Moda & Stil Kız çocuk için beyaz külotlu çorap güzel olur mu? Zeyneb2345 Takip Et Xper 1 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kız çocuk için elbise altına beyaz külotlu çorap olur mu sizce? Güncellemeler+1 yıl Güncel Güncellemeler+1 yıl Kimse yok mu Kız çocuk için beyaz külotlu çorap güzel olur mu? Cevapla Çocuk Soruları Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
İzmirliPrenses00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,3b cevap paylaştı. Siyah file çorap olmalı 😂 0 8 Yorumla Zeyneb2345 +1 yıl Anlayamadım Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl File çorap siyah renk Yorumla Zeyneb2345 +1 yıl Bu yaş için olmaz ki o Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Evet olmaz soru saçma geldi görünce. Biliyormuş demek ki hangi çorap olucağını 😁 Yorumla Zeyneb2345 +1 yıl Yani belki Pembe vs de olur diye sormuştum Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Hepsi olur beyaz , pembe , siyah çocuk bu her renk yakışır tatlı olur Yorumla Zeyneb2345 +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Rica ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Siyah file çorap olmalı 😂
Anlayamadım
File çorap siyah renk
Bu yaş için olmaz ki o
Evet olmaz soru saçma geldi görünce. Biliyormuş demek ki hangi çorap olucağını 😁
Yani belki Pembe vs de olur diye sormuştum
Hepsi olur beyaz , pembe , siyah çocuk bu her renk yakışır tatlı olur
Teşekkür ederim
Rica ederim
olur
Olur
Evet güzel
Evet çok tatliş olur hem de 😻
Kaç yaşında