Giyimde hangi dekolteyi itici ve çirkin bulursunuz? 🤔 
Gerçi kalça dekoltesi bana göre en iticisi ama onu görsel olarak koymak dahi istemedim. #EdaModaStil 👗👠

Kalçayı gösterecek dekolte bence. Hadi hafif yanlardan açık dekolte çok kötü durmuyor bence ama örneğin etek desed değil denilen tür etek var mesela. Önden zaten bacakları ya da tek bacağı açık oluyor bi de üstüne arkadan da yoğun bir açıklık var itici bence. Sırt dekoltesinde kalça çizgisine kadar olan dekolte var. Yandan da göğüs gösteren dekolteler itici benim gözümde. Bi de moda çıktı bu pantolonlarda önden açık modası. Yüksek bellerde o yuvarlak açık hadi güzel de düşük bel pantolonda önden açık modeller benim gözümde itici. Afedersin ama orada artık önün görünüyor
Dekolte değil ama burnu açık ayakkabıyı oldum olası itici bulmuşumdur. Neredeyse fobi hâline gelmiştir. Giyenin ayak iki parmağı dışarıya fırlar ve papağan gagası gibi aşağıya doğru kıvrılır. Burun kısmı biraz daha açıksa üç parmak fırlar. Hayır yani her giyildiğinde parmakları kör testere gibi kesen bir ayakkabıyı niye giyerler ki? Bu tür ayakkabılardan vazgeçilmesini ve bu moda anlayışının derhal tarihin tozlu raflarına kaldırılmasını istiyorum!
Bütün dekolteler güzel ama şöyle örneklendireyim
Bazıları yağlı oluyor göbeği oluyor böyle göbek akıp gidiyor ama crop giyiyor
Bazılarının bacakları nerden yere dökülecek yağ gibi akıyor ama kısa şort giyiyor itici geliyor
Abartı göğüs dekoltesi olabilir belki. Ya da başka bir yerde abartı dekolte. Yani güzel ama fazla dikkat dağıtıcı veya teşhirci. Dekolte dişiliği ekleyen bir detay ama öyle de kalmalı. Yani teşhir seviyesine geçmemeli.
Cevap
50Cevap
Popo çatalı dekoltesi. Gözlerimi yıkamaya gidiyorum denk gelirsem 😅
Bence hiç itici değil popo çatalı 😀
@Ugurugurlu açıklık getirmem gerek sanırım. Karşı cinste kesinlikle aşırı itici. Ha senin hoşuna gidiyorsa hemcinsinin popo dekoltesi bilemem :D
Kadınlarda çok hoş gözüküyor popo çatalı sık sık görüyorum ve seviyorum 😀
@Ugurugurlu ayh iyi git izle 🤦♀️
Şu an yok etrafta sen neden rahatsızsın bundan
@Ugurugurlu ben ne rahatsız olucam :D görüşümün altında konuyu uzatman saçma. Sonra “sen niye rahatsızsın bu durumdan” tee allamm
Ben sadece görüş belirttim kadınlarda çok hoş duruyo😀😀
👏 cheerioo ✌️
Itici bulduğum bir dekolte yok desem
Bunun zincir yerine ip olan bir şort hediye olarak gelmişti bana 😂 ve bencede kalça dekoltesi itici
haklı olamazsın :D
Hangi konuda
şaka yahu elektrik mühendisliği nasıl geçiyor okul :D kendimi hatırlatmak istedim sana o kadar uzun uzun konuşmuştuk elbiseler hakkında yakışıp yakışmaması
Güzel gidiyor ders biteli 1 saat oldu kampüste takılıyorum arkadaşımı bekliyorum gelsin yemeğe gidecez
afiyet olsun görüşürüz sonra belki :D
Teşekkür ederim ve esen kal ✌🏼
Şu resimdeki dekolte çok iğrenç cidden. Bir de kilosuna, fiziğine bakmayarak uygunsuz giyim olarak mini etek, askılı falan çok iğrenç duruyor.
Bence en iticisi şu hani kastık dekoltesi çıktı ya yeni iğrenç duruyor yani bu bir dekolte değil bu bildiğin teşhircilik
Şu en son çıkan yeni sürüm dekoltelerin hepsi itici bunun dışında sırt dekoltesini pek sevmiyorum diğerlerinde aşırıya kacilmadigi sürece sorun yok.
