Moda & Stil Sevgilinizin kıyafetlerine göz koyar mısınız? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Üstünde görüp beğendiğiniz şeyi alır mısınız sevgilinizden. Benimki alışveriş yaparken kendi de giyebilecegi seyleri aldiriyor bana hahahah birlikte ortak giyiyoruz Sevgilinizin kıyafetlerine göz koyar mısınız? Cevapla Alışveriş Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,7b cevap paylaştı. Koyarım tabii ki onun dediklerini giyerim ben de ne var ki yani altı üstü birkaç tane elbisesini tişörtünü giydisek🥶 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Hahahaswqusq erkek kıyafetleri daha rahat ve güzel bi de sevdiğin adama aitse daha da güzel 🤭 Yorumla
IşıLLL34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 35% +1 yıl Erkek kıyafetleri çok güzel ama, bende babamın gömleklerini taytlarımın üzerine giyiyorum tişortlerini de gecelik olarak kullanıyorum. 🤣🤣 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl beğenirsem konabilirim erkek sweat ve tshirtleri daha güzel oluyorbunu bana versene aşkım benim olsun mu gibi şeyler söylerim 😂😂😂 1 0 Yorumla
SormaktanBıktım Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Sadece uyurken kokusunu içime çekmek için giydiğini alıyordum 1 0 Yorumla
-ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Hayır ama sweatlerini çalabilirim de o biraz zor :D 1 0 Yorumla
Neveaşıkbiri Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 492 cevap paylaştı. Çok tercih etmem ama istedim bir tanesini getir dedim ver dedim 😄 1 0 Yorumla
kimbu032 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Pek öyle huyum yoktur ama bi tane kapşonunu beğendim aldım 😂 0 0 Yorumla
bad_man_81 Takip Et Xper 4 Yaş: 38 +1 yıl koysam ne olacak, g-string don mu giyelim.. veya sutyen mi takalim.. yani bizim isimiz kıyafette degil, kiyafetin icindekinde 1 0 Yorumla
SakarIQ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl İyimiş kdnsjs ama hijyenik sorun çıkarır 😅 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Manitamdan iğrenecek halim yok pis olsa zaten cikmazdim ki bunu dusunerek aliyordur alan da Yorumla SakarIQ +1 yıl Sjsjsjs Yorumla
femboyy Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Ben kız sevgilimin iç çamaşırlarına göz koyardım ama bişey diyemezdim kendim aynısından kendime alırdım ☺️ 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ne alacam kı tayt mı , Crop mu? 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Tisort sweat unisex oluyorlar ya ben crop hic giymem hep rahat spor ondan manitayla ortagiz. O seninkilere hic goz koymuyor mu Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Benım mini eteğe çöktü geçen gün 😂 Yorumla
solukgül Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Sevgilim yok ama olsaydı koyardım büyük ihtimalle jdjd 1 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Moda & Stil konusunda 5,3b cevap paylaştı. En sinir olduğum şeylerdendir 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Seversen kiyamazsin ya Yorumla Nükleerteori +1 yıl Antipati oluşur zamanla ve soğurum Yorumla
zeynebpbuyukinan Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Koyarim evet onun tişörtlerini giyerim hepp🥰🥰🥰 1 0 Yorumla
Kürkçüdükkanıxx Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl 🤣 neden olmasın ama bir şey eksik 🌵 1 1 Yorumla bad_man_81 +1 yıl o kişi Yorumla
-Afroditimsi Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Sevgilim yok varkende göz koymadım hiç 1 0 Yorumla
qmpzwnox Takip Et Xper 5 Yaş: 40 +1 yıl Evet ya kıyafetlerini giymek hoş oluyor mutlu hissediyorsun 0 0 Yorumla
DreamGhosters Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Jahahaha nasıl erkek bu 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Unisex spor tişörtler giyiyorum onlara göz koyuyo4 Yorumla DreamGhosters +1 yıl Unisex kıyafetler adamı zamanla bozar, Yorumla Soran +1 yıl Ya deme öyle benim erkeğim adamin dibii Yorumla DreamGhosters +1 yıl Hehe öyledir 😏 Yorumla
kalpsiz-melek Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Moda & Stil konusunda 973 cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Moda & Stil konusunda 5,2b cevap paylaştı. Göz koymam 1 0 Yorumla
_Nightstalker_ Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Yok daha neler 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Alan sevgilin yok mu ben deri ceketini bile aldım manitanin Yorumla _Nightstalker_ +1 yıl Yo benim öyle huyum yok Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Koyarım tabii ki onun dediklerini giyerim ben de ne var ki yani altı üstü birkaç tane elbisesini tişörtünü giydisek🥶
Hahahaswqusq erkek kıyafetleri daha rahat ve güzel bi de sevdiğin adama aitse daha da güzel 🤭
Erkek kıyafetleri çok güzel ama, bende babamın gömleklerini taytlarımın üzerine giyiyorum tişortlerini de gecelik olarak kullanıyorum. 🤣🤣
beğenirsem konabilirim erkek sweat ve tshirtleri daha güzel oluyor
bunu bana versene aşkım benim olsun mu gibi şeyler söylerim 😂😂😂
Sadece uyurken kokusunu içime çekmek için giydiğini alıyordum
Hayır ama sweatlerini çalabilirim de o biraz zor :D
Çok tercih etmem ama istedim bir tanesini getir dedim ver dedim 😄
Pek öyle huyum yoktur ama bi tane kapşonunu beğendim aldım 😂
koysam ne olacak, g-string don mu giyelim.. veya sutyen mi takalim.. yani bizim isimiz kıyafette degil, kiyafetin icindekinde
İyimiş kdnsjs ama hijyenik sorun çıkarır 😅
Manitamdan iğrenecek halim yok pis olsa zaten cikmazdim ki bunu dusunerek aliyordur alan da
Sjsjsjs
Ben kız sevgilimin iç çamaşırlarına göz koyardım ama bişey diyemezdim kendim aynısından kendime alırdım ☺️
Ne alacam kı tayt mı , Crop mu?
Tisort sweat unisex oluyorlar ya ben crop hic giymem hep rahat spor ondan manitayla ortagiz. O seninkilere hic goz koymuyor mu
Benım mini eteğe çöktü geçen gün 😂
Sevgilim yok ama olsaydı koyardım büyük ihtimalle jdjd
En sinir olduğum şeylerdendir
Seversen kiyamazsin ya
Antipati oluşur zamanla ve soğurum
Hayır koymam. Giyinsin isterim.
Erkek kiyafetleri cok iyi bence ya 🤩
Koyarim evet onun tişörtlerini giyerim hepp🥰🥰🥰
🤣 neden olmasın ama bir şey eksik 🌵
o kişi
Sevgilim yok varkende göz koymadım hiç
kesin göz koyarım ben 😄