Bu konuda karşı cinse bakmama gerek yok aynaya baksam yeterli🤣 Tin bir adamım takmam🙂 Hem kadın neden var? Beni çekip çevirecek düzgün bir hale sokacak bir kadın lazım.🙂 Al bak buda benlik şarkı bana yazılmış 🤣
Aşırı derecede dar kesim pantolonlar giyiyolar bir de altına değişik bir ayakkabı giyiyolar ya böyle bilekleri ayak kısmında üstü filan açık kalıyor iğrenç iğrenç iğrenç mide bulandırıcı berbat kusturucu başka bir açıklaması yok nnfjfjfjjf
Kisa etek altına giyilen dize kadar uzun botlar. Şu üstü siyah tüylü terlikler. Sırta kadar cekilen kot pantolonlar. Bir de "Tayt'tan çok balona benzeyen parlak taytlar. Simdilik aklima bunlar geldi.
Benim asıl kizdigim uzun uzun tirnaklar. Kim cikardi tirnaklar ne kadar uzun ve ojeli olursa daha guzel olunur diye.
Eşofman özellikle gri. Sanki pijamayla dışarı çıkmış gibiler, salın artık yahu eşofmanları. Kızlarda da crop giyen çok. Başka tarz bir şey giymenin vakti geldi bence. Modası geçse harika olur hatta ๑
Asla boyle birsey dusunmedim. Kimseyi kiyafetine gore yargilamam. Sonucta herkes kendine yakistirdigini giyinir ustune. Baska her hangi birijin kiyafetlerinden degil ama zihniyetlerden, dusunce tarzindan gina geldigini soylemem mumkun olur.
@HAYATAheyecanGEREK ben objektif olarak fikrimi soyledim dogru olani soyledim hemcinsim olsun olmasin durust olmak gerek dogru neredeyse orada olmak gerek diye dusundum yanlis mi yaptim?