Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Güncellemeler
+1 yıl
Güncels
Genç kızların birçoğu külotlu çorabı rahatsız bulur sizce külotlu çorap rahat bir giysi mi
Eyluldrm sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
fazla etek ve elbise giymediğim için bilmiyorum ama sıkmıyo yani
Genelde etek ve elbise giydiğinde giyiyor musun çorap yoksa çorapsız mı giyersin genelde
etek ve ya elbise giydiğimde giyerim
Yazın falan da mi
Ben giyorum rahat ediyorum kişi den kişiye değişir
Yazın problem oluyor mu peki
Ara sıra giyerim ama cildine bağlı
Hmm ne renk tercih ediyorsunuz peki
Siyah giyme tabiki onun haricin de farketmiyor
Anladım teşekkür ederim :)
Çok sevdiğimi söylemem ama bazı kıyafetler için mecbur giyiyorum. Yine de kalitesine göre üstünde yokmuş gibi duranları da severim.
Nasıl kıyafetler için mecburen gerekli oluyor mesela
Ten rengi kışın çoğu kıyafette giyilmeli aslında. Etek ya da elbise giyeceksen özellikle ama yazın kıyafet dışında ortamda önemli. Yaşlılar varsa siyah ten çorabı tercih ederim ve siyah elbiselerde mevsim ne olursa olsun siyah çorap mükemmel duruyor. Tabii ki yine de zevkler değişebilir.
Gerçekten fikirlerinizi çok beğendim :) peki düğünlük elbiseler ile çorap giyilmeli mi sizce
Ten rengi ince çorap giymekte fayda var. Bende aynısını yapıyorum. Hem kendimi aşırı çıplak hissetmemek için iyi bir çözüm oluyor.
Örneğin en son gittiğiniz düğünde kombininiz nasıldı ne tarz bir elbise giymiştiniz
En son bir hocamın düğününe gitmiştim ve beyaz renk bir kumaş şort giymiştim, üstünde de sarı renk bir bluz vardı. Ten çorap giymiştim onda da. Ne olur ne olmaz diye ama çok sorun yaşamadım. Giydiğimi bile unutmuştum aslına bakarsan 😂
Olsun ya :) peki ayakkabı olarak ne giymiştiniz
Bilekten bacağa kadar bağlamalı beyaz bir ayakkabı giymiştim. Aşırı rahat o tarz ayakkabılar. Kesinlikle tavsiye ediyorum
Ayakkabının önü açık mıydı peki
Evet, açıktı. Eğer ayak tırnaklarına elbisen ile uygun bir oje sürersen çok hoş görünür, bu tarz bir şey giymek istiyorsan tabii.
Evet ben de seviyorum o tarz şeyleri peki siz oje sürmüş muydunuz, çorap açık topuklu ile sorun yaratmadı mı
Hayır, tam ayağımın kalıbında almıştım ayakkabıyı. Kaymaması içinde iplerini sıkıca bağladım. Benim ojelerim kahve tonuydu, pek görünmedi :) ama çoraptan dolayı ipler bacağında gevşeyebilir sürekli. Bu yüzden çok sıkman gerekiyor.
Çok sevindim buna :) peki çorabı kaç denye almıştın bakan falan olmuş muydu bacaklarına
Vallaha birisi baktı mı hiç dikkat etmedim ya. Ama en açık tonunun bir kapalı olanıydı. Hatırlayamadım adını şu an. Kendi ten rengime en uygununu almıştım
Kombininiz çok güzel sizi tebrik ederim :) o halde siz külotlu çorabı sık sık giyiyorsunuz yazın rahat edebiliyor musunuz
Teşekkür ederiiim <3 sık sık giyiyorum evet ve dediğim gibi çok sevmiyorum ama doğru marka ile çok rahat ediyorum.
