Moda & Stil Genelde ne tarz kıyafetler giymeyi tercih edersiniz? Cd_Özlem Takip Et Xper 5 Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Yapay Zekaya Sor Merhaba kadınlar ve erkekler genelde ne tarz kıyafetler giymeyi tercih ederdiniz?NOT YENİ ALDIĞIM PERUK NASİL SİZCE Güncellemeler+1 yıl Soruyu begenirmisiniz canlar lütfen 😘 Genelde ne tarz kıyafetler giymeyi tercih edersiniz? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
souvenirx Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Aslında bu yaşıtlarım arasında tuhaf karşılanıyor genelde ama feminen yani kadınsı giyinmek daha çok hoşuma gidiyor. 1 0 Yorumla
Mr-Blake Takip Et Xper 4 Yaş: 104 , eic 100% +1 yıl Genelde, iş gereği takım elbise giymem gerekiyor.Onun haricinde günlük ve rahat şeyler giyiyorum. 1 0 Yorumla
serdarcihan5 Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,6b cevap paylaştı. kadınlara eteği çok yakıştırıyorum 1 3 Yorumla Cd_Özlem +1 yıl Erkeklere yakışmıyor mu bana yakışmış bak Yorumla serdarcihan5 +1 yıl evet ama sen kadınsı bir fiziğe sahipsin Yorumla Cd_Özlem +1 yıl ayy teşekkürler canım 😉 Yorumla
Baranliveme Takip Et Guru Yaş: 47 , eic 72% +1 yıl İş hayatımda takım elbise. özel hayatımda casual 1 2 Yorumla Cd_Özlem +1 yıl Casual ne demek oluyor Yorumla Baranliveme +1 yıl @cd_ozlem Spor ve klasik karışımı diyelim. Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Sade tercih ederim. Pantolon tişört ceket 1 0 Yorumla
ThisIs_Pelin Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Mini ve dar tarz Çoğunlukla 3 1 Yorumla CrayzMan06 +1 yıl Mmm yakışiyor ama sana 😍 Yorumla
Öylesine1üye Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Deyme hatunlara taş çıkarırsın maş 😄👍 0 0 Yorumla
zerrinerikli Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl giyinmemeyi.. 3 2 Yorumla türkan5544 +1 yıl neden Yorumla cem34341 +1 yıl Dm gel Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,7b cevap paylaştı. Spor veya rahat 1 0 Yorumla
xxebruuxx90 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Salaş 1 1 Yorumla FatihKuru +1 yıl Naber havlatıcı Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl etek crop 2 4 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sn Yorumla Yaşam90 +1 yıl @turkan5544Görüş yaptığın kişi erkek travesti Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kusura bakma anlamadım sağol Yorumla Cd_Özlem +1 yıl @Yaşam90 travesti falan değilim orada cd yazıyor görmedin mi Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,7b cevap paylaştı. Rahat ve şık 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Aslında bu yaşıtlarım arasında tuhaf karşılanıyor genelde ama feminen yani kadınsı giyinmek daha çok hoşuma gidiyor.
Genelde, iş gereği takım elbise giymem gerekiyor.
Onun haricinde günlük ve rahat şeyler giyiyorum.
kadınlara eteği çok yakıştırıyorum
Erkeklere yakışmıyor mu bana yakışmış bak
evet ama sen kadınsı bir fiziğe sahipsin
ayy teşekkürler canım 😉
İş hayatımda takım elbise. özel hayatımda casual
Casual ne demek oluyor
@cd_ozlem Spor ve klasik karışımı diyelim.
standart kot ya da keten mevsime göre
Sade tercih ederim. Pantolon tişört ceket
ist içindeysen görüşelim
Mini ve dar tarz Çoğunlukla
Mmm yakışiyor ama sana 😍
Deyme hatunlara taş çıkarırsın maş 😄👍
spor ve rahat kıyafetler tercihim
gideceğim yere göre değişir.
giyinmemeyi..
neden
Dm gel
rahat