Senin yaşına uygun kombin önerileri :

37 Yorumla
Soran+1 yılAy rvet bak sen zevklisin bunlar gzl
Fotolari nerdenn buldun
Soran+1 yılTsk ederim
- +1 yıl
2. si olmaz !!
Soran+1 yıl@tamamlayıcı1i niye guzel
En İyi Cevaplar
- Moda & Stil konusunda 559 cevap paylaştı.
+1 yılÖnce iyi bir kuaföre git ve saçlarını yaşına göre kestir. Sonra git modern dükkanların vitrinlerini izle, ilham al. Vitrinlere uygun olarak alışveriş yap ama tabii ki bütçene uygun olarak.
02 Yorumla
Soran+1 yılTsk ederim ama 1 kombin iki vitrine bakarark tamam ama hergunde ayki olmaz
- +1 yıl
Yaşına göre giyinirsen günlük zaten kot pantolon güzel bir gömlek ve güzel ayakkabılar yeter sana
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
57Cevap

şu an blazer ceket sezonu, siyah ya da güzel bir bej tonunda salaş bir ceket edilmelisin. Benim tarzım bu ilk 3 resimdeki gibi🪐 
Ceketin içine şort etek, şort ya da diz siyah elbise tercih edebilirsin 🪐 
Pileli etek şu an moda🍒 üstüne dilediğin tarzda ürün kullanabilirsin 🌼 
şu an senin yaş grubun bu tarzda giyiniyor tercih edilebilir🪐 
Çok açık giyinemem diyorsan şu sıralar crop bir kot ceket ile bu tarz elbiseleri kullanabilirsin 🌼 
Diğerleri senin için açıksa bu iki kombin tarzında ilerlemeni öneririm. Sosyal medyada da çok fazla kombin önerilerinde bulunan insanlar var. Sana uygun bir tarzda birini bulup takip et ve ilham al🪐 Çok zor değil inan 🍒
00 Yorumlakopya cek. ben acıkcası oyle yapıyorum. insanların güzel yanlarını kendıme cekıyorum. sonra daha güzelini uyguluyorum. benim okulda arkadasım vardı tuna. o aklıma geldi. benden kopya cekıyordu. sonra benim bos bıraktıklarımı da baskalarından. bazende pust farklılık tespit ediyormus. kopyalar arasında. yani ahmet farklı yazmıs cevabı ben farklı. kontrol edip dogrusunu yazıyor. benden daha cok puan alıyordu ya. ah lise yılları. taktik bu yani bro. genc kızsın ya cok zor olmamalı. en güzel cagların. ne giysen yakısır sana. fiziğin iyise
111 Yorumla
Soran+1 yılYa fizigim iyi tek sorun göbek var
- +1 yıl
Problem gobeginmi doğrumu duydum eğer doğruysa seni kalem gibi göbeğe sahip yapabilirim yinede tercih senindir
Soran+1 yıl@Yusufcan4763 nasil olcak
- +1 yıl
Nasıl bir problemle karşı karşıyasin şöyle bana
Soran+1 yıl@Yusufcan4763 göbegim gitsin istuyorum ve guzel. kombin ypmak istiyorum
- +1 yıl
Tamam bunun hakkında çok güzel fikirlerim var ama hala mesaj atmadysan ne bekliyorsun kalem gibi vücut seni bekliyor😉
- +1 yıl
Seni bekliyorum birkaç terapiyle istediğin görünüşe sahip olursun dene bence
- +1 yıl
Senin için ne yapabilirim ilk önce göbeğini açıp aynaya bakmanı istiyorum ne görüyorsun göbeğin nasıl ve nasıl olacak aradaki farkı anlamak için yani tamam şimdi yapalim
Soran+1 yıl@Yusufcan4763 evet takipmattim
Soran+1 yılNeyi
+1 yılBöyle giyinebilirsin bence yaşına da uygun bunlar gibi olacak diye bir şey de yok bunlara benzer de olabilir şahsen ben böyle giyiniyorum

13 Yorumla
Soran+1 yılBunlar cok kisa canim bana
- +1 yıl
Hmm olsun bunların uzunu da var yani bunlar demiyorum uydurma renk olarak verdim
- +1 yıl
Sende bişey begenmiyosun canım ama olmazki öyle
+1 yılNineler gibi de değilsinizdir bence ama yine de fikrimi belirteyim. Dışarıda gezmeye giderken kot etek, üstünüze askılı tişört veya crop tişört giymeniz güzel bir kombin görüntüsü oluşturacaktır. Özel bir ortama giderken abiye elbise giymeniz daha güzel olacaktır, sportif tarzda takılmak isteyeceğiniz zaman jean pantolon üstüne crop üstüne kot ceket iyi duracaktır diye düşünüyorum.
