Argan yağından bahsedeyim öncelikle. Yıllar boyu kullandığım bir şeydir argan yağı. Saç dökülmelerine çok iyi geliyor. Tutam tutam saçlarım dökülürdü. Argan sayesinde dökülmem durdu. Saçları gürleştiriyor bu arada. Baya saç çıkartıyor. Mat olan saçları parlaklaştırıyor. Zayıf telliyse saçlarınız kalınlaştırıyor. Ürünün faydası saymakla bitmez. Bu nedenle kullandığım her saç bakım ürününün içinde argan olmasına dikkat ederim. Avon'un argan yağlı saç serumuyla da bu sebepten ötürü tanıştım zaten. Duş aldıktan sonra nemli saçlarıma fıs fıs sıkıyorum ve saçlarıma yediriyorum. Müthiş iyi geldi saçlarıma. Üstelik duş sonrası oluşan kabarıklığı da önledi böylelikle. Öve öve bitiremem o derece bayılıyorum bu seruma.
avon argan yağı saç spreyi kullananlar memnun mu?
Üstelik içinde provitamin B5 var. Bu da saçta olması gereken vitamini karşılıyor. Saçlarımıza sürekli ısı ürünleri kullanıyoruz, stresten ve yediğimiz şeylerden de çok etkileniyor. Bu nedenle vitamini azalıyor saçların. Bu da saç dökülmelerine, saç kırılmalarına ve saç matlığına neden oluyor. Vitamini eksik olan her yerimizde zayıflıklıklar oluşur zaten. Bu nedenle vitamin takviyesi şart saçlara. Bu serumun içinde provitamin B5 sayesinde saç vitamini geri alıyor. Dökülme, kırılma, matlaşma gibi sorunları en aza indirgiyor. Avon saç bakım yağı kullananlar genellikle çok memnun kalıyor bu üründen.
avon saç serumu kullananlar
Avon Argan Yağı Nasıl Kullanılır?
Kullanımı çok basit. Dilerseniz saçlarınız kuruyken birkaç defa sıkın saçlarınıza veya duştan sonra nemliyken kullanın. Ben duştan sonra saçlarım nemliyken elime birkaç defa sıkıyorum. Sonra saçlarıma masaj yaparak spreyi yediriyorum. Böylelikle saçlarımın her yerine ulaşmış olduğumu düşünüyorum. Kurulamama da gerek kalmıyor. Durulanmadan da kullanılabiliyor. Avon argan yağı kullananlar genelde nemliyken kullanıyor. Bence siz de nemli saçlarınıza uygulayın. Ayrıca kokusu da gayet güzel. Bahar mevsimi gibi kokuyor. :) Avon saç serumu kullananlar bilir zaten kullanımı çok basit. Ele birkaç damlayla rahatça kullanabiliyorsunuz. Kullanımı işte bu kadar basit ve pratik.
avon saç serumu nasıl kullanılır?
Umarım bu tavsiyem işinize yarar. Güzel günlerde kullanın.:)
Bak bile bile cildine zarar verecek şeyi kullanman abez kacar hem ne bileyim doğal olanlar hem çok hoş kokuyor hem de daha faydalı asıl etkisini onda göreceksin bence :) ben aktardan veya eczaneden alıyorum :))
Ah ah bir ara Fastan %100 dogal argan getirdik siseledik hic dokunmadan ama satamadik. Millet 100 litre argandan 10bin litre siseledi hepsini satti... Dogal argan cok yogun oluyo ama coooook etkili. Avonu bosver internetten en guvendigin siteden bul, al. Cok para verme litresine 6 lira vermistik biz Fas'ta..
Fasta oyle.. Turkiyeye getirince vergi, maliyet ve satis kari bindiginden fiyat artiyor ben sana ilk maliyet fiyatini soyledim. Grupanyada satmistik o zaman.. Kendin bilirsin sampiyon, bu sitedeki sorular ve cevaplar facebook ve onedio'da paylastiklarindan hic bir cevabimi aciktan vermiorum. Reklam olmaya gerek yok..