Moda & Stil Böyle büyük beden bir ceket almak istiyorum. Kötü mü? Siyahli_ Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Böyle bir ceket giydiğimde eleştirenler çok oluyor. Siz ne düşünüyorsunuz? Böyle büyük beden bir ceket almak istiyorum. Kötü mü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
SonModelUye Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 34% +1 yıl neden onları takıyosun ki yakışıyoz ki giyiyoruz de 1 0 Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,8b cevap paylaştı. Az daha uzun olsan çok yakışırdı da işte ah ah 1 3 Yorumla Siyahli_ +1 yıl Olan oldu benden bu kadar 🤷♀️ Yorumla tamamgeldiiim +1 yıl Oluru yok mu hiç Yorumla Siyahli_ +1 yıl Elimden geldiğince uzadım Yorumla
Benchbas Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Farkli ve güzel bi tarz oluyorlar iyi bence 1 0 Yorumla
lorelline Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl sana çok yakışır be tarz meselesi ya sonuçta bende anlamıyorum onları :/ 0 0 Yorumla
Kurretulayn_0 Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl Bol giyim desek giymezsiniz de şunu giyersiniz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
neden onları takıyosun ki yakışıyoz ki giyiyoruz de
Az daha uzun olsan çok yakışırdı da işte ah ah
Olan oldu benden bu kadar 🤷♀️
Oluru yok mu hiç
Elimden geldiğince uzadım
Farkli ve güzel bi tarz oluyorlar iyi bence
Burfakiler kezo anlamiyo çok güzel
sana çok yakışır be tarz meselesi ya sonuçta bende anlamıyorum onları :/
Bence değil