Ama Siyah yok 🤷🏾♀️:(( ne düşünüyorsunuz?

Çok canlı renkler trend olacak bu sene yani. Benim giyimde favori rengim her zaman siyah. Canlı renk olarak kırmızı tonlarını severim. Bazen de pastel renkleri.
Ben fotoğraftaki kombinlere bu renkleri yakıştıramadım renkler değilde elbiselerin modelleri dikiş detayları kötü yoksa en sondaki fotoğrafta mor renk güzel duruyor. Takım elbisede güzel durmuyor sadece. Enerjik renkler trend olmaya başladı. Ben yine hangi renklerle kombin yapıyorsam öyle devam edicem bu renklerle kombin yapmak bana göre değil.
Ben trende ayak uydurmam, trend bana ayak uydursun. 🙃 Favori renklerim; siyah, lacivert ve mavi. Bebe mavisi diyor onu da ilk defa duydum. Normal maviden çok farklı değildir diye düşünüyorum. 😅 O yüzden bu sezonun trendlerine, benim trendimden bir renk girmiş diyebiliriz. 😂
E bunlar hep kadın giysisi bi cıbıldak mı gezecez 😁😁 yok mu bize de moda 😁😁 koyu gri tonları ve siyah pantolon ile beyaz tişört benim modam her zamanki gibi
Cevap
23Cevap
Trendler beni bağlamaz, ben siyah beyaz ve kırmızının muhteşem uyumunu çok kullanırım. Arada mavi lacivert yeterli. Bu palyaço gibi renkler zaten bana göre değil...
koyu morun bi asilliği var. hem renkli hemde ağır bi renk. bence en güzeli o. ama kırmızıyı da hayatınızdan eksik etmeyin bence.. ;)
Modaya uymam hiçbir zaman. Giyimde ise soft renkleri tercih eder ve kullanırım.
Mor severim ama diğer renkler pek benlik değil. Hem ne demek siyah yok? Siyah yoksa bende yokum😅
#SelamGençlik
Siyahın kapsadığı mor, yeşil, turuncu yoğunluğu en sade ve minimal tarzda.. #TubaSueda
Turuncuuuuuuuuu en güzel enerjiyi veren🧡Bu sene bir turuncu aşkı başladı bende hayırlısı 🙃
Ve bu sene neon modası da var inş giyinenler iyi kullanır gözlerimiz yanmaz amin🙏☺️
Renk renk giyinmeyi pek sevmiyorum. Siyah, beyaz, kırmızı ve bordo renkleri favorim.
Sevmem ben böyle palyaço gibi dolaşmayı. Ayrıca sokakta fazla göremeyeceğimiz şeyler.
Ben bütün canlı renkleri çok seviyorum zaten ama iyi kombinlemek lazım
Bende bu yaz bu tonları kullanmayı planlıyordum. hatta lira elbise aldım bile 🙂yaza merhaba
Lila renklerden short ve thisort siparis verdim hafta sonu.
Gayet guzel renkler.
Avratlara açmışın soruyu. Biz erkeklere niye görsel yok
Pek benim renklerim değil bunlar.
Onun dışında pek ayrım yapmam.
madam coco nun siyahı yaşantımızda bir moda haline getirdiğinden beri doğruyu söylemeliyim çoğumuzun vazgeçilmezi görmediğim için şaşırdım umm bir de seçilen renklerde mavi ile moru severim
sarı mı? sarı bir tane gömlek alıp civciv gibi ortalıkta gezeyim
Moru çok seviyorum ben. 👻
Mor ve tonlarını bilmiyorum ama bu yılın modası için bu siteye göz atmalısınız
görseller ne öyle eski ortaokul talebesi gibi takım elbise kravat :D
Mor lacivert kahverengi
bebe mavisini seçiyorum hocam
Zaten en sevdiğim renkker
Böyle cıvıl olmalı yaaa bayıldımm
Kim ne derse desin siyah
İnşallah pembe hiç bir şey almam
basic renkler değil maalesef...
Kesinlikle açık renk ve tabiiki tatliş