Arkadaşlar yarın mezun görüşmemiz var ve eski sevgilimde orada olacak. Çok kalabalık değiliz böyle 7 kişi falan anca oluruz, öğleden sonra bir yerde kahve içeceğiz o yüzden çok abartmak istemedim. Yaşım 26 bu arada normalde de böyle sportif, tatlı giyinirim o yüzden tarzımı değiştirmek istemedim. Fakat arkadaşlarım biraz kadınsı giyin dedi... Ne yapsam, çocuksu mu bu?
Eski sevgilimin olduğu bir buluşmaya gideceğim, sizce kombinim çok mu çocuksu olmuş?
Anladığım kadarıyla göbeği açık bir kombin. Biraz ergenlik dönemine götürmüş. Gereksiz hoş durmayan dekolteler var. Bu üstle pol paça pantolon çok hoş olur. ya da bu etekle önden eteğin içine sıkıştırılmış bir üst.
Hem cok kötü bi kombin hemde çok kolay kız gibi görünmüş 🤭. Sorryyy kadınsı giyinmek açık giyinmek demek değildir. Kadınsı olmak yumuşak ve zarif hareketler, zarif ve bulutlar üstünde yürüyormuş gibi narin ve dik yürüyüş tarzi mesale. Benim sana naçizane tavsiyem. Bu arada mesleğim stylist olduğu için diyorum bunları. Rahat yürüye bileceğin topuklu ayakkabı güzel bi kot veya geniş paça pantolon ve bi gömlek az dekolteli. Erkelere hemen herseyi göstermek güzel değil. Birak o seni keşfettsin ve merakını uyandir. Alttaki sayfaya bi bakabilirsin https://www. instagram. com/p/B2CCDKnCUT6/? utm_medium=copy_link
Eğer ki amacın eski erkek arkadaşını düşündürmekse FARKLI giyin, farklıdan kastım şu; normalde spor giyiniyorsan inanılmaz klasik giyin eğer ki klasikse zaten normal halin spor giyin. Saçlarını değiştir gözle görülür bir farkla sana yaşına bir renk yaptır, sabah kuaföre git. Göz makyajın çekici olsun etkileyici olsun, daha farklı ama sana yakışan bir makyaj yap.
Çünkü erkeklerin bilinçaltı böyle çalışır, bu kıza ne oldu ya diyecek. Böyleyse eğer beni unutmuş havasına girecek öyle olmasa bile ve seni kaybetmemek için sana orada farklı mesajlar verip seninle konuşmaya çalışacak. Farklı erkeklerin bile sana yazdığını düşünecek aklından geçirecek bunları. Eğer ki amacın bu ise dediklerimi mutttlaka dene