Şu fare burun güzel, ben çekici buluyorum. Surat hatların da sivri, belirgin. Ama yüzünde tarif edemediğim bi' çocukluk seziyorum. Belki kaşlarını alış şeklinden, belki makyajsız olmandandır bilemiyorum. Ama birkaç küçük rötuşla daha dişi görünenilirsin. O zaman çevrendekiler belirgin şekilde iltifat eder, yorum yapar. Ama yaşın da küçük senin gerçi, sen dediklerimi daha sonra yap ablam tamam mı? Hadi iyi geceler 🙌
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıl% 78 guzelsin, esas guzel yanin : kisilik, niyet ve huy olarak guzel birine benziyorsun.. umarim, dengin bir insanla tanisip yuvani kurar huzurla gecinirsin amin, nerde varsa.. seni , sen oldugun icin seven biri lazim.. makyaj, koku fizik guzelligin vb. icin degil..
02 Yorumla- +1 yıl
Cok haklısın tesekkur ederim zaten ben de kesinlikle sikayet falan etmiyorum sadece yorumlarınızı almak istedim ama asıl önemli olan tum saydıkların cok dogru..
- +1 yıl
Farkındayım, bakışın ve duruşun içindeki özünü ve niyetini açık ediyor :) benzerin veya dengin olan bay ve bayanlar bunu kolayca anlar :) her anlamda, doğal ve temiz niyetli kal.. geç olsun ama güç olmasın :) sen, tedbirini al seçenekleri değerlendir ve Allahtan bekle hepsi bu. cevab yorumun, vede e. i. c. seçtiğin için teşekkür ederim.. elbetteki e. i. c. için yazmıyorum bunları :) seni anlayan , değer veren insanların olduğunu bil ve daha neslimizde tükenmedi :) h. akşamlar.
Yandan poz verme dogrudan poz ver prfil fotin cok daha guzel. ilginc dikkat cekici bir guzelligin var masumsu boyle ama abartilcak buseyin yok. Isik efekti falan yapma sen retrica var onu kullan.
02 Yorumla- +1 yıl
Evet haklısın belki de yandan cektigim icin bu kadar kisiden garipsin vs gibi yorumlar aldım onden duzgun cekmeliyim bu sefer retrica falan da yapmıycam direk neyse onu koyucam yetti artık shoplusun vs yorumları:)
Moda & Stil konusunda 372 cevap paylaştı. Bu fotoda gözün biraz şaşı bakmış tam anlayamadım ama bir tuhaflık var. Profil fotonu daha çok beğendim çok eski zamanın Osmanlı hatunlarına benziyorsun :)
01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
153Cevap
+1 yılprofil fotonda bu fotonda tuhaf yanlış anlama tuhaftan kastım efekt uyguladım diyorsun sanırım tam olarak kullanmayı bilmiyorsun çünkü gözünün birisi daha büyük olmuş çenenin yan tarafı biraz daha aşağı sarkmış hafif dudakta aynı şekilde efektler suratını bozmuş sen yüzünle oynamadıysanda kullandığın program oynamış birde doğal halini koy %100 eminim çok daha güzel gözüküyordur
20 Yorumla
+1 yılmodifiyesiz resmini koyarsan daha iyi olur çekim berbat sanki burnun senin değil gibi görünüyor doğal bir fotoğraf koyarsan daha rahat yorum yapabiliriz gözleri büyük kızları severim ama ilk defa sende sevmedim bence şu squad muquadsız güzel çekilen bir foto koymalısın bu şekilde kötü çirkin
13 Yorumla- +1 yıl
ölü gelin izlediniz mi : )) o işte bu eleştiriye açığım dedi napayım yardırdım :D
