Bu nedir arkadaşım bunun açıktan pek farkı yok ne yapmaya çalışıyorsunuz giyim sitesine kalmışlar satıyorlar melez gibi bir görüntülü çıkarmaya çalışıyorlar kimse almıyor diye muhafazakar giyimlerini böyle mi yapıyorlar rezillik ülkemiz böyle olmamalı
bu görüntü islamdaki tesettür kurallarına uygun değildir.. ama bunu söyleyince yobaz diyorlar. bana uyar.. uygun değil.. pantolon giymemeli.. ki dar üstelik.. vücut hatlarını belli eden bir kıyafet. artı tesettür göğüslerin üzerini örtmelidir. kızda makyaj da var.. tesettürü sadece saçlarını örtmek zanneden bir nesil yetiştirdiler.. bravo , diyemeyeceğim. tesettür bu değildir. kimseyi yermek için yazmıyorum bunları.. doğru ile yanlış arasındaki farkı dile getiriyorum sadece.
Ne yazık ki Avrupa kültürü ile Orta Doğu arasında kalmış bir nesil yetişiyor ne Avrupa`dan vazgeçebiliyor nede İslam`dan genelde İslam da genelde yasaktır böyle giyinmek insanlar neye inandığı bilmiyor pantolon makyaj yapması umrumda değil tesettür ne amaçla giyindiğini bilmiyorlar ya tam açık olacaksın ya da tam kapanacaksın bunu diyoruz işlerine gelmeyince yobaz tabi ki böyle
Peki o kadar edebiyat yapıp ağlayıp ben üniversiteye işe alınmadım beni kovdular başım kapalı diye bu mu dedikleri tesettür iyice b*kunu çıkardılar bu işin derhal halk bu saçmalıktan vazgeçmeli
Aileden zorla kapanma baskısı olanlarda var. Okumadan, araştırmadan etrafa bakıp o şekilde kapanan (cahil) kesim de var. Tesettür demiyorum çünkü onlar örtülü değiller.
Ben böyle Kadın istemem Kızım olsa böyle de başını kapatıp giyinse asla izin vermem mini etek giymesinden bin kat iyidir bir bez parçasına bu kadar tapmamalı bez o bez yeni nesil bir kısmı da böyle altında tayt giyip kafası kapalı gençlik bitmiş yozlaşmış keşke özüne geri dönse nedir bu Araplaşma