Duygu Özaslan’ın eldivenleri tamm 8.750 TL. Bence bir eldivene bu kadar vermeye değmez, isterse sıcacık tutsun yine de verilmez. :D Güzel duruyor orası ayrı ama çok pahalı buldum. Sizcee?
Duygu Özaslan’ın Miu Miu eldivenleri 8.750 TL! Sırf tarz gözükmek için bu fiyata değer mi?
O kadar para fazla ve israf olmuyor mu? Paran çok olsa da verilmez eldiven için. İsveç'e bayılırım o konuda herkes benzer kalite giyinir kimse çok zenginim havalıyım diye ayrıştırmaz kendini. Hem yaradan israf edeni sevmem demiyor mu? Şimdi var harcıyorlar bunun bir de geleceği yaşlılığı var. Asıl oraya yatırım yapmalı. Ne olacağımız belli değil.
Kazanıyor ona koymaz ki insanın çok parası olunca fiyata bakmıyor ki eminim oda düşünmüyordur pahalı diye bizim aylarca çalışıp alacağımız kıyafeti aksesuarı o bir kez kullanıp kenara atıyor niye çünkü kazanıyor :)
Görgüsüzlük bu arkadaşlar parası var alır diyenler bu ekonomide halka saygın olucak bu fiyatlar ile alım yapanlar oldukça hiçbişeyin fiyatı düşmeyecektir kâr eden firma indirim yapmaz
Değmez elbette ama parası bol olan insanlar, özellikle ünlüler için büyük bir miktar değil. O kadar parayı nereye harcayacağını şaşırıyorlar. Bu yüzden de olur olmadık şeylere para döküyorlar.
Ne iş yaptığın değil, katma değeri bile değil.. Pazarlama önemli kapitalist dünyada ister makyaj ile sırıtarak ister başkasının altına yatarak yapar.. Başkasının kafasına silah dayamıyor öyle ya da böyle hakkı k para... Ha karakter kültür erozyonu dersen o bambaşka ve çook uzun konu
Param varsa ve beğendiysem alırdım abartmayın artık milletin parasıyla aldığı şeyleri.. kaldı ki ürünün gerçek fiyatının da 14 kat falan daha düşük bir birim olduğunu da unutmayın. Tl bazıyla baktığımızda her şey pahalı artık. Peynir bile lüks.
Miu Miu gerçek deri ürünler sattığı için bu kadar pahalı, yoksa tasarım olarak pek bir esprisi yok zaten. Fakat çoğu kişinin de söylediği gibi, Duygu Özaslan için 8.750 TL 8 TL gibi bir şeydir, o yüzden sorun yok. 😂
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Şu kadın bu siteye para mı veriyor sürekli konu açılıyor. Bıktık.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Gereksiz kadın. Ve zaten böyle boş insanlarda bulunur para da
Ünlüye göre değişir. Mesela Tarkan'ın bir şortuna 2/3000TL verirmiydin? Ben vermezdim ister 3/5 Lira olsun yinede vermem. Neymiş Tarkan'ın şortu kıçımı kaplıyor, aman ne mühüm
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bu kız ne giyerse giysin taşıyamıyor, bu memlekette beş liralık eldiveni taşıyabilen asiller mevcut.