Eskiden kısa şort giymeye utanırdım. Edep, hâyâ duygusu işte. Zaman insanları nasıl değiştiriverdi çok garip. Benim nazarımda dikkat çekilecek tek unsur kişinin sağlam karakteridir. Adam gibi adam olmaktır. Erkek ya da Kadın fark etmez. İnsanlar birilerinin dış görünüşü için birilerine saygı gösteriyorsa, önem veriyorlarsa, dikkat çekmeye çalışıyorlarsa bunlar acınacak zavallı kişilerdir. Kendini kandırmaktır.
Ne üstündeki kıyafet ne de sırtındaki ceket seni Adam eder. Sözüm sana dair değil ama bizler ne vakit böyle değişiverdik. Yazık oldu bizlere, hem de çok yazık...
Çok eskiden tenis oynamayı severdim. O zamanlar deliydim. Ve bembeyaz giyerdim. Alt üst short sapka ayakkabı her yer beyaz 😀 Bakan bir daha bakardı bu da nesi diye 🤦♂️ Gerçekten deliydim. Şimdi acık akıllandım da başka kombinler yapabiliyorum 😃 Artık halkın içine daha bir karıştım fazla dikkat çekmiyorum 🤪
Spor ama serseri stili olabilir misal crop şort altına spor veya Converse ayakkabı. Topuklu ayakkabıyı açık kıyafetle kombinlemeyi sevmiyorum çok abes kaçıyor bana zaten ayakkabı seni öne çıkarıyor ne gerek var kıyafetlede Daha bir öne çıksın gerek yok