00 Yorumlaİç sesini dinle, almak zorunda değilsin sadece bir gün bir mağazaya gir canın hangi kıyafeti denemek istiyorsa dene kendini keşfe çık sen nasıl giyinmekten hoşlanırsın (ama sapıklığa kaçıp fazla açık saçık giyinme) sonuçta kızları kıyafet konusunda erkeklerden fazla çeşidi var hatta erkeklerin çoğu kıyafetlerini bile giyebiliyor kızlar, tekrar söylüyorum iç sesini dinle ama bu iç sesinin sana kötü hissettirmesine de izin verme gerektiğinde s*ktir lan diye bil o kötü iç sesine umarım yardımcı olabilişimdir 🤗
00 Yorumla
+1 yılBak mesela böyle bir pantolon ve beyaz tişörtle güzel kombin ola bilir.
41 Yorumla
Soran+1 yılBak bu guzel
+1 yılKot pantolon üstüne crop giyebilirsin ya da gömlek giyip önünü bağla mesela çok şık duruyor kalın kışlık kazaklar giyiyorsan içine sok kemer tak saçlarına fön çek maşa yap kıyafetlerini takılarla zenginleştir çok iddialı da giyinme sadelik her zaman iyidir 👍
03 Yorumla
Soran+1 yılAynen bak bunlar cok iyi iste sade ama şık. Ama iste giyim olunca sac olmuyo sac olunca makyaj olmyo hep bisey eksik
- +1 yıl
Makyajınıda günlük hayatta çok abartma nude renkler kullan ince bı eyeliner cekebilirsin göz pınarlarına ışıltı hafif şeftali tonlarında allık olabilir tam bahar yaz mevsimine uygun
Soran+1 yılSogru diyosun olur denim
- Moda & Stil konusunda 441 cevap paylaştı.
+1 yılGüzele çuval giyse yakışır babuş ;) olmuyorsa zorlama derim gardaş :) hem ne bu beğenilme isteğin bacanak 😎 bir kişi beğensin o da her halinle beğensin yeter tayioğliiii 😂
52 Yorumla
Soran+1 yılHxhswhshs ya tabiki bir kisi begensin her halimle emmioglu ama iste gel görki terk edildik. Yani kendimi begenmek istiyorum amacim Şu an o. Birine begendirmek degil ama su siralar cok raatsizim be babuş
- +1 yıl
Amaaaaan koy dötüne rahvan gitsin eltim ne dert ediyon? Seni kaybeden üzülsün 🤣😜💦😂 elti neydi lan yanlış bir şey değildir inşallah
Gizli Üye(30-35)+1 yılHehhh sen aynı benim başka versiyonumsun. Ben de çok zevksizim. 28 yaşındayım, yaşımdan küçük giyindiğimi söylerler hep. 14 yaş kombini gibi. Bi de minyonum iyice olmuyor böyle olunca da. Sen de yaşından çok büyük giyiniyormuşsun, bu durumda ben senin giydiklerini, sen de benim giydiklerimi giysen kıyafet sorunumuz kalmazdı sanırım😂
13 Yorumla- +1 yıl
😊👍
Cevap sahibi+1 yılBu arada soruyu soran arkadaşım, sanırım kova burcusun. Çünkü kovalar genelde zevksiz oluyor, ben de dahil😂
Soran+1 yılHaha yok akrebim
Öncelikle bi kuaföre git bu kuaför ERKEK olsun kadin kuaforler neyin yakisip yakismayacagini bilemiyorlar. Erkekler bu konuda daha becerikli.
