Yaz mevsiminde hem model hem renk olarak alternatif daha çok bu yüzden benim daha çok hoşuma gidiyor. Her yönden avantajlı. Yakında diyete de başlıyorum istediğim her şeyi giyebileceğim inşallah. Simsiyah giyinmekten çok sıkıldım.
Bana soracak olursan bence kış kombinleri daha güzel çünkü seçenek çok o yüzden kış kombinlerini tercih ediyorum. Soruda yazı, yaz kombinlerini özleyenler yazı özler mi? Demişsin yani açık ve net zaten cevap tabi ki de özler yazın gelmesini ister.
Yazın kendisini sevdiğimiz için belkide. Şimdi bir elbise, bir etek giyemiyoruz :D donuyoruz sonuçta ama yazın öyle değil. Havalar bi ısınmaya başladığı zaman cıvıl cıvıl oluyor hem giyilen elbiseler sayesinde hemde onların renkleri.
Yazın mini ya da şehir boy şortlarla yapılan kombinlere bayılıyorum. Bir basic tişört ve bir şortla yapacağın kombinin havasını değiştirmek için ihtiyacın olan tek şey bir kemer.
İlk bahar ve son bahar modalarını seviyorum. Yazın genelde giyebileceğim en az şeyleri giydiğim için pek kombin durumu olmuyor. Genelde görseldeki gibi yazlık elbis giyiyorum. Ama bahar aylarında çeşitli kombinler yapabiliyorum.
Evet çünkü kadınların çoğu kilot giymiyor firikik verdikleri zaman tahrik edici oluyorlar. benim karımda kilot giymez yaz aylarında kenarlarını cıtıyor diye.