Moda & Stil Evet Hanımlar Diyelim Hayatınızın Aşkı Olacağını Düşündüğünüz Adamla İlk Gece Yemeğiniz. Hangi Giyim Tarzını Seçerdiniz? Yasmine_98 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Seçtiğin tarzı neden seçtiniz veya başka bir tarz var ise anlatabilirsiniz. Erkekler de hayallerini yazabilir. Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Evet Hanımlar Diyelim Hayatınızın Aşkı Olacağını Düşündüğünüz Adamla İlk Gece Yemeğiniz. Hangi Giyim Tarzını Seçerdiniz? Cevapla Erkek Soruları Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et
İzmirliPrenses00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,3b cevap paylaştı. B çok tarz ama benim tarzım için çizme yerine sandalet olur du 0 0 Yorumla
u lotus-patra Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl İki diyorum.Çok klasik, ciddi giyinmek bana göre değil. 1 0 Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1b cevap paylaştı. İlk buluşma gibi her geldiğinde böyle kıyafetlerle gelebilir 1 0 Yorumla
yorgunyalniz Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 32% +1 yıl Bunların hiçbir olmaz gibi sanki. Şık ama çok abartılı olmamalı. 0 0 Yorumla
serdarcihan5 Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,6b cevap paylaştı. 4 çok iyi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
B çok tarz ama benim tarzım için çizme yerine sandalet olur du
İki diyorum.
Çok klasik, ciddi giyinmek bana göre değil.
İlk buluşma gibi her geldiğinde böyle kıyafetlerle gelebilir
Bunların hiçbir olmaz gibi sanki. Şık ama çok abartılı olmamalı.
4 abartı 2 iyidir
4 çok iyi
B seçeneği