Katmanlı, çift çanta kullanımı yeni bir akım değil. Geçtiğimiz yıllarda birçok stil ikonu ve Instagram fenomenin de gördüğümüz akım iddialı bir dönüş yapıyor. Özellikle Dior en öncü marka. Sizce mantıklı mı yoksa gereksiz mi? 💁🏻♀️💖

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Çanta doğurmuş akımı.
Peki hiç çanta takmasak, çanta ölmüş hesabı?
Kazanın doğurduğuna inanıyorsunuz moda otoriteleri de, peki öldüğüne niçin inanmıyorsunuz? Böyle bi’ akım tutmaz mı diyorsunuz?
Hoca bu, durur mu, yapıştırmış cevabı...
Ya tutarsa?
erkek arkadaşımla dışarda kafede buluşmuştuk. ilk dediği şey bu çantada o kadar ne taşıyorsun dedi. kısaca cüzdan telefon anahtar peçete ıslak mendil dezenfektan yedek maske vs dedim. o da "ne gerek var bunlara bende telefon ve cüzdan taşıyorum ama çantam yok" dedi çıktı. erkeklere bakarsan hiç çantaya gerek yok :D ama bana kalsa bir tane ideal olur 2. si bence de fazla ve gereksiz...
Bilmem. Bence gereksiz ama yine de hoş gözüküyor. Yani farklı. Ama mantığı da ola bilir. Mesela küçük bir çantaya her şeyi koyamıyosun bu yüzden çift alıp ikisine de koyuyorsun
Yetmiyorsa bir büyük çanta alıp taksınlar yahu. Çift çanta takana akıllı gözüyle bakılmaz zaten. dd
Cevap
32Cevap
Bitanesini yanıma almıyorum :D arabada bırakıyorum iki tane neymiş öyle, kararsızlar için 10 numara hareket
Çoookkkk saçma ve gereksiz. Biz iki tane çanta taksak sokakta deli diye gülerler. 🤣 Hiç tarz da görünmüyo ayrıca. Çingene gibi.
Trend moda=. İnsanları istediği gibi yönetme ve iradesini boyunduruğu altına almaktır.
Kendiniz olun trend olmayın
Mantıklı değil ayrıca gereksizz, bir taneyi zor takıyorum ikincisi söz konusu bile olamaz :D laptop ve kol çantası olsa anlarımda bu moda değil saçmalık olmuş :) kime uyuyorsa uysun :)
Fazladan ağırlık sadece. Şahsen ben bir taneyi zor taşıyorum, ikincisine hiç gerek yok yani. Ne kadar az eşya o kadar huzur!🍂
Benim birkaç kadın arkadaşım tek çantada aradığını bulamıyor, iki çantada hayata küserler herhalde. Moda mı, zarar mı bilemedim o yüzden. :D
Hırsız ve kapkaççılara karşı büyük bir avantaj %50 ihtimal var
Benim günlük yaşantım yıllardır çift çanta zaten. Sırt çantam ve kol çantam
Çiçek satan çingeneler gibi :D :D birisine kağıt para birisine bozuk para koyarlar artık sjsjsjs
Moda ve kaziklamak uğruna kadınları kullanmaları hiç hoş degil
Bir tane taşımayı sevmiyorum kaldı ikinci çok saçma duruyor kullanana acayip gülerim.
Hem pc çantası hem normal çanta takıyorum. Bu modayı fark etmeden takip ediyormuşum dkd
Aşırı gereksiz ve kalabalık bence bu tür şeyler modayla ilgili sevgimi sorgulatıyor bana😵💫
Çift çanta ne zaman trenddi de yeniden trend oluyor anlamadım?
Şu kadınları anlamak boyutlar arasında kalıp çıkmaya çalışmaktan daha yorucu
Geçen şehrin diğer ucundaki yurda gittim tek başıma bir elimde valiz, sırtımda iki çanta, boynumda laptop çantası bir de omzunda gitar çantası taşıyarak. Kimse de moda demedi 😭
gereksiz, çift çanta yerine tüm ihtiyaçlarımı koyabileceğim daha büyük bir çanta tercih ederim
Çok saçma bence.. Modayı takip etmek yerine kendime uyarıyorum ben.. Keyifli günler..
Bir tanesini zor taşıyorum, ikincisini almayayım ben.
Ben kullanmam, bayram çocuğu gibi.
Ben kadınsı tarzı seviyorum
Saçma mahallenin delisine döneriz çantaları takınca
Çok kotu çingene gibi bu nedir çanta fazlası var galiba😂
Sırt çantası + çapraz çanta seyahatlerde güzel duruyor ya da bez çanta ve çarpmaz çanta vs.
gereksiz.. birtanesini zor taşıyorum birde 3 tane.. kalsın
bence mantıklı utanmasam çift bel çantası taşıyacağım çift telefonlar için
Çantalar ambarlarda birkince bu yolu buldular demek.
Ya zaten yeterince optimize etmeye çalışırken birde 2.çanta mi?
Ben bi tanesini zordan takıyorum başlarım trendinize ahs
Fuzuli saçma sapan zaten bu trend moda olayı kapitalistlerin para kazanma aracı
Ben çantayla birlikte telefonluk takıyorum diye bana askılık diyorlardı bu vestiyer o zaman 🤣🤣🤣🤣
Artık brine cüzdan birine telefon diğerine de ıvır zıvır koyarlar
Birisini zor koruyoruz da ikinciyi nasil korumaz sacma oldukca
Fazladan ağırlık sadece. Şahsen ben bir tanesini zor taşıyorum, ikincisine hiç gerek yok yani. Moda gibi değil de zorlama gibi geliyor.
valla bir şeyin modu olduğu yok anca boş konular açıp ilgi arıyonuz xaxaxaxaaxa
Hayatın yükünü zor tasiyorum birde iki tane canta tasiyamam 🤦♀️🤷♀️
Seven, isteyen kullansın; sevmeyen hoşlanmayan kullanmasın... Bu kadar basit bacılarım.
gereksiz iki çanta birden taşımak
Moda gereksiz olan şeyler den olur ya zaten
Birini zor taşıyorum ya
Yeni gördüm ve gereksiz
Tam bir saçmalık ve gereksiz
Böyle bir trend mi vardı eskiden
her yere 2 çantayla gidiyorum ztn turist ömer gibi
Yeniden derken ne zaman trend oldu ki
Çok gereksiz anlamsızca
Gereksiz. Bir taneyi bile zar zor kullanıyorum
Gereksiz bir akım yine
içi para dolu olmadıkça napiyim çoklu çantayı