Kiyafet konusunda instgr*m/pinterest/wehaertit'e bakabilirsin. 🌸11 Yorumla
Soran+1 yılTsknederim canim gidicem kuaföre kesiyim biraz sacimi
Ya git LCW den elbiseler al bissürü zaten tek parça kombine gerek yok
Bi sandalet bi spor ayakkabıyla aynı renklerinde 2 tane çanta al işte
Siyah ve krem al zaten her renge uyar
Sana ayakkabı önerim nine westin sitesinden bak00 Yorumla
+1 yılKanka takılma bence ben siyah pantolon + kazak ya da tişört giyiyorum ne bulursam onu giyip çıkıyorum. Erkekler öyle yapıyorsa kızlar da yapabilir. Sadece kahverengiden uzak dur o renk biraz nine rengine kaçıyor 😄
00 Yorumla
+1 yılYani eğer o tarzda mutlu isen takma istediğin gibi giyin ama sende beğenmiyorsan instagram da kombin önerileri paylaşan sayfalar var. Oralardan fikir alabilirsin.
04 Yorumla
Soran+1 yılAynen cok bakiyorum ibstada ama giyim guzel olaa sac kotu ya da makyaj hic instadaki kizlar gibi olmuyom
- +1 yıl
İstersen özelden bana mesaj at ben hepsiyle ilgili sana instagram sayfası atarım. Makyaj konusunda ise güzel makyaj yapmak için elinin alışması ve zaman gerekiyor ama basit ve sade makyaj ve saçlar yapabilirsin
- +1 yıl
Tamam bekliyorum
Soran+1 yılYazdm canim
İnstagramda eşya satan sayfaları takip edip oradaki foto modellere bakabilirsin veya kendine yakışacağını düşündüğün şeyleri alabilirsin ama bütçeni zorlamamanı tavsiye ederim.
10 Yorumla
+1 yılBu işi yapan birinden destek al, ya da tarzı olan bir arkadaş ya da sevgili.
Uzmandan destek almak yanlış alışverişi engeller.
Zaman ve nakit kazanırsın, tasarruf diyelim daha doğru olur :)00 Yorumla
+1 yılYani ne kadar nine gibi giyinebilirsin bilmiyorum ama kot tişört giysen bile yeterli ekstra bir kombine ihtiyacın yok bence.
02 Yorumla
Soran+1 yılIste mrsele orada kot tisort istemiyorum kombin istiyorum
- +1 yıl
Kıyafetlerini bilmeden kombin önermek saçma olur. Şimdi kombin için bir sürü kıyafet al demekte saçma durumunu bilmeden. Instagram alışveriş sitelerinden bakabilirsin çoğu kombin yapıp öyle satıyor.
+1 yılKombin yapmaya çalışmayı bırakarak güzel giyinebilirsin. Kendine kapsül gardolap oluştur, sade zamansız ve kaliteli kıyafetlerin olsun, kumaşlara dikkat et, ütü istemeyen ve rahat kumaşlar tercih et. Sade ve şık ol. Kendine ünlü birini örnek al ve onun tarzını taklit et, Kate Middleton gibi mesela, saçı makyajı her şeyi kopyala yapıştır gitsin, sonra kendi yolunu bulursun zamanla. Kombin yapmak çok masraflı, zamansız stile yatırım yap, bir aldığın kıyafet yıllar sonra bile giyilebilir olsun.
