Moda & Stil Billie Eilish’in tarzı bizim Nurella’ya benzemiyor mu? ManFashionOne Takip Et FenomenXper 5 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 51 Yapay Zekaya Sor Böyle bit tweet gördüm de hakikaten benziyor. 🥲 Billie’nin karşısına geçip kuş uçmadı beybi diyesim var. Siz beğendiniz mi tarzını? Evet, tam Nurella olmuş. Kuş uçmadı beybi! Hayır, alakası yok. Gayet tarz! 👌🏼 Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Billie Eilish’in tarzı bizim Nurella’ya benzemiyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,7b cevap paylaştı. Kötü ya o kadar para var spor yapabilir bir hastalığı varmış galiba ondan böyle yapıyor tedavi olabilir daha yaşı kaç şu giydikleri şey hiç çok kötü ya 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Moda & Stil konusunda 8,2b cevap paylaştı. Gotic olmaya mı çalışıyor palyoço mu anlam veremiyorum bu kıza Sanki obez olmuş onu saklıyor gibi duruyor 1 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Evet tarzı benziyor rahmetli Nurella ne kadar tatlıydı 🐦 0 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 606 cevap paylaştı. #SelamGençlik 🍀Billie Eilish'in kara mizahtan beslenen, ironik tarzını alakasız tarzlara benzetme çabası Billie'yi anlamamaktır. Fazla zorlamaktır.. #TubaSueda 🍀 0 0 Yorumla
Kurt-Bakışlınızzz Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 88% +1 yıl Yok ya sadece elbise benzerliği var. Arada fark var. Ayrıca ikisinin de dingil olduğuna inanıyorum. 0 0 Yorumla
ashleyww Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Bol giyinince nurellaya mi benziyor sacmalamayin Allah askina. Nur icinde yatsin. 0 0 Yorumla
Kızılsükse Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Gerçekten nurella 😂😂😂 ama öldü o kadın ya mekanı cennet olsun 0 0 Yorumla
kendihesabım Takip Et Xper 5 Yaş: 42 , eic 83% +1 yıl Yakında evdeki asırları giyip dışarı çıkacaklar 😊 0 0 Yorumla
HEİDİCİK Takip Et Yoda Yaş: 102 , eic 87% +1 yıl Allah rahmet eylesin sevgili nurella 🌹❤️ 0 0 Yorumla
Çilek_22 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 78% +1 yıl Moda & Stil konusunda 543 cevap paylaştı. Evet, tam Nurella olmuş. Kuş uçmadı beybi! 0 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 544 cevap paylaştı. Nurellaya benzemiş 0 0 Yorumla