İsteme olup yüzük takılacak en yakın arkadaşım sizce elbise fazla mı? Rengi de bi tuhaf gibi bilemedim ya napsam

Soluk duruyor rengi bir de perde gibi. Bence fiziğini ortaya çıkaran bir şeyler tercih et rengi de daha canlı olsun
Elbisenin derin göğüs dekoltesinden baska bir numarası yok, hem rengi, hem modeli böyle bir gece için uygun değil gibi sanki
Cevap
132Cevap
Arkadaşlar, hiçbirinizde google'da ara, görüntüyü ara, google lens'le ara gibi özellikler yok mu hâla bu görüntülere düşüyorsunuz?
Yahu karşıdaki erkek, kullanımı eski olan bir görseli bir yerden bulup sizi keklemiş, geriden de izliyor şu an yüzlerce insanı.
Bence bu kıyafet söz için pek uygun gibi gelmedi elbiseden daha çok gecelik tarzı bir tasarıma benziyor ama şöyle de bir durum var fiziğin bu kıyafeti taşıyabilir fakat bazı aksesuar lar la süsleme niz gerekir yüksek topuklu ayakkabı bu kıyafeti daha da satavatli hale getirecektir söz de emin ki bütün erkeklerin gözleri sizin üstünüzde olacağına eminim bu durum dan rahatsız olmazsanız gayet güzel olur

Fake olması dışında sorun yok
Çok süslü bir elbise değil olabilir ama bence daha güzellerini bulursun. Biraz kumaşı ince geldi bana. Açıkçası rengini de çok beğenmedim. Ama vucudun güzel. Bence daha güzel bir elbise bulabilirsin
Bunu sadece arkadasinin düğününde degil hiçbir yerde giymemelisin
Elbise mi ne anlayamadım gerçekten
Ya çok kırışık, ya da gerçekten senin vücut proporsiyonlarına uygun değil..
Saçma sapan bi giysi bu ya..
Bornoz gibi bişey
Aşırı bol olmuş
Sanki birini kabre koymuşlarda dirilip kaçmış gibi.
Biraz kollarını daralt çarşaf gibi durmasın
Ayrıca rengi güzel kötü değil.
Kızlar Bir Adım Öne elbise kötü
Kızlar Bir Adım Öne hos degil
Elbise değilki bu ne daha çok bornoza benziyor kumaş kumaş değil pazarda daha kalitelisini bulurum renk desen ne pembe ne beyaz anlamdıramadığım bir renk çöpe at bence
Arkadaki yatak çarşafın kesip elbise mi yaptın kendine
Verdiğin poz için yorumum burada amaç elbise değil kendini sergileyip yaşadığın ülkede ki cinsel açlıkla boğuşan gençlerden iltifatlar alıp tatmin olmaktan başka bir şey olamaz
Bu kadar vasat bir elbiseyle arkadaşının sözüne mu katılacaksın ilgi çekme çalışması övün kızkardeşimizi
Kumaşı ve renginden dolayı kötü görünüyor bu elbiseyi giymesen daha iyi olur
Elbise buruşuk ve sanki ütüye ihtiyacı varmış gibi duruyor..
Elbisede saten sabahlık gibi duruyor..
Elbiseyi pek beğenmedim açıkcası
Bence sabahlık gibi duruyor hiç güzel değil bununla bir de insan içine çıkmayı düşünüyorsunuz
😄😄😄😄😄😄😄
Bu gitmezde bir başka elbisen varsa şansını onda derim bu elbise gitmez o yere açık resmi bir kombin gider
Yani bence abartılı değil. Renk konusunda ise ten rengine yakışan bir renk olmuş. Çokta güzel gidilir.
Elbiseymiymis rahatlamış duş almış sonra da sevgilisine fotoğraf atmayı düşünen bir kız resmi sandım ben
Abartı değil fakat çabuk kırışan bir elbise sanırsam saçların da bukle bukle çok yakışır
Bronz tenlerde güzel durur. Zaten vücuduna da oturmamış bence giyme
eski kadınların gecelik niyetine giydiği şeylere benziyor hoş değil açıkçası başka bişey giymelisin
Sen bununla yanımda dursan ben ayaküstü... (Papiculo)
Elbise bu güzelliğe yetersiz kalmış başka bir şey giysen daha güzel olur du
Şahsen bornoz giysen daha mantıklı ama yinede sen bilirsin
Duştan sonra bornozla fotoğraf çekmişsin gibi duruyor ben beğenmedim ve çok kırışık bir görüntüsü var
Ama öyle görünüyor
Havuz partisi şeklinde olacaksa bornozunla gidebilirsin.
Seni böyle içeri alabileceklerini sanmıyorum. Git kızım üstünü giyinmeyi unutmuşsun derler.
Arkadaşım tamam sıra bende der gibi bence dekolteyi biraz azalt damadın kafasi karışmasın
Aynen fazla abartılı iç çamaşırı ile gitsen daha iyi olur 🙄
Kız istemeden çok başka bir şey istemeyi ifade ediyor sanki ben öyle gördüm
bence giyme bunu rengi duruşu falan pek hoş gelmedi gözüme.
Sanırım damada gönderme var acele ediyorsun die 😂😂😂
Göğüsler ortada ablam dünden razı gibi gözüküyon kız evi naz evi
ablacım sen adamın aklını karıştırmaya mı gidiyosun :D
Çirkin bir elbise bence farklı bir alternatif düşün derim
Çok sade ne abartısı ve dedikleri gibi özensiz duruyor canım
Sade mi?
Evet bu abartı olur. Tabi eğer istemeye Brad Pitt gelmiyorsa
Gecelik gibi bir elbise. Yerinde olsam bunu giymezdim
Jhahah o arkadaşın için gelen eleman seni alıp kaçar :)
Elbiseyi gecelik sandım umarım bu konuda tek değilimdir 🤦♂️
utu lazim bunada , bunun modasi gecti bence farkli sade bi kiyafet giyebilirsin
Maşallah allah sahibine bagışlasın... Baya etkileyici
evet anartı bunu havuzbasında bir davet ya da düğün için giyebilirsin ama..
Ya yanlış anlama ama bornoz gibi duruyor ya. Hiç begenmedim
Bornoz gibi gecelik gibi duruyor belkide ütüsüz diye öyle gözüküyordur
B bu elbise mi la başta yemin ederim bornoz zannettim
Kıyafet bedenin değil gibi duruyor. Renk senin rengin değil.
biran bornoz sandım saçların ıslak gibi göründüğünden sanırım :D ama güzel duruyor
Elbise kötü değil ama çok kırïş kırış
Çünkü fake
soze gore cok plaj elbisesi gibi duruyo ayrica keske utuleseydin
Arkadaşın sözlenmesen sözü attırmak istiyorsan olabilir yazık damada ve katılımcılara şimdiden 😂😂😂
Çok çirkin bir elbise bir çok kırışık görünüyor baya Bi sinir bozucu kırışıklığı ikincisi ise elbiseye benzemiyor
Elbisenin ütüye ihtiyacı var sanki. içindekijij de öyle jdjekkeke
Biraz daha şık ve güzel elbisen var mı bu orada giyilmez
Bu bildiğin bornoz :D :D sütyensiz atmanı anlayamadım bi tek :D
Güzel değil çok özensiz 🤢🤢🤮🤮 başka birsey giyin 😂😂
Mübarek gün neden insanları tahtik ediyorsun günah yavrummm
Yatılı misafirliğe mi gidiyorsunuz?
ben beğenmedim biraz koyu bir renk olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?