Moda & Stil Bana Her şey Yakışır yarışmasına katılsaydınız haftanın kaçıncısı olurdunuz? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yapay Zekaya Sor Bir zamanlar Tv'de yayınlanan Bana Her şey Yakışır adlı Moda yarışmasına katılsaydınız haftanın kaçıncısı olurdunuz?#𝙀𝙙𝙖𝙈𝙤𝙙𝙖𝙎𝙩𝙞𝙡 👗👠🛍️ Bana Her şey Yakışır yarışmasına katılsaydınız haftanın kaçıncısı olurdunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Moda & Stil konusunda 8,2b cevap paylaştı. Çiçeklere her şey yakıştığı için Kesin her hafta birinci olurdum 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl İkincisi falan olurdum belki. Kendimi kasamam :D 1 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Moda & Stil konusunda 4b cevap paylaştı. Selam gadası 🙃İlk üçte kendime yer bulurdum. 1 0 Yorumla
Öğretmeninizgeldi Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Böyle yarışmalar bana sidik yarıştırmak gibi geliyor 🤨 böyle şeyler benlik değil! 2 1 Yorumla Michael4732fs +1 yıl öğretmensin ama biraz manyaklık var sanki Yorumla
Benyakamoz Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Ya diskalifiye olurdum ya da her hafta tekrara kalırdım seçilemediğim için😂😂 1 0 Yorumla
_ALCHERA_ Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 512 cevap paylaştı. Ön sıralarda olurdum muhtemelen. 😃Tabi erkek versiyonunda. 1 0 Yorumla
SenDelisinn Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Ay 2011 yılının gözde yarışması :D valla oradakiler zevksizse sonuncu bile olabilirdim. 1 0 Yorumla
yorgunyalniz Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 32% +1 yıl İşte benim stilim falan vardı, baya güzeldi izliyordum ben. 1 0 Yorumla
writerr35 Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Bana göre kime göre bizden kimene¿ Madem niyet belli yarışmadan kimene? O halde yarışma başladı bile🦋 0 0 Yorumla
goodvibesdbabe Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Haftanın sonuncusu olurdum sabaha kadar kafamda 40 tane kombin yapip sabah çok alakasiz şeyler giyorum çünkü😀 1 0 Yorumla
joeblack18 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 43% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Erkeklere özgü bir şey olsaydı tepelerdeydim. 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,7b cevap paylaştı. Birincisi olurdum ama sondan 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Çiçeklere her şey yakıştığı için
Kesin her hafta birinci olurdum
İkincisi falan olurdum belki. Kendimi kasamam :D
Selam gadası 🙃
İlk üçte kendime yer bulurdum.
Böyle yarışmalar bana sidik yarıştırmak gibi geliyor 🤨 böyle şeyler benlik değil!
öğretmensin ama biraz manyaklık var sanki
Ya diskalifiye olurdum ya da her hafta tekrara kalırdım seçilemediğim için😂😂
Ön sıralarda olurdum muhtemelen. 😃
Tabi erkek versiyonunda.
Ay 2011 yılının gözde yarışması :D valla oradakiler zevksizse sonuncu bile olabilirdim.
İşte benim stilim falan vardı, baya güzeldi izliyordum ben.
Bana göre kime göre bizden kimene¿ Madem niyet belli yarışmadan kimene? O halde yarışma başladı bile🦋
Haftanın sonuncusu olurdum sabaha kadar kafamda 40 tane kombin yapip sabah çok alakasiz şeyler giyorum çünkü😀
Erkeklere özgü bir şey olsaydı tepelerdeydim.
Birincisi olurdum ama sondan
Sonuncusu
Sonuncu olurdum
3. Falan
jüri pavyondan çıkma sarı taksi gibi
1. Olurdum yeğenim
sonuncu