Kardeşimle geçen gün alışveriş merkezine gittik. Kadın reyonu çıkıyor önce karşınıza, siz kadınlar çok şanslısınız sizin için bir dolu çeşitli şey var dedi. Sonra normalde alışveriş yapma alışkanlığı olmayan biri olarak, beyaz bir kadın eşofmanına gözünü dikti, almaya çekindiği için kendim alıp teşvik ettim, sonrasında almış olduğu şeyler hep o beyaza kombindi, evde de tüm gün aldığı şeyleri giydi, normalde meraklısı değildir. Yani erkeklere çeşitlilik sunulursa daha hoş şeyler çıkacağına eminim. Mesela kardeşim sizin şu erkeklik algınız yüzünden, kız şeyi bu erkekler giyer mi gibi tereddütlere girdi.
toplumun yanlış algısı bu , renklerin cinsiyeti yoktur herkes istediği renkte giyebilir ve bu onları olduğu cinsiyetten uzaklaştırmaz aksine kıyafet renkleri bence kişiliğimizi ve ruhumuzu yansıtır renkli giyinmekte bir sorun yoktur sadece bu kötü algıyı yıkmalıyız
Bir defa gri rengi her türlü rengin en iğrencidir yani o kadar itici gösteriyor ki giyen erkeği, siyah ve lacivert otoritenin renkleridir, özellikle benim siyah çizgili bir takımım var altına da siyah gömlek giyiyorum gerçekten kendimi çok yakışıklı hissediyorum o halde fakat bordo veya koyu kırmızı renklerden de hoşlanırım şu 2019 Joker filmindeki takım gayet hoştu onun dışında açık renk giysilerden hoşlanmam koyu olduğu müddetçe maskülenliğini koruyor.
Hintli elemanlar gibi çingene tarzı şeyler Kesinlikle giyilmemeli erkek renkli giymez diye bişey yok ama takım elbisenin bir özelliği olmalı bence birde şöyle bişey var renlerin tonları önemli fosforlu birtakım elbise olmaz mesela ama koyu yeşil birdoya yakın kırmızı vb olabilir neden olmasın
Renkli giyinmesinde sorun yok bence, hangi rengi giydiği önemli. Mesela
Bunlar gibi renkler tercih edebilir. Hep siyah renk giymesi gerekmiyor. Uçuk kaçık renklerden kaçınsın.
Bunlar olmasın.
5
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Harry Styles çuval değil balerin elbisesi giyse yakışan bir insan. O yüzden böyle iddialı şeyler ancak aşırı derecede yakışıklı, aşırı öz güvenli ve ünlü erkeklerin işi olabilir. Bknz sınırları zorlayan ve hala aşırı seksi olabilen bir erkek... ♒️😎
görsellerdeki dayılar sizce ne kadar Feminen olmuşlar Erkek adamın bir duruşu olur ve hiçbir Riko duruşu bozmaz renk gelir erkek adama yakışır ama bazıları da var ne renk giydirir Sen giydir olmayınca olmuyor
kendim sık sık takım giyen biri olarak söylüyorum (kravat falan hariç ) gömleğin rengi farklı olabilir belki ama takım dediğin siyah olur baba şunu düşün takım dediğin şey ciddi ve resmi görünmek için değil mi trafik lambası veya sirk ucubesi gibi gezerek ne kadar resmi görünebilirsin acaba, illa çok renk aşığıysa bir kişi giyer siyah takımı içten renkli bi gömlek giyer oldu bitti maşallah bende bazen nadiren de olsa yapıyorum siyah ceket yelek kırmızı gömlek gibisinden
dursun ve durmasında sakınca yok. feminen taraflarını baskılamayan erkekler favorim. "örköğöm bokon nosol örköğöm" diye dolanan erkekler ilgimi çekmiyor, aksine itici geliyorlar.
@MertAltunkynk hayır aksine gay takıntısı olanlar bana gay gibi geliyor. kendinden emin olan kimse, başkasının düşüncelerine göre hareket etmez. hani kişiyel olarak tamamen etek giyilip gezilsin olayı değil, mesela beyaz gömlek yerine daha eğlenceli renkli şeyler giyilebilir. tabi biliyorum zevk meselesi. Harry Styles bu işin sınırını güzel çiziyor bence.
Bazı renkler, tonlar hadi neyse giyilir toprak renkler tamam da, mor takım elbise kırmızı yelek giyipte, Joker gibi palyaço gibi dolaşamam ki garipser ve alay ederler arkandan.
