Erkekler eşiniz yanınızda rahat giyinebilir mi?
ya da bayanlar eşinizin yanında bu kadar rahat giyinir misiniz?
ya da bayanlar eşinizin yanında bu kadar rahat giyinir misiniz?

Bunu eşim giyebilir diyen erkeği merak ettim cidden, yani eşini böyle görmek cidden hoşuna gidermi? Ve bunu giyebilecek kadın var mı yaa çok açık çol fena yaa kadınlar cesaret edemez buna
Bu kadar olmasa da kadınların çoğu da rahat giyiniyor
Evet
Evet derken
Eşiniz bu kadar rahat giyinebilir mi
Tabi ama sadece yabancı bi yerde tatildeyken
Çok cesurca. Hatta üstsüz de güncellenebilir mi.
Yani üstsüz de durabilir mi demek istedim
Tatilde evet yani çevrede tanıdık kimse yoksa evet
Peki tanıdık birinin görmesi rahatsız ediyor ama yabancılar bakabilir.
Kıskanç değilsiniz sanırım
Tam tersine çok kıskancım ama tanımadığım yerlerde tanımadığım insanlardan hiç bir şekilde kıskanasım gelmiyor
Bakışlardan kıskanırsınız dedim belki de.
Peki yurt dışı tatildesiniz ve üstsüz kimse yok. Eşiniz üstsüz olmak istedi. İzin verir misiniz
Evet yabancı bir yerse tanıdık kimse yoksa tabi ki izin veririm
Çok cesurca. Kaç yıllık evlisiniz.
Bir buçuk
Gençsiniz yani. O zaman peki daha ileri gitmesine izin verir misiniz. Mini bikini falan
Şöyle söyliyim evet yani yabancı ortamda olduğumuz sürece giyim konusunda hiç bir sınır koymam
İnşallah yenge de senin gibi düşünüp rahat gezmez.
Afedersin ama yoksa bizler de çok bakarız yengeye.
Eşim rahatsız olmadığı sürece ben de yabancı insanların bakmasından rahatsız olmam
Görüşünüze saygı duyuyorum o zaman. Peki eşiniz dışarıda falan nasıl giyinir. Dekolte dar ya da kısa
Yaşadığımız yerde eşim dar giyinmez kısa giyinmez dekolte falan giyinmez. Dediğim gibi normalde çok kıskancım sadece tatilde kıskanmam.
Peki eşiniz tatil de çok abartılı mı giyer yoksa normal bikini mi
Yani siz özgür bıraksanız da sınırını bilir mi
Henüz hiç tatile çıkamadık ama dediğim gibi tatilde nasıl isterse giysin karışmam
Bunu ona da açıkça söylüyor musun.
İstediğini istediğin şekilde tatilde giyebilirsin diye.
Hatta üstsüz bile güneşlenebileceğini biliyor mu.
Orada kıskançlık yapmayacağını.
Detaylara girmedim ama tatilde kıskanmayacağımı biliyor
Mini bikini alır yenge artık. Tabi bilmiyorum zayıf mı kendisi ama
Bence o kadar rahat olacağını da bilmez. Belki de sen çıkar desen bile çekinir üstünü çıkarmaz.
Sonuçta göğüs herkes ortay koymaz. Hatta gençler hiç koymaz
Evet bence de çıkarmaz üstünü
Küçük mü göğüsleri.
Özel oldu biraz ama. Ve bence tatil de kıskanmam desende bence kıskanç isen orda da kıskanırsın
Küçük değil büyük de değil orta diyelim
Orta ideal bence. Oynuyor musun bol bol onlarla.
Bu kadar ileri gitmeseniz
Peki tamamdır. Kusura bakmayın. Merak sadece. Ama cesaretinize bravo diyorum tekrar
Teşekkür ederim de cesaretlik bi şey yok ki burda
Nasıl yok. İyi düşün. Plajda herkes normal ama eşim isterse üstsüz güneşlenir dediniz. Bu cesaretten başka nedir
Cesaretle alakası yok sadece biraz ilginç olur o kadar
Eşinin orda tek üstsüz olması ilginç ama senin ki cesaret.
Özel olacak ama bişey sormak istiyorum. ÖZelden yazabilir miyim buradan mı sorayım
Burdan sor
Dediniz ya tanıdık olmayan bir yerde istediği gibi. Hatta çıplak ta durabilir mi
Şimdi şöyle kıskanmak açısında çıplak da olsa kıskanmam. Ama tabi bazı şeyler de abartılmamalı. Ama mesela çıplaklar kampında çıplak olabilir. Ya da tesadüfen çıplak bi şekilde görürlerse de kıskanmam. Ama öyle her yerde de çıplak olunmaz çoluk var çocuk var sonuçta kenardaki insanlara da saygı duymak lazım
Çok doğru. Özel bir soru daha sorayım.
Evde çok rahat giyinir mi eşiniz. Ev hali mi yoksa
Ruh haline göre değişir
Hımmmm. Anladım.
Hakkını helal et. Biraz özeline girdik.
Yok sorun değil ne demek
Ama şunu da demeden geçemeyeceğim. Kıskanç kocayım dediniz ama yengenin memelerinin nasıl olduğunu söylediniz. 😁😁
Yabancısın o yüzden
Yabancı ile konuşabiliriz diyorsun. Peki daha ileri sorulara cevap vermedin ama
Daha ilerisine cevap vermemem kıskançlıktan değil ileri konuların konuşulmasına karşı olduğumdan
Eyvallah dostum. Sana evliliğinde mutluluklar. İnşallah istediğiniz zaman evliliğinizi çiçekler ile de alevlendirirsiniz
Çok teşekkür ederim
Bu ne la esim disarida bana bunu giydirse ilk once ben ona kizarim. Bu kadar rahat kocayi kaldiramam tum mal meydanda. Disarida giymem de evde istedigini giyerim tabi
Süper.
Cevap
5Cevap
Olum bunlar zaten karısını paylaşan adamlar.. karısı ne giyerse giysin adam kıskanmaz ki
Yakisani yerinde giymek lazim. Acilmak sacilmak cozum degil
Böyle giyinen biriyls yolda bile yürümem
eşime hiç karışmam ama bu kdarıda fazla
Buna da karışılır ama.
bencede
Eşin ne kadar rahat giyimdeki
normal
Normal giyindiği için karışmıyorsun. Yoksa karışırsın tabi. Türk erkeği kıskanç olur da
şimdiye kadar karışmadım istediğini giyer
Biraz dekolte ya da dar giyerse de karışmaz mısınız
hayır neden karışayım
Kıskanır karışırsınız dedim belki. Anlaşılan yengeye serbest. İstediğini giysin
Tabi resimdeki elbise hariç.
bu resim abartı
Peki biraz dekolte ye izin verir misin. Üstten dekolte mesela
Eşiniz çalışıyor mu
dedim ya karışmam karıma
Peki kaç yıllık evlisiniz. Hiç mi karışmadınız. Eşiniz dekolte ya da cesur giyinir mi
yerine göre giyer
Neyse sorularım ile çok ileri gidip rahatsız etmeyeyim sizi
iyi gecelwr
Eyvallah. Hayırlı geceler. Son bir soru sormak istiyorum ama cevap vermek zorunda değilsiniz
Hayir tabiki
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?