Oy vermeyeceğim. Öyle görünmüyor ama fotoğrafın kalitesinden ötürü orta yaşlı elbisesiymiş gibi görünüyor. Yani tamamen bir çelişkiden ibaret. Ayrıca tek bir gerçeğı söyleyeyim, üstüne çok yakışmış.
Orta yaş elbisesinden ziyade, geniş yelpazeli bir elbise. Hamileler, orta yaştaki insanlar ya da genç kesimin gündelik hayatta rahatlıkla tercih edebileceği bir elbise. Elbiseye yaş algısını oturtacak olan da o elbiseyi neyle kombine ettiğindir, örneğin tek bant siyah bir ayakkabı ve kalın siyah bir kemerle gündelik hayatta kullanabilinecek bir elbise.
2
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Teşekkürler aynen bende yapışan şeyleri hiç sevmiyorum şuana kadar da zaten kimse dememişti orta yaş diye ve severek giyiyordum bantlı ayakkabı ile hasır ayakkabı ile bugün öyle bir aklıma takıldı.
Retro bi tarzı var ama bunu özellikle genç biri giydiğinde bence çok şık duruyor. Ama zaten orta yaş bir kişi giyerse retroluktan rüküş olmaya kayıyor. Benceee
üzerine oturmayan şeyler giymeyi seviyorsan güzel ama sürekli dar giyinen biri için bir tık orta yaş elbisesi denilebilir hiç bir detayı yok yalın
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Teşekkürler aynen bende yapışan şeyleri hiç sevmiyorum şuana kadar da zaten kimse dememişti orta yaş diye ve severek giyiyordum bugün öyle bir aklıma takıldı.
içinde kendini rahat ve mutlu hissettiğin şeylerden vazgeçmemek gerek diğer türlü huzursuz olduğunda modun da düşüyor nasıl göründüğünün önemi kalmıyor