Güncellemeler
+1 yıl
Güncelleniyor

Bence bunu moda ya da özgüven olarak nitelendirmemeliyiz tabi günümüz kültüründe hamile kadınlarımız göbeğini açmaz açamaz toplumumuz yadırgar ve ayıplar rıhannacıgım a bakınca özgür bir kadın olarak kullanmış tercih etmiş ama buda özgüven olmamalı çünkü zaten ona aman nasıl giyindin diyen çıkmaz hem belki hiç anne olmadım hamilede olmadım fakat inkanı olsa bizim kadınlarımız bile ister kocaman bir karına sıkı tam olmayan kıyafetler içinde kıpırdak bir canlı son haftalardaki o agırlık hissi ferah hissettiriyor belkide… 💃🧚♀️
Bazı şeyler mahremdir çocuk mahremdir açıp gezmenin neyi tarz neyi güzellik hiç kraliyet ailesindeki prensesler böyle gezmiş mi ne kadar ucuz gösteriler bunlar
Öz güven sahibi olmaktır. Tazdır. Her insan böyle giymediği için erkek kız farketmez çıldırır. Bırakın erkekli kızlı insanlar açık giyinsin. İstediğini yapsın. Hayat iki tarafta da onların. İnsanlar rahatsız olsa bile böyle şeyleri normal karşılarım her cinste. Vede rahatsız olmam, bakmayabilirsiniz. Ama çıldırmayın da. 😜🤫😂😏😊👋
Hamilelikte ya da değil, bu tip alenen teşhir içeren giyim tarzları ancak kişiyi ucuz ve absürd gösterir. Görseldeki de ünlü olmanın getirdiği boş krediyi kullanmakta, başkası yapsa linç edecekler şimdi methiyeler diziyor.
Nereden bakarsak bakalım komik, ucuz ve teşhir içeriyor...
Cevap
43Cevap
Hamilelikte veya değil, göbeği açık giyinmek hiç bir şeyi sembolize etmiyor bana göre. Özgüvenmiş bilmem neymiş, alakası yok. Ne kadar açmazsan o kadar merak uyandırırsın. Bunu bilir bunu söylerim.
#SelamGençlik 🍀
Hamile göbeği en çok doğuma en az vakit kalan süreçte, özel ve vip pozlarla hatta özel dergi çekimleri için muazzam telif ücretleri alınarak "gösterilmesi lütfedilirse" güzel.. Başka türlü fazlasıyla rüküş ve ezik duruyor. Ririye yakışmadı yapacaklara da iyi delirmeler.. #TubaSueda 🍀
Bebeğe zarar veriyorlar gorunce ben güluyorum bunlara bumoda degilki ceza almasi lazim bunlarin kıs gunu karni acık ya da aşırı da giyiniyorlar bebek için çok tehlikeli bunlar
Görgüsüzlük Ahlâksızlıktir Şimdi Ki Zamanda Hiç Utanma Kalmamış Maalesef Çok kötü Toplum Cehalet Cahilliğe Gidiyor Tamam Özgürüz Ama Özgürüm diye Herşeyi yapamaz insan Gündemde Kalmak İçin bu yaptıkları ama ne kadar rezil ildujlarunun farkına bile varacsk beyinleri yok
gerek yok bence yani neden böyle bir kıyafet giyersin ki?
herkesin kendi tarzı tabi ama bence absürt
Bence bu sadece Rihanna'nın tarzı ve sadece ona yakışıyor.
Başkasında absürd buluyorum ben.
Tabii bikini, mayo giyenler için değil
Rihanna doğurunca yok olacak olan absürt moda akımıdır. Görmemişin çocuğu olmuş...
Genel olarak gobegi acik kiyafetleri cok cringe ( z kusagindan bir arkadastan ogrendim😅) buluyorum... yeter ya valla iyice yaz kis gobek gormeye basladik degissin diye bekliyorum
Video ve fotolarda eşinin göbeğini öpen batı özentisi, terbiyesiz, evde sözünü geçiremeyen erkekler olduğu müddetçe tarz olur bu tür davranışlar.
evde söz geçirmek neymiş ya?
ev iş yeriniz mi? taht odanız mı sizin?
eşine üstünlük kuran erkek mi oluyor?
adı üstünde o senin eşin, altın, çalışanın, kölen değil
gerçekten erkekliği kadını yönetmek, değersiz görmek olarak görüyorsanız bırakın erkeği insan dahi olamazınız zira hayvanlar bile eşlerine sizden daha çok değer veriyor...
@çikolataçikilop kadınını yönetemeyene erkek denemez. Orman ötede hayvanlar da ormanda tercih senin.
kadının kimse tarafından yönetilmeye ihtiyacı yok herkesin kendi aklı var nasıl kadınlar erkeği yönetince hemen kılıbık diyorsanız aynısı kadın içinde geçerli bu bir güç savaşı değil evlilik veya sevgilik bir olmaktır siz yanlış anlamışsınız
umarım evlenip de bir kadının hayatını mahvetmezsiniz
@çikolataçikilop Ne güzel dizi film sözleri bunlar...
dizi film değil akıllı bir insanın sözleri size daha fazla laf anlatmakla uğraşmayacağım eğer gerçekten 33 yaşındaysanız ve hala bu düşünce yapısına sahipseniz sizden olmamış zaten
@çikolataçikilop sanki gel bana laf anlat dedim. Seninle alakalı olmayan bir yorumun altına yerleşiyorsun sığıntı gibi.
Sonra da bilmem neymiş bana laf anlatamayacakmış, işte kapı işte sapı.
