Moda & Stil Hızma/piercing seviyor musunuz? Ilke_x Takip Et Xper 7 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Merhaba 🌸Ben şahsen kulak piercingini çok severim. Siz piercing seviyor musunuz?Vücudunuzun herhangi bir yerinde piercing'iniz var mı? Varsa nerede var? 😄 Hızma/piercing seviyor musunuz? Cevapla Sevgi Soruları Piercing Soruları Hızma Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
halimizduman_aman Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl triple lope, tragus, helixgöbeğimde de varseptum ve dil istiyorum 1 3 Yorumla halimizduman_aman +1 yıl hatta göbeği kendim delmiştim hiç ağrı olmadı ama septum fena diyolar Yorumla Ilke_x +1 yıl Nasil cesaret ettin ya Yorumla halimizduman_aman +1 yıl aman acımıyo hiç şırıngayla deldim Yorumla
sssicaksutlukahvem Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Benim ki sevmek değil, başka bir boyut.17 piercingim var; smile, göbek ve iki kulağımda 15 tane var, o kadarcık.😶 0 0 Yorumla
Cassie_Robichaud Takip Et Master Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Çok severim. Hızmam var, kulağıma da tragus yaptırmayı düşünüyorum. 0 0 Yorumla
pluvieux Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Yakışana yakışıyor ama yüz piercinglerini beğeniyorum vücuttakileri değil 0 0 Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Her yere delik açtırmaya gerek yok 0 2 Yorumla Ilke_x +1 yıl Kulakta güzel oluyo ya 😅 Yorumla Boavistaa +1 yıl Fotoğraftaki abartı olmuş sanki Yorumla
Kleopatara Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Severim bu asiri ama uc dort tNe yeter 0 0 Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 43% +1 yıl Moda & Stil konusunda 861 cevap paylaştı. Ben kızlara yakıştırıyorum 0 0 Yorumla
İdentityKa Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Moda & Stil konusunda 847 cevap paylaştı. Kaşımda vardı geçen sene çıkarttım.. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
triple lope, tragus, helix
göbeğimde de var
septum ve dil istiyorum
hatta göbeği kendim delmiştim hiç ağrı olmadı ama septum fena diyolar
Nasil cesaret ettin ya
aman acımıyo hiç şırıngayla deldim
Benim ki sevmek değil, başka bir boyut.
17 piercingim var; smile, göbek ve iki kulağımda 15 tane var, o kadarcık.😶
Çok severim. Hızmam var, kulağıma da tragus yaptırmayı düşünüyorum.
Yakışana yakışıyor ama yüz piercinglerini beğeniyorum vücuttakileri değil
Her yere delik açtırmaya gerek yok
Kulakta güzel oluyo ya 😅
Fotoğraftaki abartı olmuş sanki
Severim bu asiri ama uc dort tNe yeter
Ben kızlara yakıştırıyorum
Kendisine yakıştıranlar var
Hic yok demekki sevmemişim
Kaşımda vardı geçen sene çıkarttım..
Çok sevmiyorum
Bu kadar sevmiyorum
Kıkırdağımda var