Bu devirde moda diye g. tümüze kuş tüyü taktırıp gezdirecekler neredeyse. Erkek milleti olarak dikkat etmeliyiz. Biz erkekleri iyice kadinsilastirmaya calisiyorlar. Sahip cikalim dede'ye. (Yani biz erkeklere)
dünyada sadece görseldeki ilaha yakışan bir giyim materyali diyelim. Jared Leto giyim tarzını başka bir erkek giyse tuhaf durur ama adam ne olursa olsun yakıştırıyor. Geri kalanlarda Safiye'nin Faik'i tür bir tat bırakıyor insanda
Erkek kürk giyMEZ "." > > > Bugün kürk giyen , yarın etek giyer..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Saygıdeğer hanımefendilerin sevdiği badboy, playboy ve party boy kişiler giyerse havalı, diğer erkekler giyerse komik görülürler sanırım. Genelde böyle oluyor çünkü...
Bence kürk erkeklere hiç uygun diyil. Her kadına da yakışmaz taşımasını bilene güzel durur
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
👌🏽 Bu eldeki 3 parmak aşağıya bakar şeklindeki hareketi düşünün.. iğrenç. Ayrıca kürk insana ait olsaydı Allah bu şekilde yaratırdı. Hayvana ait ki öyle kalmalı.
Bana itici geliyor fakat insan kendini nasıl güzel, rahat hissediyorsa öyle giyinmeli giyim kuşam değil de kişinin üslubuna, adabına , kişiliğine bakılmalı diye düşünüyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
79Cevap
Kadın erkek farketmez, kürk demek gereksiz yere hayvan öldürmek demek yani zevk için cinayet işlemekten farkı yok benim için...
Ayrıca kadında iğnreç durduğu gibi erkekte kadından da iğrenç duruyor...
Bu devirde moda diye g. tümüze kuş tüyü taktırıp gezdirecekler neredeyse. Erkek milleti olarak dikkat etmeliyiz.
Biz erkekleri iyice kadinsilastirmaya calisiyorlar.
Sahip cikalim dede'ye.
(Yani biz erkeklere)
dünyada sadece görseldeki ilaha yakışan bir giyim materyali diyelim. Jared Leto giyim tarzını başka bir erkek giyse tuhaf durur ama adam ne olursa olsun yakıştırıyor. Geri kalanlarda Safiye'nin Faik'i tür bir tat bırakıyor insanda
Erkekten erkeğe değişir, bu adamda durmamış mesela
Zaten bir o kaldı yakında jartiyerde giyerlerse şaşırmam..
Kürkü genel olarak kimseye yakıştıramıyorum ister imitasyon olsun ister orijinal olsun. Yakışmıyor..
Bana aşırı aşırı itici geliyor…
Erkeksi giyim severim ben. Böyle tarzlar, dar kısa paçalar hiç sevmem
Benim kürküm var açıkcası. :D Gösterişli değil ama çok ağır, yürürken yoruluyorum. Yakışana yakışıyor o yüzden tercih edilebilir.
Kürk modellerini nedense sevemiyorum o yüzden giymeseler daha iyi olur. Bunun yerine şık bir kaban, ceket tercih edilebilir.
Şimdi kürk değil kabanı aşırı yakıştırıyorum. Özellikle takım elbise üzerine giyilmişse. Bu resimdeki kürk pez*venk kürkü gibi durmuş aşırı kötü.
Asla yakışmıyor erkeklere yakasında küçük bir yerinde olsa belki ama tüm ceket kürk olmaz erkete
Cennet mahallesi pembenin kürk sahneleri canlandı gözümde niyeyse ffghhhhdfgv
KXLLXŞXMXÖXNXMX bu yorumu arıyordum.
Erkek kürk giyMEZ "."
> > > Bugün kürk giyen , yarın etek giyer..
Saygıdeğer hanımefendilerin sevdiği badboy, playboy ve party boy kişiler giyerse havalı, diğer erkekler giyerse komik görülürler sanırım. Genelde böyle oluyor çünkü...
Femboy erkekleri gibi Durmuş migdem bulandı cinslerimi böyle gördükçe kadınlardan utanıyorum
Soldaki iyide sağda ki ne la öyle bülent ersoy gibi
İnsanların giyim tarzını yargılamam, yakışana yakışıyordur fazla kasmamak lazım.