Peki mezuniyet kombininiz nasıldı :)
Ayy mezuniyet için özel diktirmiştim ve çok güzeldi. Yabancı bir markanın bir kıyafetini çok beğenmiştim, onu biraz daha değiştirerek diktirmiştim. Eski dönem kıyafetlerin günümüze uyarlaması gibiydi. Su yeşilinin birazcık daha koyusunh düşünün, rengi öyleydi. Korse detaylıydı, miniydi. Altında beyaz kumaştan astar vardı ama astar elbisenin ana rengine göre üç, dört santim uzundu. Dizlerimin bir karış üstündeydi elbise. Kolları balon koldu, çok kabarık değildi ama. Ayakkabı olarak kalın tabanlı, yuvarlak burunlu pinterest ayakkabılarına benzer bir şey almıştım. İnci takılarla da kombini süslemiştim. Saçlarımı da elbisenin kumaşından beyazlı yeşilli iki renk kurdele ile yarım toplattırmıştım, hafif dalgalı bir saçtı. Ama kahkküllerim olduğu için yüzüme pek oturmadı bu saç modeli. Yine de güzeldi. Makyajımı da eyelienersiz yapmıştım. Elbisenin renklerine uygun soft bir makyajdı. Takma kirpik kesinlikle öneririm bu aradaa
Gerçekten efsane ötesi bir stil olmuş elbise tasvirine de çok bayıldım :) eminim o gün en güzel sen olmuşsundur bu elbise ile çorap giymiş miydin peki ayakkabın yine açık mıydı
Ay çok teşekkür ederim bu güzel sözlerin için 🤍 ve evet çorap giymiştim. Ama ayakkabımın önü kapalıydı. Burnu yuvarlaktı.
Ne demek gerçekten hak ediyorsun ama :) peki çorabın ne renkti çok mu inceydi
Rengi ten rengime en uyanıydı. Ve çorap öyle çok ince değildi ama çok kalın da değildi. Çorap giydiğim belli oluyordu fakat göze batmıyordu yani. Rengi en açık beyaz gibi bir şey, beyazın bir tık koysunu almıştım. Ten renginden örnek verecek olursam buğday ten ve beyaz ten arasındaki o rengi 😂 adını bulabilirsem yazayım
Çoğu yerde açık ten rengi yazıyor benim giydiğim için. O sanırım, inan bana çok belli olmuyor. Sadece mat olanını al ama parlak olan pek hoş değil ve ince olurlar genellikle
Sahra sanırım o renk ve çorapla müthiş bir kombin olmuş ya :) peki kendiniz haricinde size bile çok alımlı gelen bir hemcinsiniz var mıydı mezuniyette
Biliyordum zaten çok teşekkür ederim :)
Evet, en yakın arkadaşım çok güzel olmuştu. O daha dark bir kombin yapmıştı. Üstü dantelli, yarısı transparan olan; altı ise düz, kadife kumaş ve ucunda tüyleri olan siyah bir elbise giymişti. O elbise için de siyah çorap tercih etmişti. Siyah klasik bir topuklu giymişti, saçları ise sadece perçemlerine şekil vermişti. Gerisi düzdü. Gümüş bir kolye takmıştı. Onun dışında çok bir gözüme çarpan olmadı açıkçası
Gerçekten hem seni hem de arkadaşını çok tebrik ediyorum çok düzgün ve şık kombinler yapmışsınız normalde külotlu çorap giyme kültürü yerini çorapsız bacaklara bırakıyor genç kızlar çorap hiç giymiyor elbiseyle sizi tebrik ederim bu yüzden :)
Ki eminim mezuniyette çoğu kişi de kombinini çorapsız yapmıştır
Çok çok teşekkür ederim bu ince düşüncen için. Ve evet, biz dışında hiçbirinde yoktu çorap. Yine de insanların kendi tercihleri. Bir şey demek yanlış olur
Kesinlikle haklısın, peki sence bunun sebebi ne yani neden külotlu çorap tercih edilmemeye başlandı
Bilemiyorum açıkçası. Toplumumuz biraz fazla değişti ve ben artık yenilikleri takip edemiyorum. Yanlış yöne gidiyoruz fakat kimse kimseye dur demiyor. Bu çok üzücü
Katılıyorum ya teşekkür ederim yardımın için aklıma soru geldikçe sorarım :)
Vallahi kanka ben bazen giyiyorum kadın kıyafete giymeyi de seviyorum yani ve bacaklarım çok güzel gayim
Evet rahat
Çoğu kişi rahat olmadığını söylüyor
Alışınca rahat oluyor