İstanbul trafiğinde ne kadar hızlı olunabilir orası muamma ama burada bir yerlere yetişmek için makas atmak, kısa mesafede hızlanmak gibi durumlar çokça yaşadığımız durumlar.
Siz hız sever misiniz? Otobanda gazı kökler misiniz örneğin? Gerçi benim emektar 130 u görünce titremeye başlıyor.
hız yapmayı severim ama düz yolda değil virajlı yollarda seviyorum dansöz gibi yollarda hızlıca dönmek özellikle tek gidiş tek geliş antalyanın virajlı yolu gibi yollar vazgeçilmezimdir düz yolda arabanın gücü konuşuyor genelde
Pek hız yapmayı sevmem; ama çok nadiren hız yapıyorum. Araba 135'ten sonra titremeye başlıyor. En çok, aşkı bulamadım diye sıkıntımı kafama taktığım zaman hız sınırının %15 - %70 üzerinde çok hızlanmaya başlıyorum. En hızlı arkadaşların aceleleri yüzünden Bozüyük-Eskişehir yolunda (Renault Clio Symbol) ve Ankara-Eskişehir yolunda (Volvo S40) 170 bastım.
araba delisiyim hız da severim 2019 megane 4 hb gt line serisi var bende demir mavi tavsiye ederim kardeşim on numara makas atacaksan kemikli hb araç al
golf var 125 hp. 212 yaptim en cok. İstanbul'da yapilmaz o hiz. dk hesabi gelmeden once Ankara otobaninda birde ist İzmir otobaninda yapmistim. baska yerde yapilamaz o hizlar😂