Çok itici hiç sevmem her kadına ortama göre de gitmiyo zaten
İç kısmında olduğu sürece problem değil babam öylelerini alıyor sıcacık valla 😌
Bence kürk erkeklere hiç uygun diyil. Her kadına da yakışmaz taşımasını bilene güzel durur
👌🏽 Bu eldeki 3 parmak aşağıya bakar şeklindeki hareketi düşünün.. iğrenç. Ayrıca kürk insana ait olsaydı Allah bu şekilde yaratırdı. Hayvana ait ki öyle kalmalı.
Son cümle aşırı mantıksız çıplak gez
Senin cümlen aşırı mantıksız. Ne yazdığımı oku. Güzelce bir kavra öyle yorum yap. Hadi Siirtli.
56 Siirt'in plakası. Cahil.
Bize özel tasarımlar çıkarsa giyilir ama kadınlarda bulunan tarzı giymem
Maksat sıkı giyinirken çekici görünmekse kaşe ceket tercih edilebilir.
Mümkünse giyilmesin, ben yakıştırmadım hiç. Daha çok ceket, kaban yakışıyor bence.
o kürk hayvana yakışır insana değil o yüzden kürk giyenlere karşıyım
Çok kadınsı duruyor evet bunun temel sebebi yumuşak ve sıcak tutan dokuların ve yüzeylerin dişil enerjiyi yükseltmesidir.
Çok saçma duruyor mümkün olduğu kadar kimse giymesin bi zahmet
Bana itici geliyor fakat insan kendini nasıl güzel, rahat hissediyorsa öyle giyinmeli giyim kuşam değil de kişinin üslubuna, adabına , kişiliğine bakılmalı diye düşünüyorum
Evet fatih ürek gibi görünüyo
tyler durden gibi yapabilirlerse güzel yakışır harika.
Giyen giysinde gerçek kürk giyenlerin ne kendine nede bir başkasına saygısı vardır insan değildir o kişi
Hiç hoş değil mont içinde yaka kısmı harici aşırı itici duruyor kadınların kıyafetini çalmayın adam olun yakında erkek kalmicak evlenmeye
ben kimseye kürk yakıştıramıyorum ya çünkü hayvanları bunun için katlediyolar ve ilkel çağlarda kalınmış gibi
Gerçek kürkse kimse giymesin değilse kim ne giyerse giysin salla 😄
Ben olsam giymem ama başkasına bir şey diyemem bana kalırsa erkeklerin kürk giymesi pek uygun değil daha çok kadınlara uygun
Kadın gibi olacaklarsa bari transseksüel olsunlar o ne öyle sakallı
Yani su resimdeki kürekleri giyene biz halk dilinde gay diyoruz erkek erkekliğin cikmis diyoruz
Bu ne saçmalık?
Erkek kürk ile mi olurmuş?
Olursa da dönek tir!
Kürk gitmek için sibiryada yaşamak lazım
Hiç bı güç kürk giysiremez 😂😂
ERKEKLERKE KÜRKMÜ VARMIŞ VARSA BİLE MODASI NE ZAMAN OLMUŞ HAYDİ Lİ Lİ Lİ Lİ YAR DİYİRUM
Yakışmıyor, kızlar erkekleşmeye erkekler kızlaşmaya başladı. Bu işin sonu iyi değil
Yakışan var sadece fotoğrafıdaki beye yakıştıramadım
Yakışanı görmedim.
Kürk giyen erkek kerimcanla eşdeğer bence
Dişi kaplanlar gelmiş wau🤮
Yapmayın bir de bunu sokmayın akıllarına :D
Erkeklere kürkü pek yakıştıramıyorum
Evet bencede feminen duruyor.
Yakıştırmıyorum kadınsı duruyor
Aslıyla müsamaha değil 🙂
Be in giymem o derece saçma bir şey.
Yakışana yakışıyor ya
Adam olana yakışmzda yumuşaklar giyebilir 😏
bence güzel duruyor, hakiki değilse tabi…
Güzel kardeşim gibi olmuş teşekkürler
İb*ne
ibbbne gibin pustttt gibin bir şey
Aslında bazılarına çok yakışıyor karizma oluyor
Tamamen geçici bir moda. Erkeğe yakışmıyor bence..
Bence itici kadınsı duruyor
Ben yakıştıramıyorum 😒