parlak dikkat çekici bir kumaş türü o yüzden ilk fizik derdim giyecek insanın üzerinde taşıması gerekir birde her elbsise her insanda güzel durmayabilir.. kısaca düşüncem bu
hayır sorularımı özellikle tecrübe etmişler için değil sadece kişisel görüşler için paylaşıyorum ki farklı ve zıt görüşlü kişiler bu tarz konularda fikir ayrılığına düşüp daha fazla görüş gelsin diye. ayrıca bu soruya cevap vermek için elbise yiyip giymemiş olman önemli değil göz var nizam var sen tecrübe ettiğini değil gördüğünü yorumla.
bak knk şimdi bu durumda mantık yürütmelisin, sence bir kız bu elbiseyi cesareti olduğu için mi giymeli yoksa fiziği güzel olduğu için mi giymeli bunu cevaplarsan soruyu da cevaplamış olacaksın. . şu an soruda kızlardan daha çok erkek görüşü var bu insanlar giydikleri için mi yorum yaptı? Hayır sadece düşüncelerini paylaştılar.
Kızların sorduğu sorular genellikle erkek görüşü daha çok alıyorlar o yüzden erkeklerin daha çok cevaplaması anormal bi şey değil. Ben mantık yurutursem kıyafetin dar olmadığı için fiziği kapattığını ve bu yüzden cesaret unusurunun daha ağır bastığını düşünüyorum.