Moda & Stil Kuzenimin düğünü var, sizce hangisi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Bir kuzenimin mayısta diğerinin Haziran da ama birtane alma şansım var sizce hangisi? Kuzenimin düğünü var, sizce hangisi? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Şişkoletta Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Tatlım ikisini de beğenmedim yani belki de benim tarzım değildir diye bana öyle gelmiştir 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Zevk meselesi tabi 😌 Yorumla
Mermaid16 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Allahım zevke bak biri de pembeye ölünür demiş yokluk bu olsa gerek. Sen en iyisi düğüne gitme 0 1 Yorumla Dördüncümurat4 +1 yıl Sana ne Yorumla
dismimarr Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Düğün mü bende geliyim 🥶 Bu arada bu ikisine takılma bence ya başka kıyafetler bak 😒 0 0 Yorumla
Respect067 Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Net yeşil olan. Daha ağır ve klas duruyor. Pudra rengi olan daha çocuksu gibi.. 0 0 Yorumla
lluciferr Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl pembeye ölürüm one öyle harikaymıs valla giymelisin yakısır 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Bende çok sevdim ama yakışması da önemli Yorumla lluciferr +1 yıl görmüyorum tabi seni ama bilmiyorum yakısır herhalde ya güzel kıyafet Yorumla Soran +1 yıl 360 diğeri 300 Yorumla lluciferr +1 yıl pembeyi al Yorumla lluciferr +1 yıl kesinlikle al Yorumla Soran +1 yıl İkisini de alıcam beğenmediğimi iade edicem Yorumla lluciferr +1 yıl mantıklı ama pembeyi alıcaksın eminim hatta unutmazsan yaz buraya pembeyi aldım diye merak ettim ahahaha Yorumla Soran +1 yıl Hahahaha tamam haber ederim Yorumla
Sed-def Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 58% +1 yıl Ikisi de iyi ama yaz olduğu için açık renk 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Ben çok beyaz tenliyim düğün Mayıs’ta diğeri Haziran Yorumla Sed-def +1 yıl Ten rengi ayarlanır ama kıyafet kesinlikle alttaki Yorumla Soran +1 yıl 28 yaşına çocukça olur mu Yorumla Sed-def +1 yıl Olmaz Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
NinarLui Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Cıplak git bence 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Aklımdan geçmedi değil 😀 Yorumla
serdarcihan5 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,6b cevap paylaştı. alttaki 0 0 Yorumla
YaralıSevda01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yeşili 0 0 Yorumla
asdgh01 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alttaki 0 1 Yorumla asdgh01 +1 yıl Yeşil olan sanki kilolu göstericek gibi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Tatlım ikisini de beğenmedim yani belki de benim tarzım değildir diye bana öyle gelmiştir
Zevk meselesi tabi 😌
Allahım zevke bak biri de pembeye ölünür demiş yokluk bu olsa gerek. Sen en iyisi düğüne gitme
Sana ne
Düğün mü bende geliyim 🥶 Bu arada bu ikisine takılma bence ya başka kıyafetler bak 😒
Net yeşil olan. Daha ağır ve klas duruyor. Pudra rengi olan daha çocuksu gibi..
pembeye ölürüm one öyle harikaymıs valla giymelisin yakısır
Bende çok sevdim ama yakışması da önemli
görmüyorum tabi seni ama bilmiyorum yakısır herhalde ya güzel kıyafet
360 diğeri 300
pembeyi al
kesinlikle al
İkisini de alıcam beğenmediğimi iade edicem
mantıklı ama pembeyi alıcaksın eminim hatta unutmazsan yaz buraya pembeyi aldım diye merak ettim ahahaha
Hahahaha tamam haber ederim
Ikisi de iyi ama yaz olduğu için açık renk
Ben çok beyaz tenliyim düğün Mayıs’ta diğeri Haziran
Ten rengi ayarlanır ama kıyafet kesinlikle alttaki
28 yaşına çocukça olur mu
Olmaz
Teşekkür ederim
Üstte ki. Mahalle düğünümü?
Cıplak git bence
Aklımdan geçmedi değil 😀
Yeşil muhteşem 👍
Pembeye düşülür