Erkek olmanın en büyük sorunlarından biri de cinsiyetimize yönelik kalıpların oturtulması. Giyim biçimi bir erkeğin erkekliğini belirtmez, seviyesi ölçülmez. Tamam renklerin cinsiyeti olmaz diyoruz ama capcanlı bir pembe rengi giyinmek erkek için de kadın için de itici olur. Benim kanaatimce bence pembe pantolon her erkeğe yakışmaz, hatta giyilmemeli de ama delikanlılığı bozduğu için değil. Onun yerine pudra rengi tişört veya gömlek tercih edilebilir.
Pembe gömlek bazılarına yakışıyor ama pembe pantolon ne bileyim hiç olmuyor ya çok fazla göze batıyor yani pembe gömlek gibi değil çok daha farklı ben şahsen yakıştıramıyorum ya.
Bonjour! Bozmaz ya niye bozsun. Çok sığ bir düşünce. Ben güzel bir kombin yapacaksam giyiyorum. Hem bunun kazağı var, tişörtü var vs. Renk olarak ayırmak kötü. ❤
bu tür şeyler delikanlıyı bozmasada, etrafta pembe renk gören aktif homo arkadaşlarımız o pembbe gönlüm sende deyip taciz edebilir, delikanlı oradan sonra bozulabilir, o sebeple klasikten devam etmekte fayda var:)