Moda & Stil Hangi model daha güzel sizce, yorumlarınızı bekliyorum? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Son 3 pijama takımı arasında kaldım, fikir verir misiniz , hangisini tercih etmeliyim. Güncellemeler+1 yıl yorumlarınızı bekliyorum :) Hangi model daha güzel sizce, yorumlarınızı bekliyorum? Cevapla Yorum Soruları Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Şişkoletta Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. 3 ve 4 fena değil 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 3. yü sipariş ettim :)artık beğenmezsem iade ederim :) Yorumla
KızlarSoğuyor Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Üçüncü fotoğraftaki abla :( 1 7 Yorumla Soran +1 yıl ablayı filan boş ver :D Yorumla KızlarSoğuyor +1 yıl Sen hangisini beğendin abla en çok? :( Yorumla Soran +1 yıl ben Şu an üçüncü ve dördüncü arasında gidip geliyorum. Yorumla KızlarSoğuyor +1 yıl İkisini de al abla yaa :( Para senden kıymetli mi? :( Yorumla Soran +1 yıl sence hangisi sen onu söyle Yorumla KızlarSoğuyor +1 yıl 3 dedim ya abla :( Yorumla Soran +1 yıl :) tamamdır teşekkür ederim Yorumla
wildmoongirl Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl en son resim çok tatlıymış. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl bende beğendim ama 3. yü daha çok beğendim sanki. Yorumla
приветсукаa Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl 2 3 haric hepsi 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 3. yü siparis ettim :( Yorumla
uomoitaliano Takip Et Master Yaş: 29 , eic 61% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı. En alttaki çok güzel 1 5 Yorumla uomoitaliano +1 yıl Pardon 3. Çok güzel en alt değilmiş Yorumla Soran +1 yıl genelde 3. yü beğendiler evet ben de onu sipariş ettim :) Yorumla uomoitaliano +1 yıl Rengi harika en sevdiğim pembe tonu 2 tane sweatim var bu renkte Yorumla Soran +1 yıl biraz pahalı ama olsun kaliteli olsun da :) Yorumla uomoitaliano +1 yıl Kaça aldın Yorumla
TremM Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl en iyisi üçüncü 1 2 Yorumla Soran +1 yıl valla bende 3. 4. arasında kaldım Yorumla TremM +1 yıl 3. İyi onu al Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Moda & Stil konusunda 5,2b cevap paylaştı. 2 veya 3 1 5 Yorumla Soran +1 yıl 3. ve 4. yü beğenmiştim. 3. üyü alacağım sanırım. Yorumla Ehlivukuf +1 yıl yani bunlar da çok güzel değil de 4. alma hiç. bir erkek gözüyle bakan dış mimarı dinle :) Yorumla Soran +1 yıl öyle evde giyebileceğim bir pijama arıyorum, yani güzel olsun da öyle çok güzel olmasına gerek yok. Genelde saten tercihim ama saten alırsam çeyizim için evlenirken alırım :)Teşekkür ederim. Yorumla Ehlivukuf +1 yıl güle güle giy :) Yorumla Soran +1 yıl teşekkür ederim :) Yorumla
ylmzbyr Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Moda & Stil konusunda 521 cevap paylaştı. En üstteki veya bir altındakl 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Iki numero 0 4 Yorumla Soran +1 yıl hımmmm :( Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Asma suratini, sevgilin mutlu edemiypr seni degil mi Yorumla Soran +1 yıl anlamadım ne alakaaa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hosuma gittin, buradan sana yazmaya niyetim var. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
3 ve 4 fena değil
3. yü sipariş ettim :)
artık beğenmezsem iade ederim :)
Üçüncü fotoğraftaki abla :(
ablayı filan boş ver :D
Sen hangisini beğendin abla en çok? :(
ben Şu an üçüncü ve dördüncü arasında gidip geliyorum.
İkisini de al abla yaa :( Para senden kıymetli mi? :(
sence hangisi sen onu söyle
3 dedim ya abla :(
:) tamamdır teşekkür ederim
en son resim çok tatlıymış.
bende beğendim ama 3. yü daha çok beğendim sanki.
2 3 haric hepsi
3. yü siparis ettim :(
En alttaki çok güzel
Pardon 3. Çok güzel en alt değilmiş
genelde 3. yü beğendiler evet ben de onu sipariş ettim :)
Rengi harika en sevdiğim pembe tonu 2 tane sweatim var bu renkte
biraz pahalı ama olsun kaliteli olsun da :)
Kaça aldın
en iyisi üçüncü
valla bende 3. 4. arasında kaldım
3. İyi onu al
2 veya 3
3. ve 4. yü beğenmiştim. 3. üyü alacağım sanırım.
yani bunlar da çok güzel değil de 4. alma hiç. bir erkek gözüyle bakan dış mimarı dinle :)
öyle evde giyebileceğim bir pijama arıyorum, yani güzel olsun da öyle çok güzel olmasına gerek yok.
Genelde saten tercihim ama saten alırsam çeyizim için evlenirken alırım :)
Teşekkür ederim.
güle güle giy :)
teşekkür ederim :)
ben olsam sonuncuyu alırdım
En üstteki veya bir altındakl
İlk bastaki
Iki numero
hımmmm :(
Asma suratini, sevgilin mutlu edemiypr seni degil mi
anlamadım ne alakaaa
Hosuma gittin, buradan sana yazmaya niyetim var.