+1 yılSinema karpgrafilerinde aranan yuz olabilirsin bak cddyim, yuzunun resmni gonder sinema yonetmenlerine kesinlikle secilirsin.. Yuzuklerin efendisi filmine kadar gidersin cddym bak😄 guzel fakat farkli masallah dyelim
10 Yorumlaah ah senin gibi güzellere hasret geldik hasret gidiyoruz.. ne demek güzelmiyim tabiki çok güzelsin. aslında tamboy bir fotografın olsaydı daha detaylı bir yorum yapılırdı. ame sen gerçekten güzelsin
02 Yorumla- +1 yıl
cok tesekkurler ama zaten pisman oldum gelen yorumlardan sonra, o yuzden tam boy değil en ufak bir fotoğraf bile koymam artık öyle sacma sapan yorumlar geldi ki.. Neyse size tesekkurler:)
https://i.hizliresim.com/5R2qnj.jpg
Böyle olsan daha mı güzel olacaktın? Doğal kal takıntı etme herkesin güzellik anlayışı farklıdır23 Yorumla- +1 yıl
hahahaha haklısın aslında :)) Zaten ben sikayet etmiyorum sadece sizinde yorumlarınızı almak istedim bu ibretlik fotoğraf icin tesekkur ederim :)
- +1 yıl
Ohabu rengi nasıl yaptın resme. d. d
bu tür soruları zaman zaman soruluyor... bence çirkin insan yok... hele kız hiç yok bence.. sadece bakımsız öz güvensiz kız vardır.. dolayısıyla sende çok hoş sun ve haline şükret canım :)
00 YorumlaPhotoshopla kendini guzellestirmeye, animasyon karakterlerine benzetmeye calisman ne sacma. Su halinle guzel gorunebilirsin ama kafan ic guzel degil.
20 Yorumla
+1 yılgözleri büyütmüş burunu kaldırmış dudakları şişirmiş lakin ayarı tutturamamış ve shop yok diyo. şakaysa çok komik. ciddiyse çok saçma
30 Yorumla- Moda & Stil konusunda 355 cevap paylaştı.
+1 yılkendini rezil etmişsin ancak gözler bir sağa sola kaymış falan bişeyler yapmaya çalışmışsın ama olmamış. güzelsin ama bence ergenlikten çıkma zamanın gelmiş.
30 Yorumla Moda & Stil konusunda 306 cevap paylaştı. bşy söylycem ama darılma güzel bir kızsın gözlerinn rengi güzel ten rengn güzel ama bana biraz ürkütücü geldin bu senn suçun değil sanırım gözleri mavi olan insanlardan nedense bazen ürküyorum
10 Yorumlabu resimle yorum yapamam yapan da işlembeden sallıyordur
tanınmamak için resim değerleriyle oynamışsın ama
ortaya bir tiguana çıkmış
asıl resmini koy adam gibi yanıt verelim12 Yorumla- +1 yıl
resim değerleriyle oynamak derken evet resimde efekt var 2 ışık efekti birazda bulanıklık var yuzumde ama onun dısındaki hiçbir şey shop değil şakamısınız ya ilk defa kendi resmimi koyup yorum alayım dedim sacma sapan shop yapmıssın vs yorumları sizinle gercekten ugrasılmaz ben zaten cok guzelim diye bir sey demedim evet burnum tuhaf gozum iri ama bu kadar cok shoplu gibi yorum alacağımı dusunmemistim bıktım artık neye inanmak istiyorsanız ona inanın
Gizli Üye(36-45)+1 yılHahaha valla bu resimde gerçekte nasıl göründügün belli olmuyor ama aşırı gerizekalisin bu kesin. l*n bide resimde shop yok diyorsun resmen ağzın burnun kaymis. Yani bokuma benzemissin ki bokum bile senden güzeldir.
20 Yorumla
+1 yılNah shop yok. Gözünü buyultmusun, burnunu incelmisin
23 Yorumla- +1 yıl
Dudaklariylada oynamış. Güzel olcam diye fotoshopun mna koymuş yani. Orjinal foto atsaydi bari. Bide bizi kandırmaya çalışıyor. Böyle uzaylı suratlı birini görmedim ben hiç. Shop yapcam diye içine etmiş. 👽
- +1 yıl
Benden güzel diye kıskançlık krizine girmiş bu arkadaş yaklaşmamak lazım :)
+1 yılsana bişey söyleyimmi kızmada güzel degilsin azın büyük gözün şaşı saç tipin iyi boyun kilon nasıl bilmem belkide ordan kurtarırsın bana itici geliyorsun yüzdeye vurursak yüzde 40 güzelsin derim
10 Yorumla
+1 yılHerkese göre güzelsin bana göre çirkinsin ya ben göremiyorum güzelliğini ya da başkası farklı bakıyor ya ben adamım ya da onlar yavşak. - Nazım Hikmet Sins
20 Yorumla
+1 yılfotoğraf bir kere shoplu o yüzden git başkasını kekle. sadece parlaklık falan değil yüz göz oynanmış
20 YorumlaBurnunda oynama var :(( kucultme yapmissim ve bu yuzden gozun kaymis filan adhhfhj bu bir trollsa yorumu yok sayın :dd
20 Yorumla
+1 yılguzelsın ama bı yamukluk var fotodan sanırım
çözemedım gıttı10 YorumlaModa & Stil konusunda 629 cevap paylaştı. Gözlerin fazla büyük, burnun da aşırı küçük ve kalkık..
Ben çizgi gibi gözleri severim..10 YorumlaYok artık fotoğrafta mı böyle çıkmış yoksa gözlerin gerçekten bu kadar büyük mü
10 Yorumla
+1 yılSenin o gozlerin niye bir tuhaf ki... Gercekten ne kadar garipp... Sence de oyle deil. mi?
10 Yorumla
+1 yılBurnun yerıne bence baska yerlerınde kalkmıs senin :)))
21 Yorumla- +1 yıl
Ne alakası var ne kalkmıslıgımı gordun? Adam gibi yaz da haklısın diyeyim
- Moda & Stil konusunda 620 cevap paylaştı.
+1 yıl10 Yorumla Böyle birini ilk defa görüyorum yüz nakli gecirmedin demi?
52 Yorumlaçokk güzelsin. senden daha güzeli yok. güzelliğin tanımı yapılcak olsa kısada ismini kullanırlar. örnek olarak resmini gösterirler. aşırı çok fazla über güzelsin.
02 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkürler ama o kadar da değil biraz abartı olmus :))
Gizli Üye(36-45)+1 yılyüzün çok güsel kaşlar butun dudak vs ama gözlerin yüzününe göre büyük duruyor masum bir yüzün var ...
ama gözlerden midir nedir itici gldi biraz bna:( üzgünüm kırmak için demedim bir çok kişi beğenibilir bir kaç kişi beğenmez takma yani:)00 YorumlaModa & Stil konusunda 1,6b cevap paylaştı. gozlerde oynamamı var soldakı kotu durmus ama gozler buyuk galıbada guzelsın tabıkı
00 Yorumla
+1 yılgözler shop sandım ama yüzün cok orantısız gibi geldi güneşden mi bilmem gozler büyük surat zayif burun kücük ama gene giderin var
00 Yorumlabu dünyadan değil gibisin. uzaylı gibi değil ama. farklı bişey.
fotoşoksa bilemem tabi. eğer bir oynama yoksa gözlerin olağanüstü güzellikte o_O00 Yorumlabu fotoğrafta çok orantısız çıkmışsın ama profil fotoğrafın çok hoş o daha doğru bence şirin birisin
00 Yorumla
+1 yılŞirin bir yüzün var lakin gözler lens oradan kaybettin.
00 Yorumlagüzel değilsin ama karakterin iyidir belki bu dünyanın sonu değil
00 Yorumla
+1 yılGozlerine bisi olmus ya da fotograftan galiba ama guzelsiiiiiin
00 Yorumla
+1 yılShop diyenler seni kiskaniyo bence gozlerin cok guzel.
01 Yorumla- +1 yıl
cokk tesekkur ederim :)
bence iyisin. gözlerin biraz büyük ama problem değil:)
00 YorumlaBurnun güzel. Gözlerin bir tuhaf ya. Özürlü gibisin.
32 Yorumla- +1 yıl
Haklısın gözlerim fazla iri garip ama özürlü kelimesi?
Bir gariplik var ama ne olduğunu anlayamadim fotoda. s kotu değil ama
00 Yorumla
+1 yılDudaginda cok hafif orantisizlik var ama onun diainda gayet hossun. bisi sorucam yaa araligin 25-29 gercekten bu yas araliginda isen acayip genc duruyorsun...
10 YorumlaYuce ALLAHIM hic bir kulunu cirkin yda guzel yaratmamistir guzel kardesim sukur et gozleri gormeyen bir insan olsaydin nolucakti sukur et bence cok guzel bir kardesimizsin
00 YorumlaGüzelsin bence ama şu fotolara resim ekleme işini bırak ergen işi gibi oluyor
10 Yorumlasen de doğal olmayan bişeler var gibi burun filan estetik mi bir yapay geldin k bakma şahsi fikrim
10 Yorumla
+1 yılarkadasım yüzün hoş ve güzel duruyor yanlız çizgi film karakter lerini andırıyor biraz
20 YorumlaBu ne kiz guzelsinde biraz gotoyla ounayinca disi ufolara benzetmis sin kendini
20 Yorumla
+1 yılFotoğrafta oynama olduğu çok belli, sadece efekt yok. Normal fotoğrafını koyarsan belki yorum yapabiliriz.
00 Yorumla
+1 yılBu site sayesinde öğrendim ki ben güzelden anlamıyorum.
13 Yorumla- +1 yıl
tamam güzel olmayabilirim güzelim demiyorum zaten herkesin fikri ayrı
- +1 yıl
Herkezin fikri ayrı mı? Ben hariç herkes aynı şeyi söylemiş :)
- +1 yıl
Aynı şeyi söylemiş derken
Michael Jackson a benzemiyo mu mk hadi benzemiyo ne alaka diyin hadi
21 Yorumla- +1 yıl
benzemiyorum ne alaka
Gozlerin e bayildim büyüleyici ve derin.. birde dudaklarin bahar gibi
04 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkürlerrrr inanılmaz bir yorum :)
Güzel olman önemli değil de biraz mallık var sende buraya yazınca ne geçiyo elinize burdaki abazalardan uff taş gibi demeleri filan mı hoşunuza gidiyor?
20 Yorumla
+1 yılbir prgramla başkasının gözünü kendine eklemişsin ya işte :D
00 YorumlaModa & Stil konusunda 878 cevap paylaştı. Ağzın gözün kaymış ne yaptın kilisede kurban mı kestin hayırdır
30 Yorumla
+1 yılAçık olmak gerekirse g. tüme bile benzemiyorsun artık sen düşün bu vahim durumu ;-)
30 YorumlaSuratnin yeri degismis tobe bismillah boyle bisey olmus normal orjinal foto at
50 YorumlaElflere benziyim diye ugramissin lakin sonuç çok kötü :D
20 Yorumla
+1 yılbir mj lik yok degil ama photoshop olmasada program var kullanma boyle seyleri dogal gel yoksa gelme
00 Yorumlaburnundan itibaren sağ ve sol olmak üzere resmi ikiye bölüp bak sanki iki ayrı kişi gibi. bir orantısızlık var resimde :/
12 Yorumla- +1 yıl
Gozlerinin birini az birini cok buyutmus shopta
+1 yılÇok tatlisin miniminnaciksin büyüyünce daha güzel olacaksin... Takilma boyle seylere..
03 Yorumla- +1 yıl
peki cok teseekkurlerr ama o miniminnacık bolumune katılmıyorum da neyse :)
- +1 yıl
Hadi yaa kusura bakma ama ben 29 yasindayim belki bana miniminnacik gelmiştir
- +1 yıl
Önemli değil bosver :)
+1 yılÇok güzelsin sadece burunun birazcık tuhaf ama güzelsin üzme kendini:-)
02 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle bende burnumu pek beğenmiyorum hatta hiç beğenmiyorum :)) Her neyse tesekkurler :)
- +1 yıl
Kaç yaşındasın 23 mü 25 mi:-
oynamışsın yüzünde shopla o ne yaa guzelsende mafetmişsinn.
00 Yorumladaha çocuksun güzellik göreceli ALLAH sahibine bağışlasın begendim diyemem
00 YorumlaModa & Stil konusunda 776 cevap paylaştı. Diil gibisin ama az makyaj kaportaya da iki rötuşla hallolmayacak sorun yok.
10 Yorumla- Devamını Gör (157)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne