumla
+1 yıliki tane belimde var.
iki tane yanaklarımda :) biri fazla belli olmuyor ama diğeri belediye çukuru gibiymiş herkes öyle diyo :)10 Yorumla
+1 yılSag yanagimda hafifce var. Cok belli değil
Bana gore kusur degl cok hosuma gider gamzeler. Hele erkeklerde daha da yakisioo :)00 Yorumlayanaklarımda gamze var, ensemde gül :) ayrıca maşallah 1 yaşına basacak yeğenimin de gamzeleri var, eeee dayısına çekmiş maşallah :)
00 Yorumla6 gamzem var 2 goz altimda gulunce cikar bir yanagimda iki burnumun yanlarinda bibirr dudagimun kenarinda hafifte cenemde vat
00 Yorumla
+1 yılGamzelerimle gurur duyuyorum o zaman :D güldüğümde piyasaya çıkan dört gamzem var ama o kadar çok ben buradayım diyen gamzelerden değil çok şükür :D
00 Yorumla
+1 yılYanağımda ama bilginiz kafamı karıştırdı annemde veya babamda gamze yok benim her iki yanağımda da var yoksa ben... :(
00 YorumlaHiçbiryerimde gamze yok. Meraklıda değilim. Baştan aşağı dümdüz bir vucut. Çukur yok:d
09 Yorumla
Soransanki bizdeki belediye çukuru gibi oldu bu bacım :P
Soran+1 yıliyi geceler sana..
Soran+1 yılne diyon sen ya bence sen de fazla çalıştırmışsın devreler yanmış az soğu soğu:P
Soran+1 yılufaklık senin aklını alırım haberin olmaz:))
Soran+1 yılyavrum hadi yaşıtlarınla takıl buralar sana 3 beden fazla hadi küçük hadi..
Benim belimde vardı ama şimdi utandılar çıkmıyolar galiba :D
10 Yorumlaevet yüz kasların kısa olmasından dolayı.. ama çoğu bilmez ve gamzeyi kusur değil de güzellik sanar :) benimde çenemde var :))
00 YorumlaSol ve sağ yanaklarımda iki tane olmak üzere toplam dört tane var belimde falan var mı daha keşfedemedim :)
00 Yorumlaşaşırmadım bende varsa kesin kusurdur zaten gamzelerim yanaklarımın iki yanında vede çeneme yakın bir yerde var asnfdrtesb
00 Yorumla
+1 yılBunu kusur olarak belirleyen gamzelilerden çok çekmiş belli. Gamzeli bir kızın gülüşündeki şirinliği çok seviyorum.
00 Yorumla
+1 yılBelimde var :) bu güzel görünüyor ama gamze olan yerlerimizdeki kaslar görevlerini yerine getiremedigi icin gamzeler olusuyormus biliyomuydunuz..
00 Yorumla
+1 yılAnnesinde babasinda olmayan fakst coxuklarinda gamze olani biliyorum ama kusur oldugunu bilmiyordum iii bir bilgi bunu arastiricam
00 Yorumlaevet gamze vücüdunun tamamlanmadıgını belli eder renkli gözde öyledir renkli gözlü insanlarda olusumu tam tamamlamamayla alakalıdır
00 Yorumlagülünce çıkıyo lanet şey tatlı gibi göstersede çukus gibi ben beğenmiyom tam yanamla dudam kesişti yerde :S
00 YorumlaIki yangimda ve cok belirgin :) birde Venüs gamzem var :) ben cok Seviyorum gamzelerimi her kusur böyle olsa keşke ^_^
00 Yorumla
+1 yılBende geçen sene öğrenmiştim yüz kusuru denmişti yanağımdaki gamzeye, ama bence çok tatlı duruyor hiç kusur gibi değil hehe^^
00 Yorumla
+1 yılBel gamzesimi onedir yahu? :) benim yüzümde var sağlı sollu baya belirgin :)
03 Yorumla
Soran+1 yılgoogle amcaya danış anında görüntü.)
- +1 yıl
Olur bakarım :)
- +1 yıl
Anladım sağlı sollu iki küçük çukurmuş bunuda yeni öğrendim. Bel gamzesi de varmış demekki :)
+1 yılBende bir tek belimde var ama yanak gamzem olmasını isterdim
10 Yorumla- Devamını Gör (769)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne