bence artık kimse cool giyinmiyor, mankenlerin nasıl giyindiği de beni ilgilendirmiyor zaten işleri kıyafet taşımak. aşağıdaki kız yorumları da çok ilginç... nedense hepsi fırsat bulunca güzel olan hemcinslerini bir kaşık suda boğmaya hazır.. çok tehlikeli bir rekabet içerisindesiniz kızlar
Közlenmiş bibere benzemiyor abartılı bir tabir olmuş ama havalı da durmuyor o elbisenin altına o kırmızı çoraplar gitmemiş giymeseymiş daha iyi olurmuş elbise o kadar kötü durmuyor sanki ama o korse gibi duran kısmı hoş değil. Makyajıda kötü olmuş.
Hiç güzel değil ya. Zevksiz bi tasarım olarak olmuş. Artık biber, domates ne demek istiyorsanız deyin. Bedava verseler almam Bellanın şu üstündeki kıyafetleri.
Yani közlenmiş biber değil ama cool falan da değil. Selena dizisindeki Hades ile şeytanın karşımına benzemiş. Neden bu şekilde boy göstermiş anlamadım.
Cidden makyajları cok kotu olmus defilede ki konsept de rezalet ya her seyin iyisi 70ler ve 90larda yapildi simdi millete moda diye palyaço kiyafeti giydiriyorlar
Cool değil cool biraz rahatlik barındırır çok boğucu renkler
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
beğenmedim diyenler net fakirdir sizin gibi sokağa cıkıp iki tur atıp eve gitmiyor bu kadın podyumlarda kataloglarda yer alıyor sizin gibi fakir mi giyinsin
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ne kadar zamandır denk geliyorum şunlara. İçlerinden bir tanesini bile beğenmez mi insan. Moda denen şey bana göre değil cidden. Ben kendine yakışanın giyilmesinden tarafım.
Kırmızı sıcak bir renk olduğu için hiçbir zaman cool görünemez. Ayrıca kırmızı biber yanında hafif kalır çünkü şeytanı daha çok anımsatıyor. Hiç beğenmedim.
Közlenmiş bibere benziyor jsjns ben beğenmedim ya bide makyajını da kötü yapmışlar onunda etkisi olduğunu düşünüyorum. Ölü gibi duruyor uwosjdhsh tamam abartmış olabilirim ama gerçekten tuhaf durmuş yani.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Makyajı çok ağır olmuş. Bella mı bu diye 2-3 kez baktım yalan yok..
@ahahahhahahh eğerki bir Travesti, travesti kelimesine kızacaktıysa neden travesti oldu? ben bu kadar travesti kelimesini aynı cümle içinde nasıl bu kadar çok kullanmayı becerebildim. aklımda deli sorular :)))