Sen beni gayet iyi anladin o tarz giyen insanlara sor hic biri dürüst olmaz ama dürüst olsalarda agzindan cikanlara sok olurdun tek dertleri erkeklerin ilgisini cekmez hep diyorum ve diyecegim 1 gün hic bir erkek bunlara bakmasin şok olurlar artik fizigim cirkin mi diye birde tek güzel olduklari seyi fizigi saniyolar tabi tip cirkin olunca
Canım bak ben demiyorum giydikleri hoş yaptıları güzel bir şey diye. Benim burada altını çizdiğim şey insanların göründükleri gibi olmadıkları gerçeği. Sen tüm dünyayı gezin de her böyle giyinenin aynı karakterde olduğunu söylüyorsun. Senin gördüklerin dünyanın yarısı etmiyor. Son bir kez diyorum insanları görünüşünden yargılama.
Diyelim acik sacik giyen biri hic erkek dokunmadi eline bile sen buna dütgün der mmisin? Kac erkek ona düsünüp neler düsündü kim bilir ya da ne hayaller kurdular sirf o fizigini acip sacip gösterdi diye
İster aklımı bulandırdıklarını düşün ister başka şey düşün vallah beni ilgilendirmiyor benden bu kadar gelinlik ilk buluşma için uygun değil dedim gerisine dahil olmicam
Erkekler Ne Diyor
Kocayla mı buluşacaksın? Direkt evlenmicekseniz olmaz bu kıyafet.
Bence o benim kocam olcak
Olacaksa da ilk buluşmada böyle saçma bir şeyle gitme şaka yaptığını düşünüyorum şahsen ben
iyide bi kiz ilk böyle gelse begenmez misin
A bu kiz ciddi dersin
Saçmalama ciddi kız kıyafete göre mi belirleniyor
Yani ben sort mini etek ya da tayt giysem dekolteli falan bu namuslu mu dersin sonra baska erkeklere baksam
Başka erkeklere bakman dışında sırf açık giyiniyorsun diye de namussuz demem sana
Bana degil öyle bir kiza knk kusura bakma ama öyle giyen birinn de amaci belli illa aöylemek zornda degl
Nasıl ki her kapalı ahlaklı olmuyor her açık da namus yoksunu bir şeylere niyetli sayılmıyor insanları görünüşleriyle yargılama hanımefendi
Knk kapalilardan da belli oluyor ztn kimin ne oldugu :d
Ben hic öyle fah ise gibi giyinip namuslu kiz görmedim bazilari yapamiyordur ama yapmaknistiyordur onlarsa genelde utanma yok bunu sende biliyorsun
Duvara konuşuyorum ben neyse sen beğeniyorsan böyle git gerisini kocan olacak arkadaşın tepkisi belirler
Sen beni gayet iyi anladin o tarz giyen insanlara sor hic biri dürüst olmaz ama dürüst olsalarda agzindan cikanlara sok olurdun tek dertleri erkeklerin ilgisini cekmez hep diyorum ve diyecegim 1 gün hic bir erkek bunlara bakmasin şok olurlar artik fizigim cirkin mi diye birde tek güzel olduklari seyi fizigi saniyolar tabi tip cirkin olunca
Canım bak ben demiyorum giydikleri hoş yaptıları güzel bir şey diye. Benim burada altını çizdiğim şey insanların göründükleri gibi olmadıkları gerçeği. Sen tüm dünyayı gezin de her böyle giyinenin aynı karakterde olduğunu söylüyorsun. Senin gördüklerin dünyanın yarısı etmiyor. Son bir kez diyorum insanları görünüşünden yargılama.
Bende diyorum ki karakteri düzgün olsa ne yazar niyetleri pislikse
Kisin bile öyle giyn var bunlarin niyeti igrenc
Ay vallah yoruldum ha tamam sen haklısın bir şey daha diyemicem
Kardesm kusura bakma ama sen anladn beni birisi ahlakli namuslu ama dikkat cekmek icin dekolte orasini burasini aciyor bu düzgün olmuyor
Ben seni anladım da sen beni anlamadın bu yüzden anlatmaktan vazgeçiyorum
Diyelim acik sacik giyen biri hic erkek dokunmadi eline bile sen buna dütgün der mmisin? Kac erkek ona düsünüp neler düsündü kim bilir ya da ne hayaller kurdular sirf o fizigini acip sacip gösterdi diye
Allah’ım konuyu kapatıyorum hala konuşuyor yaw kız git başkasıyla tartış ben diyeceğimi dedim aaa
Kuzum sen akilli bidiksin bu mallar senin gibi temiz erkeginde aklini bulandirmis
İster aklımı bulandırdıklarını düşün ister başka şey düşün vallah beni ilgilendirmiyor benden bu kadar gelinlik ilk buluşma için uygun değil dedim gerisine dahil olmicam
Tm balim
Buluşmadan sonra hemen gerdeğe gireceksek no proplem 🤭
Mm seni sabirsiz
Sen mi ben mi 🤭
Sabirsiz kurt ahah milet kacarim diyo
Ben kaçmam nefes alsın yeter 🤣
Belediyede buluşuyorsunuz galiba.
Niyetini de bu kadar belli etme be 😅😅
Sen sebinmez miydn biri böyle gelse
Kaçarım ben oradan 😅😅
Oha hani siz kadin istiyordnz
ajsjajs ordanda nikaha gidersiniz