Senin kıt aklına muhtaç olan yok.
sığıntı ve kıt akıllı mı?
komik
bu yorum beni ilgilendiriyor ayrıca bu kişiye özel değil topluma yapılan bir yorum
sözlerinden nefret ve kibir akıyor
kadın düşmanı
@çikolataçikilop Kamusal alanda bir açıklama yaptığımı hatırlamıyorum. Sen de STK değilsin:)
Kendisini çikolataçikolop olarak nitelendiren basit bir insansın. Kendini ve konuları bu kadar önemeseme.
konu kullanıcı adıma kadar geldi yani 🤣🤣🤣 süper
insanlar basit canlılardır zaten bu sadece benimle alakalı değil
ayrıca bir şeyleri savunmak için STK üyesi olmama gerek yok
iyi günler size umarım bu kadın düşmanlığınız kısa sürer
@çikolataçikilop sizinle olan yazışmalarım düşmanlığımı %2 aşağıya çekti:)
Herkes kendini nasıl daha iyi hissediyorsa o şekilde giyinebilir.
Kudurmaya gerek yok.
Göbek açmak saçma bana göre. Tabi herkesin kendi tercihi.
Kimin ne giydiği beni alakadar etmez
üşümüyo mu diye düşünürüm sadece
Hiç te güzel görünmüyor, absürt duruyor yani.. Özgüven ile alakası yok.
Abarttı artık tamam bir iki foto hadi gösterdin bitti gitti yani sürekli böyle dolaşıyor 😂
bacım rihanna ne yaparsa yapsın başımızın üstüne.
diğerleri ''un kurabiyesi'' , güldürmesinler kendilerine göbiş açıkta olmaz edep ya hu !
ne demek canım kardeşim çuval sarsa başımızın üstünde.
:)
Absürt tabii ki. Yorgan gibi montun ilk düğmesini kapatip göbek kismini ortada birakmis, bunu sokakta kimde gorebilirsin? "Akli dengesi bozuk heralde, hem de kış gününde" deriz
Ama Rihanna olunca her sey normale ve tarza dönüyo işte
Herkesin kendi bileceği iş beni asla ilgilendirmez fakat bana göre hamilelikteki masumiyeti yok ediyor bu yüzden rahat kombinler daha mâkul.
Son fotoğrafa bakarken midemi üşüttüm 😬
Bana emanet bir can taşıyorken, seksi görünücem diye masum bebeği kış gününde öyle gezerek zora sokmam.
Bence abartı ve gereksiz. Ama isteyen giyebilir.
gercekten rezalet hamilelikte karni acik giyinmek nedir ya anladik hamilesin de gozune sokar gibi gormemis gibi rezillik basitlik insanda biraz onur haysiyet olur ya
kendini teshir eder gibi onurlu serefli olmak gerek gereksiz hareketler yaparak kendini asagilamak kucuk dusurmek yerine
Her şeyin br adabı var eskiden eski güzelmiş gerçekten göbeğini açıp millete göstermek niye. Bebeğe de yazık kendisine de. Uygun da değil
Hay sokacam modanıza ya iyice bak kardeşim g.. tunuzu açmak istiyosunuz ya 😑
hasta olunmasın bence bir. sorun yok... fazladan anlam yüklemek de bana anlamlı gelmiyor...
Göbek dekolte dediğimiz zaten saçma absürt bir şey şimdi iyice cıvıgı çıkmış.
kim ne isterse giyer kimsenin giydiği kimseyi ilgilendirmez
Rihanna lez değil miydi ya ne ara çocuk doğurdu kadın 😂
Üff şu kadını görmekten bitik ya her rezil hareketi moda oluyor
fazla abartmamak lazim
bide moda karalicesi arkadas olalimi bana biraz modayi oyretsen
Bi kadının sırtını bacağını göğüs arasını göstermesi nasılsa bu o öyle. Fazla abartmaya gerek yok. Dekolte giyiniyorsan nereni açtığının bi farkı yok
Tarz ve güven sahibi olmaktır bana göre
Korkarım bir gün hiç giyinmemek moda olmaz
Yarın bir gün onu da yaparlarsa şaşırma
Xiktiriboktan bir yavur icadı daha
Çok fazla abartmaya gerek yok..
Gereksiz bir harekettir bence
Bebek üşüyor ya bu ne hiç olmamış
Bebek hasta dogacak ya o degilde😅
Bir şıklığı yok bence
Bana göre absürt bir durum. Hiç gerek yok.
Abartmaya gerek yok ya bu kadar..
Her hamile göbekte yaksmyo bazisi puruzsz çatlaksz oluyo
Kadnlar fenaaa
Tarz özgüven sahibi olmaktır
Ozguvenle alakasi yok ama zaten ben giyerim gobekli birisi giyerse kotu durur goz var nizam var.
Bence eğreti duruyor ama isteyen istediğini giysin, en fazla güler geçerim.
Kadının heryeri kapalı olmalı zira bunun hesabı agır olur
kadinin a*i acik olup sizin gibi fiyasko düşünceliler bakarsa vebali agir olur
Herkesini günahı kendine sen iyi giyin kimse sana bakmaz
Kapali giyinipte tecavuze ugrayani da var bu bir istedigi mi giyerim skinize hakim olmasi gereken sizsiniz
Gunahtir oyle deme herkesin niyeti neyse eline keçen o olur
Saçma geliyor açıkçası
İtici bence. Tercih etmem.
Benim tercihim olamaaz kimin modası oluyorsa olsun
@gülbenx almanyada böyle dolaş
Saçmalıktan seçmeler yapıyorlar galiba.
Kötü duruyor ya tercih etmem
Çocuğu havalandırma işidir.
Fazla abartmamak lazım
Öz güven sahibi olmak
Tercihtir.
Aptallık resmen.