Moda & Stil Oversize blazer ceketimin üstümdeki duruşu nasıl sizce? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Kendim biraz minyonum ve emin olmak istiyorum 😀 Sizce üstümdeki duruşu nasıl? Oversize blazer ceketimin üstümdeki duruşu nasıl sizce? Cevapla Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
__cmre Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Çok bol giyinmissin ben ceket bol olunca içini dar giyiyorum daha hoş oluyor 1 0 Yorumla
tamambuson Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Of bunun altına crop etek giyiceksin altına da çizme offff 1 0 Yorumla
Shenshakraq Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 94% +1 yıl Çok güzel duruyor diyemiycem çok bol durmuş 1 0 Yorumla
joeblack18 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 43% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Gayet iyi o kadar sırıtmamış. 1 0 Yorumla
IşıLLL34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 35% +1 yıl Anne babasının kıyafetlerini giyen küçük kız çocukları gibi olmuş. Bence tam kalıp denemelisin. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Oversize ceketlerlen haberiniz var mı sizin Yorumla IşıLLL34 +1 yıl Ciddi olamazsın 🤣🤣 cancağızım sana biraz fazla büyük o ceket Yorumla Soran +1 yıl Ya bırakın alışmışsınız dar kıyafetlere ezberinizin dışına çıkın az. Bilmişlik okuyacağınıza google’la oversize blazer ceket yazın ne olduğuna bi bakın Yorumla IşıLLL34 +1 yıl Peki 🤣🤣🤣 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,7b cevap paylaştı. Güzel 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Pek iyi değil😅 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Neden ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bol durmamış mı bence az daha darı olmalıydı dkalsos Yorumla Soran +1 yıl Modeli böyle be abim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kesinnbenden büyüksündür abi dediğine göre 😅 Yorumla Soran +1 yıl Valla sorunum hiç şu an yaş değil Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Çok bol giyinmissin ben ceket bol olunca içini dar giyiyorum daha hoş oluyor
Of bunun altına crop etek giyiceksin altına da çizme offff
Çok güzel duruyor diyemiycem çok bol durmuş
Gayet iyi o kadar sırıtmamış.
Anne babasının kıyafetlerini giyen küçük kız çocukları gibi olmuş. Bence tam kalıp denemelisin.
Oversize ceketlerlen haberiniz var mı sizin
Ciddi olamazsın 🤣🤣 cancağızım sana biraz fazla büyük o ceket
Ya bırakın alışmışsınız dar kıyafetlere ezberinizin dışına çıkın az. Bilmişlik okuyacağınıza google’la oversize blazer ceket yazın ne olduğuna bi bakın
Peki 🤣🤣🤣
Babanın ceketini giymissini gibi
Güzel
Güzel
Emanet gibi
Pek iyi değil😅
Neden ya
Bol durmamış mı bence az daha darı olmalıydı dkalsos
Modeli böyle be abim
Kesinnbenden büyüksündür abi dediğine göre 😅
Valla sorunum hiç şu an yaş değil
Kotu duruyor