00 Yorumla
+1 yılBoyle rahat ediyorsan boyle giymeyi seviyorsan böyle ol diger turlu olsa zaten kendine kombin yaparsin farkli seyler giyerdin herhalde kendi tarzini olusturabilirsin yani
00 Yorumla
+1 yılşey yap mesela pintereste kaydolup göze hitap eden konbinlere bak o parçalardan al zamanla alışırsın ya da zevkini beğendiğin birilerine sor
03 Yorumla
Soran+1 yılInstadan bakiyom ama nebilim giyince ustumde guzel durmuyo
- +1 yıl
hmm üstüne yakışan şeyleri mağazalardan deneyerek alabilirsin o zaman böyle daha kolay olur
- +1 yıl
Gobegi açık kombinler dene güzel durur
+1 yılİleride yaşayacağın durumu şimdi yaşıyorsun boş ver nine gibi takılmaya devam et bi dede çıkar seni beğenen
02 Yorumla
Soran+1 yılDede vardi ama terketti xj7ewisjsj
Ya ilerde takilcam ztn nine gibi niye simdiden öyle olim ki- +1 yıl
Masraf yapma kıyafetler çok pahalı bi paçalı don bi şalvar oh mis 😂
+1 yılİnternette kombinlere bak iyice, gözünü kestirdiğin bir modeli dene kendinde. Ayrıca sen memnunsan çevrendekileri niye umursuyorsun ki?
03 Yorumla
Soran+1 yılBen memnun degilim memnun olsam sormam ki hosuma gitmiyo beceremiyorum
- +1 yıl
Açık giyin?
Soran+1 yılSevmiyorum
+1 yılNasıl hoşuna gidiyorsa öyle giyin başkalarının görüşleri kimseyi ilgilendirmez aksine daha samimi gelir.
01 Yorumla
Soran+1 yılBegenmiyorun ki
Aynı bende yaşıtlarıma bakicak olursam sıkıcı giyiniyorum bi kaç gündür arasitiriyorum nasıl giyinebilirim falan kıyafet bakıyorum ama biraz pahalı
01 Yorumla
Soran+1 yılAy bende off hic guzel giyinemiyorum maleseff
+1 yılModa saylarını takip et, ünlü isimleri takip et, dergileri takip et ve yaşına uygun bir stil oluştur. Bu değişebilecek bir şey, canını sıkma hiç.
01 Yorumla
Soran+1 yılYillardir modayi tkp ediom bisey fayda gormedm ya
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok güzel giyinmek zorunda değilsin rahat et ama yaşına göre güzel de giyin insan dünyaya 1 kere geliyor yaşı aynı kalmıyor ilerleyen zamanlarda hevesine bile gelmez giyinmek güzel giyin güzel şeyler al kendine
11 Yorumla- +1 yıl
😊👍
Güzeldi yorum
Çevrende hiç arkadaşın yok mu biraz onlara danış buradan yazmak da güzel
15 Yorumla
Soran+1 yılYok 1 aekadasim var oda benim gibi hevksiz
+1 yılDaha çok spor giyin bence o zaman belki biraz düzelir
12 Yorumla
Soran+1 yılHerturlu giyinmwye calisiyom ama yok
- +1 yıl
İyi o zaman kıyafetlerini at bana birlikte kombin yapalım ne diyim yani başka😂
Gizli Üye(36-45)+1 yılSaç için kuaföre bırak kendini. Giyim için bir mağazaya git ve genç kızlardan sana kombin oluşturmalarını iste. Kendin karar veremiyorsan sanırım bu şekilde sana yardımcı olurlar diye düşünüyorum, kızım.
00 Yorumla
+1 yılBirsey moda olunca herkes aynı giyiniyor ztn magaza lar aynı seylerı satıyor paran varsa hıc zor degıl giyinmek
00 Yorumla
+1 yılİnstadan moda sitelerini takip kim neyle neyi kombiliyor bak
03 Yorumla
Soran+1 yılYapiom yinede bulakiom
- +1 yıl
İlginç
Soran+1 yılEvet
Nasıl beğeniyorsan öyle yap
İlla kötü geliyor bana diye başkasına kötü gelcek değil gelse de umurunda olmasın00 YorumlaÖzelden yardım edebilirim istersen, bir kere yaptın mı zaten devamı geliyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılTamam olur tsk ederm
Gardas
Babuş 😀😀😃
Kalem etek stiletto git bebisim
Daş gibi garı olursun bak 😀🤪013 Yorumla
Soran+1 yıl🤣🤣🤣ya onlar cok acik dayioglu xjdksjs baaska bisey söyle
Soran+1 yıl🤭😁😁sagol
Soran+1 yılÖyle bi gari degilim ama fjdkwk
Soran+1 yılInceyim ama göbekli bi gari
Soran+1 yılNebileyim kilolarim gobege gidiyo
+1 yılAlakası yok ya gayet sade ve şık. Renk seçimi de muazzam
01 Yorumla
Soran+1 yılFoto yok ki
+1 yılBunu nasıl farkettin peki başka birisi mi söyledi sana
015 Yorumla
Soran+1 yılYok fotoraf cekince kiyafetlerin nasil rukud gorundugunu farkettim
- +1 yıl
Farkına varabilmişsen değiştirebilirsin kaldı ki bu zevk meselesi herkesin kendi tercihi
Soran+1 yılDeniyom yillardir olmyo
- +1 yıl
Demek ki o tarz giyimden hoşlanıyorsun bu kadar basit
Soran+1 yılHyr hoslansam bu soruyu sormam
- +1 yıl
Ee ama yani bu ne perhiz bu ne lahana turşusu artık sen de
Soran+1 yılHahsha
Soran+1 yılKoptum ya
- +1 yıl
Ağlanacak haline gülüyorsun
- +1 yıl
Biraz da moral bozayım
Soran+1 yılNiye aglim ki baska bi giyisi alirim
- +1 yıl
Bu kadar kolay çözebileceğimizi düşünmüyordum sorununu açıkçası
Soran+1 yılYok cözmedik daha kolay kolay begenmem ben bisey
- +1 yıl
Kafan oldukça karışmış senin ya sana kolaylıklar dilerim hanımkız
Soran+1 yılSagol
+1 yılbence bu aralar psikolik bunalım dasın ondan böyle geliyordur
01 Yorumla
Soran+1 yılBu aralar mi kendimi bildim bileli böyle giyiniom
+1 yılyazda gelmişken kurtarici parçalardan elbise öneririm sade mini
10 Yorumla
+1 yılİntte gördüğün hoşuna giden kombinleri yapmayı dene ben hep öyle yapıyorum
00 Yorumla
+1 yılVarsa arkadaşların yardım alabilirsin veya stilistler
00 YorumlaModa & Stil konusunda 360 cevap paylaştı. sana yakışanı giy dene zaten bulursun az çok neyin yakıştığını
07 Yorumla
Soran+1 yılIyide hep online aliyom bide nasl bilcem be yakisiyo
Soran+1 yılCogu sey hosuma gider hem spor hem bazen şık ama sinede kombin yapamiyorum. Kombin yapsam sac guzel olmyo ya da makyaj. Illa bise eksik Hic instadaki kizlar gibi degilim
Soran+1 yılDeniyecem bakicam
Soran+1 yılSagol
Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. 
Tarzını söyle bana
02 Yorumla
Soran+1 yılBu olmaz cok kisa
Gizli Üye(25-29)+1 yılsen useniyorsun bence tak mini elbiseyi cik en rahati
11 Yorumla
Soran+1 yılMini giymiyorum ki
Gizli Üye(25-29)+1 yılInstagramdan bu kizi takip et cok güzel kombinler yapiyor -> versriches
04 Yorumla
Soran+1 yılCok tsk ettim. Varsa daha bir kac tane soyle
Cevap sahibi+1 yılitsbeyzo bu var baska bildigim yok
Soran+1 yılSagol canım
Cevap sahibi+1 yılRica ederim 🌸
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl35 yaşında 2 çocuklular bile senin gibi yapmıyor :)
02 Yorumla- +1 yıl
Yaş doğru mu
Soran+1 yılDogru diyon ya onlr daha tarz
Gizli Üye(25-29)+1 yılpasaklı insan öyle oluyor ne yapsa yakışmaz çeki düzen vermez kendine güzelliği olduğu için idare edilir işte
07 Yorumla
Soran+1 yılNasil duzelicem ki
Pasaklimiyim ben niye oyle diyosn
Cevap sahibi+1 yılöyle deniyor ben napayım şimdi 🤷🏻♂️ düzelmene gerek yok kişisel bakımını düzenli yap kıyafetleri uydur renge göre vs... böyle sevgilim olsa güzel renk kombinin yapardım çocuk gibi saçını da tarar örerdim öğrenip 😆
Soran+1 yılYa duzelmek istiyom ama asiri rahatsizim hergun guzel kombin ypmk istiyom. .. olmuyo yakismiyo . Instadaki kizlar gibi deglim hic. Ama internetten kombin filan bakcam
Cevap sahibi+1 yılboş ver gerek yok masrafa beraber alışveriş yaparız sana istersen 😂 buluşup
Soran+1 yılBuludmamiz imkansiu🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılniye
Soran+1 yılFransadaym
Bunun için önce renklerin uyumunu bilmen lazım bodoslama giyinirsen olmaz. Sonrasında kendi tarzını belirle ona uygun kıyafetler al veya bul.
125 Yorumla- +1 yıl
Kızlardan daha iyi yorum yapmissin
Soran+1 yılNerden bilcemki renk uyumi
- +1 yıl
Kuzu renk skalasi tabloları var instagramda ilkimmira mi tam emin değilim hem hukuk hem moda tasarım okuyan bir kız var o paylaşmışti. Yani açık söyleyeyim bu durum biraz içten gelen bir şey ama eğer zorlaniyorsan beyaz siyah tişört kot veya normal pantolon la baslayabilirsin. ya da şu andaki ürünlerinin renkli halini alabilirsin. Ya genel anlamda ig sayfaları onerilmis ama bence hepsi aynı tip. Mesela ben boğazı kazak ya da boğazı olan her seyi severim ama hep beyaz üst blazer ceket yerine laciverte ya da saks maviliye siyah yapılabilir. Bir dönem sapkalara ilgim vardı ve fötr bence saydığım şeye çok iyi durur. Ayrıca aşağıya kadar inen bir ceketler ceketle kullanirdim. Adı hakkında hiçbir fikrim yok.
- +1 yıl
Sadece renk uyumu değil kumaşlar da desenler de birbirine uymalı veya iki zıt parça birbiri ile öyle eslesmeli ki göz yormamali
Bu arada görüşü asıl yazan kişiye sorduğunuz farkındayım ancak gormusken burada yazayım dedim - +1 yıl
Vintage ile modern karmaşası da hosuma gidiyor gömlekler hippi zamanlarında kalma mesela. Vintage boyfriend ceketler de guzel. The amazing spiderman filmindeki kahraman in kahve tonunda öyle bir şeyi vardı ve desensizdi. Baskı vs sevmiyorum. Düz daha uzun ömürlü.
Ayrıca her gördüğün fotoğraftaki eğitimleri inceleyebilir ve ben olsam şöyle yapardım diyip kafanda olusturabilirsin.
Ben hep böyle düşünüyorum ama otomatik oluyor. Bilinçli yaptığım bir şey değil. Geçen gün davetiye kağıdına benzer bir şey gördüm ve alıp yüzeyini inceledim. Aklımda sahne canlandı mesela. Bu hayal kısmını kendim kontrol edemiyorum ama bir an o kağıdı elime almamak için zorlamıştır ancak bir an sınır oldum ve aldim. Örnek çok saçma biliyorum ama belki de farklı alanlarda ilgin vardir.
Tarz yapmak zorunda degilsin. Kendi vucuduna yakışanı ve rahat ettiğin seyleri giysen yeter.
Mesela ben şu an hayalimdeki hiç bir şeyi yapamıyorum çünkü kiloluyum ama verince dene yanil dene yanil ilerleyeceğim - +1 yıl
Ben sanırım endüstriyel tasarım veya tekstil mühendisliği secicem. Bölüm konusunda ikna olmamı sağladığın için teşekkür ederim.
- +1 yıl
Her gördüğün fotograflardaki kıyafetleri yorumlamakta basla sonra ben nasıl kombinlerdim sorusunu sor. O zaman alışmaya başlarsin.
- +1 yıl
@cokcaresizimm peki boğazı açık elbiseler nasıl boğazı kapalı kim giyerki malum yazdayiz sen neden kapalı giyiniyosunki biraz açık ol acik
- +1 yıl
Yorumlardaki erkekler yüzünden böyle dedim.
- +1 yıl
Neden?
- +1 yıl
Hesabı kapatacagim zaten bir işine yaramaz
- +1 yıl
Benim için hayatı önemi taşıyan bir soru sordum. ancak net cevap alamadim. O yuzden
- +1 yıl
Yok ama etkisi oldu
- +1 yıl
Genellikle yazismak icin takip ediyorlar da
Soran+1 yıl@cokcaresizimm tsk canim
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAnlayan bi kız arkadaşına sor o zaman. Onun dediği şeylerden alırsın.
02 Yorumla
Soran+1 yılOda anlamiyo benim gibi zevksiz
Soran+1 yılArkadasim benm gibi
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de ağalar gibi giyiniyorum beceremiyorum kombin yapmayı 😂
00 Yorumla
+1 yılPinterest e bakabilirsin kombin önerisi için ya da instgram
Saçın için kuaföre gidebilirsin
Makyaj yapabilirsin
İndirim zamanı Trendyoldan alışveriş yapabilirsin00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl35 yaşındaki kadın teyze olmaz o yaştaki kadınlar daha tarz
00 Yorumla
+1 yılkendine has bir tarzı olan herkese damga vururlar ama storylerını takıp ederler kuzum boş ver kendını nasıl guzel seksi cekıcı hıssedıyorsan oyle davran
00 YorumlaAy valla bende öyleyim tonlarca elbisem kıyafetim vardır. Hepsi Zara Bershka aşağısı yoktur. Ama kombinlemeye gelince yapamıyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılAy ayni benn xjdkdjeuej benimkilerde ordan hatta daha etiketluleri var ama yok abi beceremiyorim
nasıl giyinemiyorsun yaa bence gayet basit bi kaç tane örnek bak butiklerden kıyafetlerini al onlarda yardımcı olurlar
02 Yorumla
Soran+1 yılKombin yapmayi bilmiyom giyiyom sonrs kotu duruyo
Soran+1 yılGtmm
Çok merak ettim bak nasıl "neneler" gibi giyindiğini
00 Yorumla
+1 yılRenkligiyin beyaz gömlek mavi yâda kırmızı pantolon olabilir renkli giyin ara sırada siyah olabilir
00 Yorumla
+1 yılTarz olmak istiyorsan doğru adresdesin. 1 ayda bak seni nasıl zirveye çıkartıyorum.
15 Yorumla
Soran+1 yılAa super ama nasil cikarticaksn
- +1 yıl
Ekle beni tarif vericem. Yöntem çok basit
Soran+1 yılTakip attim
- +1 yıl
Bende takip attım. Kabul et mesaj at. bekliyorum
Soran+1 yılAttim
Guzel mi herkes kendine guzel diyo sitede ama bi tane guzel zor goruyom okadar kiz icinde
11 Yorumla
Soran+1 yılBunami takildin soruda
Gizli Üye(36-45)+1 yılMantık basit bak anlatıyorum iyi dinle
ALTTAN ÜSTTEN AÇIYORSUN okadar...03 Yorumla
Soran+1 yılHyr
Cevap sahibi+1 yılO olmaz bu olmaz nenem senin amacın nedir
Soran+1 yılJxidjejfjeuwjdjddj
+1 yılYa sanki biraz abartmış mısınız? Bence çok güzel harika bir stilin var.
02 Yorumla
Soran+1 yılAbartmadim berden bilion fotom bile yok
- +1 yıl
Başlıkta gözüken fotoğrafı sizin fotoğrafınız zannettim. Pardon. Her ne kadsr fotoğrafınızı görmesemde kötü gözüktüğünüzü düşünmüyorum. Gönderin fotoğrafınızı objektif bir yorum yapayım.
+1 yılBenimde aynı Okul iniformamız siyah ama okula müdür forma almamış 🤕 Siyah tumblr giyim yok siyah baktım hep bende çaresizlik bide off
00 Yorumla- Devamını Gör (60)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat