♥️😍♥️♥️♥️✌️ ♥️♥️♥️ ✌️Katalog çekimlerine katılma hakkın da düşünceleriniz neler siz yapar mısınız ve eşinize/sevgilinize yapması için izin verir misiniz ve çekimlerde hangi kıyafetlere izin verirsiniz Not: kırmızı büstiyer çok güzel değil mi?😍Kızlar Bir Adım Öne
Yaparım/yapabilir
Yapmam/yapamaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kıyafet katalog çekimleri hakkında düşünceniz? hangi kombinler ile yaparsınız?
Ayagimi kescem dedin kestin cidden de cok kırıldım o kadar mi iticiyim yani diger erkekleri mutlu etmeye calisirsiniz hosuna giden seyleri onlara daha cok verirsiniz bize gelince korkarsiniz saklarsiniz zaten hic sevgilim de olmadi 😡
Sanmiyorum burada bi kiz soru sormus kuzenim ayaklarima masaj yapiyor coraplarimi kokluyor ona yala mi desem diye soru sormus baska erkek yapinca rahatsiz olmuyorsunuz işte hosunuza gidiyor ben yapinca zorunuza gidiyor hayata küsüyorsunuz ben sizi begenirsem gareziniz bi bana a'mk
Yok dedim ama beni sîklemedi sen de eminim diger erkeklere ilgi veriyorsun sevgili oluyorsun istekli oluyorsun bize gelince zaten tersleşirsiniz haksizlik en sonunda ben de Elliot Rodger gibi olcam valla zaten oyleyim sadece onun yaptigini yapmadim daha
Bana göre hepsi normal ama 😊mesela fotpların çekilirken frikikten fazlasını gördükleri oluyor mu anlık iş kazası? Ve fotoların çekilirken sevgilinin yanında olması sana nasıl hissettirir bu durumdayken
Günlükmkıyafet mi 😊 yahu modellik yapıyorsun elbet en çekici seksi ve güzel halinle çekim yapılıyor. Sanki çok sıradna birşeymiş gibi düşünme bence. Mesela şu fotoğraflarında sütyen takmıyorsun. Günlük hayatında böyle dolaşmıyorsundur diye düşünüyorum 😊 çokhoş ama davetkar bir yanı var
O büstiyer aldım günlük giymek için ve dost hatıra 3. Çekimdi bu ve sadece bu büstiyer ile çekildi ve de bir mağaza için günlük kıyafet saten fotolar için
Saten çekim olmadı hiç sadece gecem sene bir tane saten elbise paylaşım , benim 1. Çekim gündelik yazlık 2. Çekim bikini çeşitleri , 3. De bu sadece kırmızı büstiyer
tabiki öyle , ben istemiyorsan istemiyorumdur ve bunu ona söylerim ama bunu istemiyorum diye yapamaz diye bişey yok ki :) yani öyle bi imada bulunmak istemedim yanlış anlaşılma olduysa özür dilierm
Tatlım ben hep reji kısmındaydım kah kamera asistanı kah kameraman kah jimmy kah teknik yönetmen kah görüntü yönet. Kah bizzati yönetmen 🤣 ben çekmeye alışığım çekilmeye değil zati fotojenikte deilim 🤣
Bir fotoğraflarcı 2 asistan 1 fotoğrafları düzenleyen çalışan var giyinme odası var bide ayrı bölüm bide çekime gelenler arkadaşım zaten ondan ortam güzel tüm çelip bitmeden gitmedim oradan bende kaldım o yüzden
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Tabi ki yapabilir kendi kararı hoşuma bile gider sevgilim mutluysa bende mutluyum, ayrıca fotoğraflar tatlı
Sen yapar mısın peki :)
Tabi ki :)
🥳🥳🥳o zaman tebrik ederim
R
Rica ederim 🥳
✌🏼✌🏼
Bence yapabilir tabi iç çamaşırı olmadığı sürece 🙈 daha o kadar geniş olamadım 😄😄 ama. normal kıyafette sorun yok bence istediğini yapabilir 😇
Sen yapar mısın orada 2 soru var bir kendin 2 eşin 😬
Ben yaparım ya neden yapmayım fıstık gibi iş 😇 parası da güzel affetmem yani 😄
Parası ünlü isen güzel ama 😬
Yok yok yine bir gün için güzel paralar var benim cast ajansı olan bir arkadaşım vardı da ordan biraz biliyorum😄😄
İyi ama güzel denmez bence 😂
Hayat kurtarmaz ama içkisiz bı yemek yedirir😄😄
Evet onu yapar bak 😂
Nelerle mutlu oluyoruz artık hayata bak 😄😄 bir de dünyayı gezme hayalim vardı hayal kalacak galiba 😄
Artık vize almakta zor diye duydum biri şey yazmış evim var arabam var çalışıyorum ama gezmek için vize çıkmadı diye hatta
Yeşil var sorun yok 😄😄 ama hayat çok pahalı 😄
Hayat değil Türkiye pahalı
Türkiye de hayat 😄😄 duzelicez inşallah be mezara girmeden 😄
Daha ne kadar kötü olur derken hep kötüsü yapmayı başardılar
Benzin oldu 20 lira 50 kuruş indirim olunca seviniyoruz. Ölümü gördük sitmaya razıyız şu an
50 inse ne devinecem 2 güne 3 katı artıyor kesin 😂
Hahahha vala haklısın arabaya binmeye korkar olduk 😄😄 yaz gelince napcaz bakalım evde oturmak olmaz 😄
Güneş gidince akşam yürüşleri ayda bir de çıkınca akşam kahvesi alınır 😁
Hahaha ayda bir 😄😄😄 sonumuz böyle olacak büyük ihtimal 😄😄 kampa en güzeli kamp cuma git pazar don 😄
Evet ama ilk giden için gene bir ton masrafı var çadır malzemeler falan derken artık hobi değil lüks
Orası öyle vala beş yıldızlı tatil parası harcarsin 😇 eee çekime ne zaman gidiyoruz 😇
Çekim bitti geçti o ✌🏼 Akşama dışarı çıkacam o var 😂
Yapmak isterdim aşırı itici modeller kombinler olmadıkça her kombin için yapmak isterdim.
Yaparsın umarım 🙏
İzin vermezdim şahsen. Herkesin özgür fikrine de saygı duyarım fakat katılmam.
Katlamaya bilirsin ona laf yok ama izin vermemek de olmaz kişi Özgür istiyorsa yapmalı bence ✌️
Bu fikre katılmam demek istedim :))
Katıl katıl sen gel rahat bırak sıkma isterse yapsın sende gider izlersin
Hiç bana göre değil bu hal :))
Herkes farklıdır
Çok farklı dünyaların insanıyız Selin :))
Evet şahsen ben izin almam kendi hayatım istediğimi yaparım
Seni kabul eden böyle kabul eder, etmiştir de. Kötü bir şey yapmıyorsun fakat herkes kabullenemez kolay kolay
Kabul etmeliler bence özelikle herkesin özgür bir birey olduğu düşüncelisini
Yaparım ve yaptırırım benim hoşuma gidiyorsa herkesin hoşuna gitsin 😅
Güzel düşünce
Bencil olmaya gerek yok güzelse ve yakışıyorsa herkesin bakmaya hakkı vardır
Gene de öküz gibi bakmasınlar göz dikip
Elit bir yerde görgü kuralının olduğu yerde olabilir evet ama abazalara tabiki ekmek yok 😅
Şimdi daha iyi oldu 😁
Yoksa manitayı bir daha göremeyiz 😅
Çok güzelsin. bu resimler kıyafet katologu gibi değilki
Sadece büstiyer için çekim
Bide emojileri ben ekledim hep buraya koymadan 😂
Çok güzelsinn 😓
😍
Teşekkür ederim dostum için 2 kez bir çoklu çekime gitmiştim şimdi orada olunca 3. De en azından yer al dedi bende 1 tane için yer aldım ✌🏻
Alttaki resimi çok beğendim gülüşün kırmızı sek sy bustiyerle fantastik olmuş omuzlarınıda çok beğeniyorum
Teşekkür ederim sporcu omzu 😁
Rica ederim sana iltifat etmeden duramiyorum hepsini liste yapsam az gelir
Yok yok gerek yok listeye falan 😅
Ben izin veririm şahsen güzel olan her şeye evet derim ben
Bencede katılıyorum ✌️
Vayy gerçekten mankenmişsin doğru tahmin etmişim. Yani bu fizik ve tarz ile başka türlüsü düşünülemezdi. Sana bir koruma lazım Kendall Jenner gibi :D
Değilim sadece dost için 3. Çekimlerde yer al dedi diye 1 tane bu çekildi
Ayagimi kescem dedin kestin cidden de cok kırıldım o kadar mi iticiyim yani diger erkekleri mutlu etmeye calisirsiniz hosuna giden seyleri onlara daha cok verirsiniz bize gelince korkarsiniz saklarsiniz zaten hic sevgilim de olmadi 😡
Dediğimi şimdiye kadar hep yaptım yoksa diye deyim
Ya gitt ya ben degil de baskasi dese kesmezdin benden kaciyonuz anca
O kadar cirkin ve iticiyim demekki hosuma gitceniz diye akliniz cikiyor
Keserdim yine fetişler yüzünden açık ayakkabı giyemez olacaz yakında ya
Tabi tabi alfa biri dese tatli diye gel oksa yala o zaman derdin hep alfalarla birlikte oluyonuz zaten
Yaladığı öptüğü tek an ağzının ortasına geçirdiğim tekme de olur
Sanmiyorum burada bi kiz soru sormus kuzenim ayaklarima masaj yapiyor coraplarimi kokluyor ona yala mi desem diye soru sormus baska erkek yapinca rahatsiz olmuyorsunuz işte hosunuza gidiyor ben yapinca zorunuza gidiyor hayata küsüyorsunuz ben sizi begenirsem gareziniz bi bana a'mk
Git o kıza de ne diyorsan tabi kızsa bence yüzden 99 erkek
Yok dedim ama beni sîklemedi sen de eminim diger erkeklere ilgi veriyorsun sevgili oluyorsun istekli oluyorsun bize gelince zaten tersleşirsiniz haksizlik en sonunda ben de Elliot Rodger gibi olcam valla zaten oyleyim sadece onun yaptigini yapmadim daha
Tanımadan etmeden hakkında yorum yapma istersen
Kiz degilmisiniz hepiniz ayniiniz
He He
Bence ikiside olabilir
🥳🥳🥳istersen yaparsın isterse yapsın 🥳🥳🥳
Aynen öyle:)
❤️😍
Buna cesaret edebilecek bir partner var mı 😊
Vardır elbet ve cesaretlik bir durumu yok çok insan var bu işi yapan
Evet elbette ama benim çevremde yokö
Meslek olarak yoksa bile benim gibi 3 4 tanesine katılan vardır belki bilemezsin sormadan
Gerçekten çok isterdim böyle bir sevgilim veya tanıdığım yakınım olmasını.
Belki denk gelirsin birine dünya küçük
Sana denk geldim işte, merak ettiğim ne varsa sorabilirim ama cevaplarmısın bilemem 😊 edepsiz düşüncelerim var bu konuda.
Edepsiz cevaplar ve sorular almıyorum
😊 Ahh o listenin başındayım diyebilirim o halde.
Normal sorun varsa sor
Bana göre hepsi normal ama 😊mesela fotpların çekilirken frikikten fazlasını gördükleri oluyor mu anlık iş kazası? Ve fotoların çekilirken sevgilinin yanında olması sana nasıl hissettirir bu durumdayken
Foto çekilerek dans etmiyorsun firikik olsun 😂😂😂 ve bu durum ne ya günlük kıyafet ile adam foto çekiyor ha arkadaşsın çekmiş İnstagram için ha bu
Günlükmkıyafet mi 😊 yahu modellik yapıyorsun elbet en çekici seksi ve güzel halinle çekim yapılıyor. Sanki çok sıradna birşeymiş gibi düşünme bence. Mesela şu fotoğraflarında sütyen takmıyorsun. Günlük hayatında böyle dolaşmıyorsundur diye düşünüyorum 😊 çokhoş ama davetkar bir yanı var
O büstiyer aldım günlük giymek için ve dost hatıra 3. Çekimdi bu ve sadece bu büstiyer ile çekildi ve de bir mağaza için günlük kıyafet saten fotolar için
Saten fotplar mı ama saten de günlük değiş ki. Sateni de süyyensiz mi giydin peki? Ahh müthiş bir manzara olmalı.
Zaten yazdım ben tel saten yapmış
Zorusu var mı peki o saten çekimin burada paylaştın mı merak ettim görünüşünü 😊
Saten çekim olmadı hiç sadece gecem sene bir tane saten elbise paylaşım , benim 1. Çekim gündelik yazlık 2. Çekim bikini çeşitleri , 3. De bu sadece kırmızı büstiyer
Aha bikini çekimleri de mi 😊 diyorum ya nerde bulucaz aenin gibi sevgiliyi arasan bulamazsın 😊
Var evet 10 tane farklı model renk
Ama. Bikini çekimlerinde genelde modelleri soluk gösteriyorlar bikini ön plana çıksın diye. Asıl güzellik arka planda kalıyor
Yoo bizde öyle değildi
Adam öyle fotolar çektikti 2 tanesi KS yıkar 😂
Tahmin edebiliyorum diycem ama tahmin edemiyorum 😊 ama belli ki hoşuna gitmiş bu şekilde çekilmek
Yoooo tamamen dost için hoşuma gitse bu çekimde daha fazla kıyafet denerdim demi
Ahaha o nasıl oluyır daha fazla kıyafet olayını anlamadım.
Sadece bu büstiyer ile foto çekildi yani
Hmm zaten bu da yetmiştir onun için.
Yetsin
90ların müzik klipleri geldi bi an aklıma :D
Emojiler ile daha çok benzedi ona 😂
:D
✌🏼
çok kararsız kaldımmmm
Kararsızlar bence yapmamalı
yani bence ben yaparsam sevgilimde yapmalı ben yapmazsam sevgilimde yapmamalı , ama ben kendim konusnda kararsız kaldım :))
Neden sen istemiyorsun yapmazsın o istiyorsa yapmalı sonuçta onun hayatı seçimi
tabiki öyle , ben istemiyorsan istemiyorumdur ve bunu ona söylerim ama bunu istemiyorum diye yapamaz diye bişey yok ki :) yani öyle bi imada bulunmak istemedim yanlış anlaşılma olduysa özür dilierm
He o başka o zaman olur 😁🙃
sonuçta sevgili sevgilidir karışmaya hakkı yok sadece fikrini söylemeye hakkı var bence
Tabiki fikirde söylemeli ona laf yok
:)
✌🏼
Ben kararsız kaldım canım
O zaman yapmamak daha iyi
Aynen canım
Bende zaten hep dost hatırına yaptım 😂
İyi o zaman 😂
Bencede 😂
Yani 😂
Her şeyi denemek isterdim
Kıyafet olarak mı
Evet
Çekimde olacak mı o denemede katalog için
eşime ya da sevgilime izin vermem kirmizi yakismis
Neden vermezsin sonuçta günlük kıyafet çekimi olacak diyelim
kiskancim biraz
Hiç çekilmez 🙄
neden
Kıskançlık iyi bir şey değil bence
eşime güvenirim, dozunda kıskançlık sevdiğimi gösterir
Yoo hiç alakası yok kıskançlık sevgi değil özgüven eksikliği bence
peki
yarın sınavın var mı
Sence
var gelcem yanına sınavlar bitsin
Sen bilirsin
Bunları giymene izin vermem😏
Neden ki yakışırsa giysin bence
Yakışırda teke tekte yakışsın 😀 dışarda veya başka bi mekanda olmaz
Yok sen bizimle değilsin 😁 sevmedim düşünceni 🥹
Peki elendim ben😏😃
Çekim yaparım ama benden manken olmaz
Bi denemen lazım 😁
Tatlım ben hep reji kısmındaydım kah kamera asistanı kah kameraman kah jimmy kah teknik yönetmen kah görüntü yönet. Kah bizzati yönetmen 🤣 ben çekmeye alışığım çekilmeye değil zati fotojenikte deilim 🤣
PC de ona ayar verirler 😂
Okadarını bende yaparım 🤣🤣 hatta 3d modellerim kendmi 🤣🤣
Yok dijital model sayılmaz kamara seni çekecek önce
Dijtal modellede aynı önüne kamera koyup render alıyoruz 🤣🤣
Sonrasında foto çekimdeki sen olmuyorsun ama
Nasıl olmaz bşzzati ben tasarladım benim auram var onda 🥳🥳🥳🥳 ayrıca kim çekecek beni 🤣🤣
Katalog çekimi olunca uzman bir fotoğrafçıda odada hazır bekliyor ama zaten 😁
İyide bende uzmanım çatısma olur işte 🤣🤣
Poz verdime de usta mısın
Dimi bir yönetmene sorulabilcek en iyi soru buydu 🤣
O zaman yer film dizi yönetmenin eline makine versek karşısına da birini versek şöyle yap şöyle dur deyip açıyı falan ayarlayıp foto çeker yani
İşi o 🤣🤣 genelde yönetmenler görüntü yönetmenliğinden gelir sahne yakalamak için önce resmi ayarlar pozları durusları dilan
Eee o zaman neyin nazı bu kendin pozu ver çeken çeker 😂
Kameranın karsına geçmek zor iş 🤣🤣
Neresi zor
Alışkanlıkları değiştirme 🤣🤣 model olmaya uygun deilim zati 🤣🤣🤣
Göbekli model ol sende 😁
Sen çekereen olurum 🤣🤣🤣
Al makineyi otomatiğe o çeksin kendi daha iyi olur 😂
Tamamdır ozman bu iş yattı 🤣🤣🤣
Yatı yatmaz uyumuş bile
Hahah
😁😁😁
İç giyim hariç izin var
Bikini ve mayo
Bide sen yapar mısın oda var
O kadar iyi vücuda sahipsem yaparım.
O zaman spor şart 😁
Yaş 45olunca bazı şeylerden uzak kalıyoruz😂
O zaman yürüşe çıkmak şart 😅
Sorum sana sen neyi giymezsin
Tayt giymem hiç sevmedim
İç çamaşır
Onsuz olmuyor ki 😂
anlaşamadık iç giyim mankeni olurmusun😂
Hayır yok bu sadece dost hatırına yapılan bir şey manken falan bana göre değil
Dost için mankenlikte yaparım diyorsun
Evet 3. De onun içindi
Çok sempatik ve hoş olmuş
Ürünler öyle satılıyor 😁
Ürünü gösteren güzel olunca. Üründe talep görüyor
Ürün sempatik gösterince talep oluyor 🙄
Yani sen diyorsunki ütirün güzel bemim katkım yok diyorsun 😂
Benim katkım giymek sadece
Katkın çok olmuş
Teşekkür ederim 😁
Ben teşekkür ederim prenses 💐
Yaparım eğlenceli olur büstiyer hoş ve seksi
Her şeydeki gibi kafa dengi insanlar varsa eğlenceli olur bence de 😁
Ama göğüsler biraz daha dolgun olsaydı büstiyer daha hoş durur
Bu tarz büstiyer itici duruyor öyle olunca
Flaş fazla patlamış bence bikini izlerini kapatarak koymak daha güzel dururdu
Bunlar üzerinde oynanmadan aldığım fotolar ve bende durması daha doğal sonuçta yaz havası
İkizlerin canını sıkmışsın:)
🙄
Kıyafet memintoları çok sıkıştırmış:)
Kıyafeti tutan o sıkılık çünkü sadece
Onu düşünememiştim.
Odak yerin kıyafet değildi çünkü
Bu benim suçum değil, memintoların güzelliği...
Bu sen misin🙄
Evet Buda 3. Çekimdi
Süperrrrrsinnnn
Teşekkür ederim
Rica ederim
Güzel olmuş
Büstiyer çok tatlı
Evet ama ikinci fotoda sanki kaymasın diye tutuyor gibisn
Orada oje de uyum gibisinden oldu ojeler için
Hmm anladım
😁
Bunlar hep boydan zaten ben kestim bide 😂
Aaaa niye?
Pantolon normal bol bir pantolondu ondan
Bide kırmızıyı vurgulamak için ayak parmakları da kırmızı ojeli ve ayakkabı yoktu şimdi saçma yorumlar gelir diye de kesitim
Güzel bir kombine benziyor anlatınca
Fotoda güzel olmalı ki dikkat çeksin katalog da
Haklısın
Hep satış taktikleri öğreniyoruz çekim derken 😂😂
İnce ama önemli taktikler😂
Öyle valla çok lafladık oradakiler ile 😂
Yapmam
Bir dostun gelip yeni yer açıyoruz orada 3 5 kıyafet dene çekelim katalog için dese
Yakışmamış 😄
Çekimler hakkında ne düşünüyorsun peki sen yapar mısın eşin yapabilir mi gibi
Fotoğraf çekilmeyi pek sevmiyorum. Eşim de çekilsin istemezdim. O tarz yerler aşırı iğrenç ortamlar diye biliyorum
Hepsi değil 🙄 aha bu 3. Oldu bende
Gittiklerin nasıldı peki
Aynı yer için 1 açık havada dışarda ve içerde oldu 2. Bu yerde kapalı oldu 3. Bu zaten
Ortam için diyorum ya nasıldı diye
Bir fotoğraflarcı 2 asistan 1 fotoğrafları düzenleyen çalışan var giyinme odası var bide ayrı bölüm bide çekime gelenler arkadaşım zaten ondan ortam güzel tüm çelip bitmeden gitmedim oradan bende kaldım o yüzden
İyiymiş
Çelip ne ya çekim olacak o 😂 evet yoksa bu kadar bu işi yapan niye olsun
Para için neler neler yapılıyor bilsen😄
Biliyorum tabiki 😅
Ben yaparım
Ya eşin
O da yapsın.
🥳🥳🥳🥳🥳güzel
Yapabilir😂
Sen yapar mısın 😂
Yaparım😂
😂😂haha o zaman denemelisin
Trans misin
🙄
Şaka geçmiş doğum günün kutlu olsun güzel kız az kilo al 🙂
Alınca göbek çıkıyor direk ve teşekkür ederim 🙏
Rica ederim Selin. 🌸 Kötü yorumlara aldırış etme Kıskanıyorlar 🤣 Üst bolgeyi bir tik buyutme imkanın varsa daha iyi olur. Ama bu şekilde de iyisin
Bi büyüme büyüsü ya da ritüeli yaparım
Kanka o ne be Tovbest 🤣
Büyük olanlarin çoğu silikon bence sen yaptırmayı düşünür musun kanki. Yoksa doğallıktan yana misin
Seksi bebek
Hani nerde
Bak yukarda 👆🏼
Çok hoş 🙂
belki tatlım
Yapamaz
Yaparım.
✌️✌️yakışır
Kimsede karisamaz
Bence de karışma hakları yok 🤝
Herkes kendi işine baksın. Ben buyum ve kararıma saygı duyacak
Katılıyorum sana 😁