Tayt neredeyse her kadının dolabında bulunan kıyafetlerden biridir. Tayt en zor kombinlenen kıyafetler arasındadır. Şık ve sportif etkili tayt kombinleri ve tayt kombini nasıl yapılır Giydiğiniz taytın size yakışması için mutlaka dikkat etmeniz gereken bazı önemli hususlar bulunmaktadır.
Tayt kombini için mont, tunik, deri ceket ya da tişört seçimi doğru bir karar olur
Desenli tayt seçilirse diğer kıyafetlerin tek renk olması gereklidir
Tayt kombininde ayakkabı seçimi çok önemlidir. Kombini tamamlamak için babet, spor ayakkabı ya da bot seçebilirsiniz.
Eğer sportif bir görüntü istiyorsanız tayt ile spor ceket çok uyumlu olmaktadır.
Ben önceden hep kot pantolon giyerdim, yaz kış. Daraltırdı artık beni, iz falan çıkıyordu bacaklarımda. :D Son birkaç senedir tüm kombinlerimi tayt üzerine yapıyorum. Zaten taytı nasıl kombinlediğine bağlı olarak yemeğe de gidersin arkadaşlarınla gezersin de spor da yaparsın, her türlü. Sana birkaç kombin göstereyim.
Arkadaşlarla buluşurken
Dagi tayt ve basic bi tişört
Tişörtün rengini değiştirebilirsin, yanına sırt çantası alabilirsin, altına istediğin sneakerı geçirebilirsin. Hepsiyle de çok şık duruyor. Bu tayttan ben aldım Dagi'den, yumuşacık ve çok da güzel bir dokusu var, hafif de parlak olduğu için çok canlı duruyor.
Flörtünle günlük bir yemeğe
Bordo taytlar bence çok romantik bir görüntü. Altına ister sneaker ister hafif bir topuklu giyebilirsin, ben üstüne bluz giyip bir ceketle tamamlamayı çok seviyorum.
Spora
Ben spora giderken desenli taytları daha çok seviyorum. Spor zaten yeni başlayanlar için zor bi şey, giyimle kendimizi motive etmek lazım :D Bu tayt da günlük hayatta da giyilebilecek ama spora da efsane yakışacak taytlardan biri. Ben üstüne siyah sporcu sütyeni tercih ediyorum.
Daha rahat oluyor hem de şıklığımdan ödün vermiyorum.
Kadınların sıklıkla ve yer yerde tercih ettiği bir üründür. Doğru kullanılırsa hem şık hem de rahat olunabilir. Yanlış kullanım sonucunda kasıntı ve rüküş bir görüntü oluşturur.
Bu görselde tayt sweat ile kombinlenmiş. Özellikle yaz aylarında çok tercih edilen bir kombin çeşididir. Uzun çorap ya da bileği açık şekilde, uzun sweat ya da kısa sweat ile giyilebilir mevsime göre.
Burada ise deri tayt ile kazak kombinlenmiş yine kış ayları için mükemmel bir tercih. Kazağın altına parlak tayt yerine deri tayt seçimi de çok yerine olmuş. Bu tarz kombinler de gerçekten güzel.
Burada büstiyer tarzı bir crop ile kombinlenmiş. Bu daha çok yaz ayları için uygun bir kombin. Serinlik, rahatlık ve şıklık barındırıyor. Her yerde tercih edilebilir kanımca. Yine görseldeki gibi bir renk uyumu söz konusu olmalı.
Burada ise tayt bir t-shirt ile kombinlenmiş. Taytın ve t-shirt'ün renk uyumu muhteşem. Çoraplar ve ayakkabılar ile de tam spor kombini diyebiliriz. Yaz aylarında tercih edilebilir. Kışın ise t-shirt yerine gömek, kazan ya da sweat tarzı şeyler olabilir.
Spor yapiyosam yarım atlet crop tarzı şeylerle de bez syakkabilarla kombinliyorum Sokağa çıkıyorsam markete çıkıyorsam üzerine bol tişört giyorum hava soğuksa bol bi kapşonlu daha bez dışında spor ayakkabılar giyiniyorum