Moda & Stil Bir instagram sayfasında gördüm bu çantaları. Nasıl sizce? hicbisik Takip Et Xper 6 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Ben bi kararsız kaldım keşke kare olsaymış şekli daha iyi olurmuş zaradaki küçük zincirli çanta gibi. Bu arada sizce hangi rengi güzel? Bir instagram sayfasında gördüm bu çantaları. Nasıl sizce? Cevapla Instagram Soruları Güzellik Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Morpheuss_ Takip Et FenomenYoda Yaş: 24 +1 yıl Son zamanlarda baya moda oldu bu çantalar ama ben beğenmiyorum. 0 1 Yorumla hicbisik +1 yıl Olabilir tabii ki zevkler renkler meselesi ama fiyatı iyiydi 75 lira günümüz şartlarında fiyat performans aranıyor Yorumla
Şişkoletta Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kötü değil aşırı kötü 0 1 Yorumla hicbisik +1 yıl Tamam kötü bulabilirsin ama bir neden söylersen daha açıklayıcı ve değerli olur Yorumla
Lotus____ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Bostanlı pazarında 15 liraya vardı bir sürü 🥳 0 4 Yorumla hicbisik +1 yıl Ciddi misin hep duydum bu pazarı ama gitmek kısmet olmadı demek ki gidilmeli😀 Yorumla Lotus____ +1 yıl Bence kesinlikle git😄 Yorumla hicbisik +1 yıl Gidersem yazarım😃 Yorumla Lotus____ +1 yıl Olur😄🍓 Yorumla
Ainsley-_ Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Güzeller 0 1 Yorumla hicbisik +1 yıl Sence hangi rengi? Sanki şu krokodil desenli siyah ve yeşil güzel gibi zebra desenliyi de beğendim hardal sarısı da klas duruyor sanki of benim kararsızlığım😃 Yorumla
blackk-mann Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 40% +1 yıl Zincir kaba duruyor 0 3 Yorumla hicbisik +1 yıl Baya moda aslında böyle zincirler goldda olabilirmiş gibi Yorumla blackk-mann +1 yıl Daha zarif olabilirdi aslında bu tarzda daha ince zincirlisini gördüm diye hatırlıyorum Yorumla hicbisik +1 yıl Evet bir tık daha ince olanlar da var Yorumla
YıldızTozu-perisi Takip Et Xper 2 Yaş: 33 +1 yıl Kötü ;( 0 1 Yorumla hicbisik +1 yıl Neyi mesela Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Son zamanlarda baya moda oldu bu çantalar ama ben beğenmiyorum.
Olabilir tabii ki zevkler renkler meselesi ama fiyatı iyiydi 75 lira günümüz şartlarında fiyat performans aranıyor
Kötü değil aşırı kötü
Tamam kötü bulabilirsin ama bir neden söylersen daha açıklayıcı ve değerli olur
Bostanlı pazarında 15 liraya vardı bir sürü 🥳
Ciddi misin hep duydum bu pazarı ama gitmek kısmet olmadı demek ki gidilmeli😀
Bence kesinlikle git😄
Gidersem yazarım😃
Olur😄🍓
Güzeller
Sence hangi rengi? Sanki şu krokodil desenli siyah ve yeşil güzel gibi zebra desenliyi de beğendim hardal sarısı da klas duruyor sanki of benim kararsızlığım😃
Zincir kaba duruyor
Baya moda aslında böyle zincirler goldda olabilirmiş gibi
Daha zarif olabilirdi aslında bu tarzda daha ince zincirlisini gördüm diye hatırlıyorum
Evet bir tık daha ince olanlar da var
Kötü ;(
Neyi mesela