Milyonlarca renk var yani çok açık uçlu bir soru olmuş. Tabi benim tercihim daima siyahtır ama ben direkt takım elbiseden hoşlanmıyorum. Üniforma neyse de takımı sevemedim gitti.
@ManFashionOne buraya bildiğin cinsiyetçilik ve Türklerin normları tezgahı açmışsın.. Çok bariz bir ayrım var. Ya kısıtlamaya karşılar ve özgürlüklerine sahip çıkmışlar, ya da erkek 'adam' beyle olur şeyle olur diye cahilliklerini konuşturmuşlar. Herkese hitap eden güzel bir soru olmuş tebrik ederim.
Feminenlikle alakası yok aslında, ben de bu kadar parlak ve cıvıl cıvıl renkler kullanmıyorum çünkü gözümü yoruyor ve sanki giyersem tüm gözler bana dönecekmis gibi hissediyorum
Benim için takım elbisenin bir ağırlığı olduğu gibi renginin de bir ağırlığı olmalı. Bunları giyersem kerimcan gibi hissederim ben kendimi. Siyah, Gri ve Lacivert takılırım genelde.
Neden bu sitede erkekleri kadınlara; kadınları erkeklere benzetmek istiyorlar. Her şey olduğu gibi kalsın. Hep can sıkıntısından oluyor bunlar. Şeytan pandikliyor bunları!
Tişört olarak giymeyeceğim rengin takımını giymiş sağdaki arkadaş. Ama illa ki siyah gri değil mavinin tonları olur, kahve rengi vs. erkeğe uygun renkler olabilir bence.
Bence hepimiz farklı şeyleri seviyoruz ya. Erkekler henüz cesaret edememiş olabilir çünkü ülkemizde erkeklerin renkli giyinmesi alışılagelmiş değil. Yakışıyor.
Cesaretle alakası yok Ben Pembe gömlek giydim ne oldu karının teki gelmiş pembeyi kızlar giyer diye bilmem ne gülüyor falan umurumda değil pembe t-shirt giyiyorum mesela hala cesaretle gram alakası yok
Erkek takim elbisesinin, erkek giydiği zaman oluşturduğu bir etkileyicilik olmalı... ciddiyet, şıklık, agirlik hissedilmeli.. bunu gri, lacivert, siyah hatta kahverengi ile yaparsin da kırmızı ile olmaz.. zaten ben giymem bedava da olsa
kız gibi giyinmek derken? kıyafetlerin cinsiyeti yoktur ki senin aksine böyle canlı ve dikkat çeken kıyafetleri giyebilmek kadında olsa erkekte olsa cesaret ve özgüven ister
Kiyafetlerin cinsiyeti yoktur susgsgsyjahshss Kiyafetlerin cinsiyet yoktur isgsysusgs6syd Allahim ya ne guldum. Cesaret ha cesaret. Bir zamanlar bu terimi askerlere dovusculere liderlere alimlere derdik vay be simdide kadin elbisesi giyen erkeklere deniyor. Damn
@venom4499 etekler ilk erkekler için bulunmuştur ve kimin ne giyidiği kimseyi ilgilendirmez. halada askerlere alimlere liderlere dövüşçülerede cesur deniyor kaçıncı yüzyılda yaşıyorsun ğdmdğsmdğmd
Etekler ilk yaratildiginda dovusde erkekler rahat olsun diye yaratilmisdi moda olsun diye degil. Insanlar ciplaklasarak cesur deniliyorsa o zaman askerlere cesur demek hakaret olurdu. Soyunmak cesurluk degildir.
Feminen değilde palyaço gibi duruyor görseldekiler.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
feminen dursun nolucak ki? demek ki giyen kişi feminen görünümden hoşlanıyor. bu kadar basit sevmiş ve giymiş. toplumumuz keşke burnunu her şeye sokmasa da insanlar rahat etse
Herşeyin yeri ve zamanı vardır demişler atalarımız. Takım elbise ciddi ortamların kıyafetidir. Sahne gibi ortamlar olabilir. Güzel de olur renk katar bkz. Joker filmi.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
igrenc buda gay gibi duruyo herkes kendi cinsiyetine gore giyinsinbunlar igrenc
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
taşıyana bağlı Uraz kaygilaroglu giydi de biz mi begenmedik.
Kişinin istekleri üzerindekileri yansıtir bu durumda bize yorumlamak düşmez biz insanı kıyafetiyle değil tasidiklariyla yorumlayalim adaletli olurken adaletsiz olmaya dikkat edelim