Göğüs altı dekoltesi diye bir şey çıkmış aşırı itici ya. Onun dışında şu bacak dekoltesi diye kasığı dahi geçen yırtmaçlar da itici.
Görselde ki asırı itici geldı su an. Tuhaf yerlere dekolte 🤦🏽
Yakışmayan dekolteler itici bence.
Yakışan yakışmayan bütün kızların göbeğini açması gibi.
Ablada göbek kendinden önce dönüyor köşeyi ona rağmen kısa bady giymiş iğrenç 🙈🙈🙈
Açık saçık her şeyi severim kadın vücudu çok güzel ve çok seksi.
Gülşenin son zamanlarda giydiği saçma kalça dekoltelerini görünce 🤮 oluyorum.
göbek kalça kasık gibi şeyler
en sevdiğim omuz sırt
Fit olmadan verilen göbek dekoltesi. böyle 3-5 kat fırlıyor ya o :D
Hiç öyle şeylere dikkat etmedim kank. İlgimi çekmedi daha doğrusu.
Valla güzel bir bayan ne giyse yakişiyor
Kilik kıyafetleri eleştirmiyorum
Her dekolte icin, giyen, giyilen mekan ve giyilen zaman onemli. Bunlara uymuyan herhangi bir dekolte itici benim icin 🤷🏼♂️

Bu 😵💫
Yakıssa bile aşırı dekolte tercihim deyil, sonucta herkes içinde ne oldugunu biliyor
Sırt dekoltesini sevmem
Bacak ve göğüs dekoltesi harika
Sadece popo kısmının yırtık olduğu pantolonlar bana çok anlamsız geliyor.
Göbek üstü dekolteyi çok seviyorum ama göbek üstü bana itici geliyor
Dekoltenin her türlüsü seksi ve cezbedici bende taşımak da önemli tabi
Fizik iyiyse kadında her türlü dekolte harika duruyor. 😍
Dekoltenin alayı itici, kadınların p*rno yıldızı gibi giyinmeleri cidden kötü.
Kilolu kızların tayt giymesi midemi bulandırıyor bırakın yakışan giysin alla alla
Görseldeki gayet çekici bu arada
Göğüs dekoltesini sevmiyorum çok
fark etmez ama kilo ile derdi olan kızlara gerçekten şaşıyorum ya kız dediğin etli butlu olur da... ele avuca sığar
Türklere dekoltenin d'sini de yeter xd ne itici bulması
Bütün dekolte giyinlerden ucuzluk ve bayağılık akıyor net. Aceba bugün neremi kullanarak ilgi çeksem derdinde hepsi.
Herhalde bende annemden bildiğim kadarıyla göğüs diyebilirim.
Şu soğuk havalarda göbeğini açıp geziyolar ya o işte nasıl üsutmuyo bu kızlar
bu güzel mesela gtn o cazibesini tuvale vurur gibi
gözümüze vuruyor 😂
Aşkım açık giyinmedim pantolon giydim vallahi diyip giydiğim pantolon
Hepsi. Dekolte adi altında vucudu teşhir etmekten başka bir şey degil bu. Namahrem onemli, böyle.
Bütün fazlaya kaçmış dekolteler
Şık buluyorum çok aşırı olmadıkça.
Bana sırt dekoltesi kötü geliyor 🙄
Göğüs dekoltesi seviyorum itici bulmuyorum
Böbrek dekoltesi görünce anksiyetem tavan yapıyor.
bacak ve sırt dekoltesi
Göbegin fırtlayıp sarkması
Fizik güzelse dekolte farketmez değilse bakmam zaten
Kadınlarda popo çatalı görünmesi çok hoş duruyor erkek de değil bunu yapan çok insan var
bu itici değil baya baya seksi bence :)
Dekoltenin her türlüsü itici
Resimdeki pantolon çok itici.
Yağlı göbek dekoltesi
İnce tayt tarzı diyebilirim
Zincir bunların en başında geliyor zaten.
Dekoltenin her şeyin fazlası zarar
Her şeyin fazlası zarar.
Göbek kenarları böğür dekoltesi yani
Gorseldeki dekolte, göğüs dekoltesi
Aha bu zincirlerden nefret ediyom
Giyimin değil de giyenin suçudur.
cok derin gogus dekoltesi
Bu kıyafeti bizim ülkede giyen var mı?
Sırt ve omuz. En çok omuz
Ben dekoltenin her turlusune bayilirim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?